Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 25.01.2017.
16:26
b92.net A
Čak i oni koji ne vole Donalda Trampa saosećali su ovih dana sa Melanijom Tramp, a u medijima se stvorio utisak kao da prva dama ništa od toga zapravo ni ne želi. Koliko je to tačno?
Nedelja 29.01.2017.17:05
Ne znam za trckaranje i ostalo ali cuveni snimak je cista montaza. Iz aviona se vidi da je pusten unazad i da se Tramp okrece ka njoj koja se potom nasmeje. Trampov neprirodan okret to i potvrdjuje.
Nedelja 29.01.2017.17:06
Ispade "jeftina" zenska koja je "ulovila" kapitalca bez kvaliteta, osim jednog i time ga drzi u pokornisti vec 19 godina. On, mator i neiskusan osim para bez nekih opipljivih kvaliteta zanesen i zaljubljen kao decak uvodi je, svojom pobedom, kao Prvu damu u Belu kucu. Ona oseca a ako i ne oseca ima ko to bolje zna, da nije dorasla toj ulozi pa deli lazne osmehe svuda oko sebe dok je kamere love da zabeleze kako je u stvari namrstena i uplasena. Verujem da se nece nista gore ponasati od sbojih predhodnica, vec naprotiv,bolje jer nije imala prilike da "usavrsi" perfidnost - jedno govorim a drugo radim. Uostalom sigurno je jedno, zena je od glave do pete a to je za Prvu damu pravi kompliment.
Nedelja 29.01.2017.17:06
Nikad u istoriji Amerike nisu ovoliko ispirana usta jednim predsednikom i prvom damom. Neke ocigledno isuvise boli Trampova pobeda. Sramotno ponasanje novinara u SAD.
Nedelja 29.01.2017.17:08
Bez obzira na to ko su Donald Tramp i Melanija, meni se bukvalno smucila medijska hajka obrazovane elite na njihov brak i na njihov odnos. Covek je izabran za predsednika Amerike demokratskim putem, sad je kasno Amerikancima za kajanje. Zasto ga nisu sprecili da se kandiduje, ako je nepodoban da bude predsednik? Nego im to nije smetalo, pod uslovom da izgubi, jos su i mislili da ce Hilari tako lagano da pobedi. A sad kad je on pobedio, setili su se ljudskih prava. Pa nije ni meni drago sto je takav covek predsednik Amerike, i sto ce sad nastupiti teski dani za manjine i levicu, ali brate, sad neka i Amerika vidi kako je to kad ti desnica legalnim putem dodje na vlast. A sto se tice Melanije, kakva god da je ona, nije sigurno gora od Bila Klintona koji je pred celim svetom objasnjavao da nije imao seks sa Monikom Levincki, a kad je uhvacen da jeste, onda objasnio da oralni seks nije seks, i tako se izvukao. Ostavimo se licemerstva.
Nedelja 29.01.2017.17:09
Ne moze biti gora od proracunate Hilari koja je decenijama trpila Bila Klintona u nadi da ce i sama nekada postati predsednik... Ne znam samo zasto mi u Evropi moramo da ucestvujemo u tome svemu, zato sto nas mediji jos od Obame guraju u to sve.
Nedelja 29.01.2017.17:09
Melanija ostaje u Njujorku zbog skolovanja sina Barona, a u Beloj kuci funkciju "first lady" obavljace Donaldova najstarija cerka Ivanka. To nece biti prvi, nego cetvrti put da ulogu "first lady" obavlja zenska osoba koja nije supruga predsednika. Jedan je bio razveden, drugi se nije bio ozenio, a trecem je valjda zena bila tesko bolesna. U tim slucajevima, ulogu "first lady" imale su sestre ili cerke predsednika. Inace, ta uloga je znacajna u protokolu, posebno kad predsedniku USA u goste dodje predsednik druge drzave sa suprugom. Mada ja licno mislim da Melanija nece u Belu kucu zbog toga sto u Njujorku zivi u 10 puta vecem luksuzu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)