Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 19.12.2016.
17:37
Vestionline A
Turska televizija NTV je saopštila da je ruski ambasador u Ankari Andrej Karlov ubijen tokom oružanog napada.
Ponedeljak 19.12.2016.22:54
Nemam nista protiv da se brisu komentari koji nisu uvredljivi jer to je ujedno dokaz da se vidi za koga Vesti rade i ko stoji iza njih. a sto se tice ovoga u Turskoj videcemo ima ko ce to da odradi...
Sreda 21.12.2016.21:32
И када спавамо ми морамо бити БУДНИ, зато што наши крвни непријатељи стално бдију над нама и чекају свој тренутак , транутак наше непажње и поспаности, да би нам задали што жешци удараац . Осећам страшан бол а и понижење !!!!
Sreda 21.12.2016.21:33
Зна се да је Тур-ска пуна терориста. Реална реакција на такво стање била би појачана безбедност амбасадора поготово таквих земаља као што је Русија. Очигледно те безбедности није било. Зато је Алахов ратник могао да извр-ши страшни злочин.
Sreda 21.12.2016.21:47
Алеп је пао.Башар ел Асад није. Русија је очигледно добила битку у Сирији.Они који су најзаинтересованији за Башаров одлазак,понижени су и осећају горчину пораза.Поред тога, увелико се прича и јавно показује да су њихови официри,као инструктори,били у редовима исламиста,против којих су се наводно борили.Све у свему,велики блам.Ненавикнути на поразе,сликари обојене демонкратије крећу у освету.Прва жртва је,ко би други био но руски амбасадор.Али то није довољно.Тако се истовремено,готово синхронизовано,кренуло са терором у Немачкој и Швајцар-ској.Такве акције није више тешко извести у Европи,с обзиром на број оних снажних,задриглих и војно обучених,добро опремљених електроником и снабдевених великим количинама евра/долара,миграната,са простора на које је дошла западна демонкратија.Семе зла,штедро засејано,почиње да даје плодове.Крваве.Бојати се да је ово само почетак.Европо пробуди се.КУДА ИДЕШ СВЕТЕ?
Sreda 21.12.2016.21:48
Пар необичних детаља: 1. Курд за југозапада Тур-ске. 2. Курд који је без икаквих проблема радио у тур-ској полицији, а тако би вероватно и остало да није било чувеног „пуча". 3. Курд који подржава ИД, штавише убија амбасадора уз поклич „Ово је за Алепо!" 4. Амбасадор није имао никакво обезбеђење на изложби. Два питања - да ли Ердоган заиста мисли да ће светска јавност поново поверовати да је „за све крив Гулен", и да ли ће Путин поново да уведе „парадајз санкције" неуравнотеженом Ердогану па затим реализује неки нови пројекат са својим „тур-ским партнерима"?
Sreda 21.12.2016.21:51
Тужан догађај, саучешће породици уб-ијеног амбасадора РФ. Пре тридесет и три године у Београду је уб-ијен амбасадор Тур-ске, Галип Бакир. Убила су га два млада Јерменина као одговор на тур-ско негирање масовне ликвидације милион и по Јермена 1915. год. После атентата, амбасадор је уб-ијен у службеним колима, за атентаторима су јурили грађани Београда. Један од тих грађана је рањен и доживотно остао непокретан. Двојица милиционера су пуцали у атентаторе и једног тешко ранили. Други је успео да побегне из Београда, а при бекству је уб-ио једног студента. Ухапшен је у Н. Саду. Да не заборавимо и случај уб-иства југословенског амбасадора у Шведској, В. Роловића 1971. год. кога су уб-или ус-ташки атентатори Барешић и Брајковић. Бити амбасадор је одувек био ризичан посао.
Sreda 21.12.2016.21:52
Ово убиство пре неки дан најавио је ратни злочинац и доказани светски терориста Барак Обама.Обама је пре неколико дана помоћу крипто језика(језик тајне комуникације којег разумеју само ретки и одабрани)рекао да ће се САД осветити Русији због хаковања електронске поште Хилари Клинтон,такође доказаног ратног злочинца и терористе.Ово је та освета.Само,Обама и терористи око њега се тешко варају ако мисле да се Руси неће осветити.У Алепу су ВКС Русије и руски спецназ побили огроман број америчких командоса али и британских и израелских.Зато је Угљеша онако запенио.Тек ће.
Sreda 21.12.2016.21:54
Овај терористички акт усмерен је не само против Русије и Путина, већ исто тако и против Ердогана. Дакле потребно је раскинути коалицију Русије иТур-ске, уз могући рат ове две земље, а што би аутоматски значило рат Русије са Нато.Некоме гори под ногама, да што више закува пре него што ће Трамп ступи на власт, како би по сваку цену било спречена најављена нормализација односа САД и Русије.Данас су јавили да је чак појединим електорима, прећено смрћу, ако не гласају против Трампа. Коме то одговара, пратите траг новца, ко је финансирао кампању Хилари Клинтон и доћи ћете до наручиоца. Уједно ће се над Сиријом десити "обарање" америчких ратних авиона, за шта ће експресно бити оптужени Руси иСиријска влада.Систем који ће дејствовати по авионима је већ из Украјине стигао у Ирак, део који контролишу Амери, према граници са Сиријом. Одатле ће оборити своје авионе и оптужити Русе.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)