Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 29.01.2017.
13:01
blic.rs, Vestionline A
Ruski "migovi", helikopteri, pa i novi raketni sistem "buk", su oprema i naoružanje koje bi u Vojsku Srbije trebalo ove godine da stigne od Rusije i Belorusije. Koliko će to da košta i da li je Srbiji neophodna tolika količina oružja?
Nedelja 29.01.2017.13:23
Da smo imali ovo oruzje nebi danas Srbija bila puna izbeglica sa Kosmeta-Bosne i Krajine unistena I razorena of strane SADASNJIH EU prijatelja to jest NATOa ali nikad nije kasno. Ceracemo se mi jos?
Nedelja 29.01.2017.13:40
Na svaki način zaduživati Srbiju i uvesti je u dužničko ropstvo za vek i vekova . Ako je skupština rekla da smo vojno neutralna država kupovina oružja to demantuje . Naravno da provizija koja sleduje Vučiću jeste jedan od razloga kupovine oružja .
Nedelja 29.01.2017.13:46
Па Србија је роб Вашингтона ,Лондона и Брисела од 5 октобра 2000.год.Веровао си у америчку демократију и гласао си за ДОС . ти си крив за ове проблеме у Србији јер си веровао у Бајке ДОС и ОТПОР . Увек критикујеш Војислава Шешеља за хрватску . Да ја теби поново поновим Хрватска је постала држава 25 јуна 1991.год. а хрватска је постала члан УН 22 маја 1992.год. и Србија није могла да од државе хрватске чланице УН да узима њену територију.Русија је признала хрватску као државу 17 фебрара 1992.год. Кина је признала хрватску као државу 27 априла 1992.год. САД су признале хрватску као државу 7 априла 1992.год. Јапан је признао хрватску као државу 17 марта 1992.год. Бразил је признао хрватску као државу 24 јануара 1992.год.Немачка,Италија,Британија,Француска,Аустрија су признале хрватску као државу 15 јануара 1992.год.
Nedelja 29.01.2017.14:53
Na balkanu ima 7,3 miliona srba....MISLITE O TOME....................................................................................................................................................................
Nedelja 29.01.2017.17:36
Милош Ћирковић – последњи херој Косовске битке.......О Милошу Ћирковићу се ништа не зна. Кажу да су га терористи убили после неколико дана опсаде. Други веле, да је преко Проклетија успио да се извуче до Црне Горе. Чује се такође да данас живи негдје у иностранству. Оно што не мора да се нагађа је да је Милош одбио да се повуче, дa je данима из своје куће пружао отпор терористима и ликвидирао најмање њих 18, сок,ољен гуслама које је пуштао у инат крвницима. Одбио да се повуче ријечима: „Сви сте издали – ја остајем“!Дознајемо од Италијана и ово: у селу у своме дому остао је сам Милош Ћирковић, шумар од својих 38 година, у рату водич српских специјалаца, који је „одлично познавао свако дрво, сваки крш“. Остао да брани село. Шаљем оца Радомира Никчевића са једним младићем из куће Стошића да га поздрави и замоли у моје име да пређе са нама у Патријаршију. О. Радомир га затиче наоружаног и обученог у војничку униформу.Не жели да је скине. Једини српски војник у униформи на Косову и Метохији послије повлачења јуна 1999. О. Радомир му преноси поздрав и поруку. Моли га, куми Богом, убјеђује упорно да крене са нама. Моли га и млади Стошић. А он ће, неземаљски одлучан и земаљски опор: „Ти ћути, да те не уб,ијем! Срам вас било, сви сте ви издали!… Идите, ја остајем!..“ Посљедњи бранич Цркве и народа у овом погрому, спреман да погине „за краља и отачаство“, прича нам о. Радомир, по повратку. „Сва му је кућа изрешетана. Он забаракадиран у мртвом бетенском углу приземља са гомилом муниције унаоколо. Ријешен да брани свој кућни праг до смрти. Захваљује на бризи и поздраву, али одлучно одбија да напусти свој дом, одрешито прекидајући свако даље наговарање… Потресен одлучношћу усамљеног ратника, отац Радомир га на растанку благосиља на посљедњи подвиг ријечима: „Добар си дио изабрао, Милоше срца обилићевскога! Бог те благословио на добар подвиг, Милоше Ћирковићу!“ Неколико дана касније чуло се да је око 26., по некима 20.јуна, од шип,тарских зулумћара вјероватно рањен, савладан и уграбљен Милош Ћирковић. Тврде да је 22.јуна требало да напуни 38 година.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)