Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 20.01.2017.
18:15 >> 19:14h
Vestionline, b92.net A
Donald Tramp, 45. predsednik Sjedinjeniih Američkih Država i njegov potpredsednik Majk Pens položili su zakletve pred Kapitolom u Vašingtonu i time zvanično stupili na funkcije.
Petak 20.01.2017.18:25
Srecno Donalde. Nadam se da ce Donald ispuniti svoja obecanja i , da nece okrenuti u suprotnom pravcu Politiku koju obecava. Najbitnije kao sto je rekao jeste za Ameriku da se okrene Ekonomiji na nacin koji je dosledan jednoj Zemlji a ne na nacin i ratove koje je vodila Bushova i Klintonova Administracija bogatiti se na nemirima u svetu i zaradjivati na oruziju u zaracenim Zemljama koje su oni licno prouzrukovali.. Nadam se da ce Amerika smanjiti svoj vojni uticaj u evropi i povuci svoje vojne trupe i time bezohrabriti Nemacku i druge Zemlje u zapadnoj evropi koje zele da dominiraju uz pomoc Amerike nad celom evropom. Dobri odnosi sa Rusijom i stati na kraj Separatizmu u svetu i otimacini tudje imovine. Glas za razum i mir .
Petak 20.01.2017.18:56
Ја не верујем Трампу . Крв се не може променити и американци остаће фашиисти све док су живи .Брате Путине буди дебело опрезан.
Petak 20.01.2017.19:51
+++ ОД БЕОГРАДА ПА ДО МОСКВЕ, САМО ПРАВОСЛАВНА ЗВОНА ЗВОНЕ +++ Oтец Феоктист - Песна "Cербия" ПРЕВОД Од давнина гарде непријатеља су твоју душу тугом палиле. Али разапети твој дух, да би угасили ватру, цео свет није могао. Царство Христа не силази с крста, бићемо заједно са тобом! Црни зли ветрови неће угасити ватру -- близак је наш последњи бој! Сутра је наш последњи бој. Србијо, Србијо, ти си љубав моја, ти си сестра моја, Србијо, Србијо! Лепотом чудесна, светла земља, острво православља. Господу верна, испуњена духовношћу, Божја Југославија. Мили Радивоје, златни витеже, стаћемо, брате, раме уз раме. Богатир је с тобом, исукаће свој мач, упалићемо свећу пријатељства. Долине и гребени, куполе, крстови, звоњава звона позива. Дечицу да роде, у Христу да расту, ред је на српске мајке. Много година, живела заувек, буди снажна сама у себи. Од сестре рођене, од свете Русије, Србијо, поклон теби.
Utorak 24.01.2017.00:37
Trampov "sukob interesa". A sta reci za Klintonovu? Ona je primila donacije za svoju fondaciju od sedam stranih drzava dok je bila ministar inostranih poslova (Secretary of State). Samo su joj zalivske monarhije udelile preko 100 miliona dolara da bi tako kupili privilegije. To nije konflikt interesa? Stavise njene obaveze prema raznim emiratima morale su uticati na katastrofalnu americku politiku na Bliskom istoku.
Utorak 24.01.2017.00:37
mr.trump je istorijska pojava! on je kao sto je inace poznato,uocio sta narod u usa zeli i ne samo u usa. pouzdano zna da sve sto se ne mijenja propada u svakom;evolutionom,bioloskom,antropoloskom i svakom drugom pogledu! jos lenjin je pisao ,parafraziram,da je najveca rdja u razvoju i odnosima u drustvu;birokratija i poluintelektualstina. mr.trump je udario na pravo mjesto i nadajmo se da ce uspjeti da slomi taj otpor uparlozenog estamblismenta i da ce mirna revolucija i promjene u citavom svijetu nastupiti! srecno dovde,srecno i odavde,kako se kod nas u narodu kaze!
Utorak 24.01.2017.00:38
Čovek koji u Njujorku ima iznutra pozlaćeni soliter na kom je velikim slovima ispisao svoje ime tvrdi da je protiv elite. Da nije istinito, bilo urnebesno. A i sastav kabineta mu je takav, milijarderi i po koji multi-milioner. Tramp jeste elita, on jeste establišment, i on će raditi samo ono što je njima u interesu. A naše radovanje tek ne bih da komentarišem. On je reko tokom govora da je američka vojska u jadnom stanju (tačnije mornarica i avijacija - a svi znamo koliko je to netačno) i da će povećati vojne izdatke. Ako mislite da će tu proširenu avijaciju da parkira u Teksasu a novu flotu da usidri u Meksički zaliv da se čuva čamaca sa Meksikancima, onda se grdno varate. A neće ih usmeriti ni u ID više nego sad.
Utorak 24.01.2017.00:38
Clanak je tendenciozan sa dosta netacnosti i nelogicnih zakljucaka.Navoditi izvore kao sto su Njujork Tajms,Vasington Poust,Gardian-inace poznate kao zadrte pristalice Hilari-samo moze da kompromituje ceo clanak. Vidim iz ostalih komentara da je dosta citalaca pratilo prenos ceremonije,pa je moglo da se obavesti nezavisno.Meni Tramp nije rodjak ali u haosu lazi volim da saznam ponesto o njemu,sto Politika ovakvim obavestavanjem ne cini. Usput,Tramp nije katolik kao sto neki misle.Paroh mu je zena sto je ucestvovala pored ostalih danas na zavrsnom blagosiljanju
Utorak 24.01.2017.00:38
"Njegov legitimitet je doveden u pitanje i zbog tvrdnju da su njegovom uspehu kumovali Kremljin i ruske obsvestajne sluzbe". Gde su dokazi? Kao sto to pokazuje ogromna vecina komentara citalaca, anti-Tram propaganda je bez ikakvog ucinka. Sto je vise kleveta i lazi Tramp nam je miliji i drazi!
Utorak 24.01.2017.00:39
Pobedio je sve neprijatelje i okrenuo se narodu. Korporacije i svi drugi lesinari koji su se bogatili na racun naroda imaju zasto da se bune. Amerika ce opet biti jaka i prosperitetna kao pre sezdeset godina. Mozda ce nasi politicari nesto nauciti iz svega sto se dogadja u Americi. Treba da usvoje parolu " Srbija na prvom mestu".
Utorak 24.01.2017.00:40
Po prvi put u istoriji SAD gomila napujdanih basibozuka protestuje protiv legitimno izabranog predsednika! Nema boljeg primera u prilog tvrdnji da je do sada u ovoj drzavi proklamovana lazna demokratija. To su, uostalom, decenijama dokazivali vojni i politicki lideri nekada najmocnije drzave na planeti, terorisuci , silujuci, ub-ijajuci, bombardujuci... Milioni majki i zena svih rasa i uzrasta zajaukalo je od njihovih milosrdnih andjela. A ovamo se bune zbog, navodno narusenih zenskih prava, te kako je Tramp seksista... Jao, pa vi demonstanti, em sto nemate truncice mozga, nemate ni minimum ljudsog dostojanstva. Gde ste bili kada su vasi miljenici razarali Srbiju , otimali nam drevnu kolevku _ Dakle, sve cestitke od srca predsedniku Donaldu Trampu! Kakav god bio, gori od prethodnika ne moze da bude! Zivot dajem! Prva dama Melanija je bozanstveno izgledala. Mladi Baron je ponosno pratio svoga oca! Ziveli nam gospodo Trampovi!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)