Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 28.01.2017.
18:09
Vestionline, Tanjug A
Francuski predsednik Fransoa Oland pozvao je Evropu da bude čvrsta u svom odgovoru novom američkom predsedniku Donaldu Trampu, dan nakon što je on ocenio izlazak Britanije iz EU kao "fantastičnu stvar".
Subota 28.01.2017.20:19
izjavljuje pudlica koja fafala djokku babunu obmani i cim babun migne oma pudlica mase repom i avavav letish sa vlasti merdalo neopevano
Subota 28.01.2017.20:23
gomno misli da se dodvori muslicima kojih je sve vise u zemlji smrdljivih i cvrljivih sireva a muslici mu se zahvaljuju atentatima...za deceniju dve bice fise muslica no vas u tvojoj zemlji debilc-ino neopevana pa ce ti potomci pricati arapski smrdljaku jadni
Utorak 31.01.2017.00:01
Ovakvi i slicni potezi samo priblizavaju USA i Rusiju, a samim tim situacija na Balkanu se poboljsava. strane na Balkanu nece imati vise ''mentore'' preko bare.
Utorak 31.01.2017.00:03
Evropa treba da odgovori Trampu, ali ne sa Soros-Klinton-Obamine linije. Bilo bi vrlo opasno ako bi se Evropa pretvorila u bazu bivseg diskreditovanog americkog establismenta, jer bi se time svela na funkciju njene provincije. Na zalost, ta tendencija postoji i nije neverovatno da ce Soros, koji je pretezno uticao, verovatno i mate-rijalno, na zapadne socijaldemokrate i Zelene, ovde pokusati da prenese svoje uporiste. Medjutim, EU bi mogla da ucini zaokret ako bi sama potrazila alternativu sistemu koji ju je dezindustrijalizovao i (osim njene finansijske elite) doveo mnoge njene clanice do prosjackog stapa. U protivnom, eto i njoj mini-Trampova, na radost Moskve koja ih podupire pa i placa.
Utorak 31.01.2017.00:03
Englezi su se po obicaju ponovo podvukli pod kozu Vasingtonu,to se moglo i ocekivati jer su uvek bili njihov trojanski konj. Problem je u drugom,Evropa je izbrisana sa svetske politicke i ekonomske scene jednim potezom Trampa. EU vise ne postoji,sve se menja na starom kontinetu.
Utorak 31.01.2017.00:05
On i njemu slični širom EU su govorili da Putin i "zla Rusija" rovare protiv EU i žele raspad EU makar niti Rusija niti Putin niti bilo koji drugi ruski političar nije niti jednom jedinom riječju govorio ili makar aludirao što EU treba da radi i trebaju li ostale EU članice slijediti Britaniju. Za razliku od Huseina Obame koji se otvoreno uplitao u unutrašnju politiku Velike Britanije tako što je došao u London i tamo Britancima poručio kako trebaju glasati na referendumu o izlasku iz EU (rekao im je da moraju ostati u EU) Vladimir Putin niti jednom jedinom riječju nije sugerisao kako Brtianci trebaju glasati. A bivši britanski premijer D. Cameron je Britancima govorio da je glas za izlazak Britanije iz EU glas za Putina. I što bi? Vladimir Putin je po-bijedio u Britaniji (ako slijedimo logiku D. Camerona) makar nije ništa govorio. A evo sad kao grom iz vedra neba - američki predsjednik kaže da je Brexit sjajna stvar, a njegov veleposlanik u EU kaže da svi trebaju slijediti Britaniju!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)