Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 17.12.2016.
20:39
blic.rs A
Kako se bliži vreme za zvanični odlazak iz Bele kuće, tako su i izjave Baraka Obame postale sve oštrije. Odlazeći predsednik je u poslednjih mesec dana uputio nekoliko otrovnih strelica ka Moskvi, posebno prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. U senci afere hakovanja izbora, teške reči Obama je izgovorio i na svojoj završnoj konferenciji za novinare ove godine.
Subota 17.12.2016.20:54
Na zalost, poceo je da odbrojava dane. Pa svaki dan je tezi i zalosni.
Subota 17.12.2016.22:20
Обама зашто несмеш да испалиш ни један метак на Русију .Москва може за 10 минута да претвори САД у прах и пепео .
Nedelja 18.12.2016.04:17
Zapocela zlatna era Amerike i Trampa ! VELICINA TRAMP meri se visprenoscu , mudaroscu , ostroumanoscu , snalazljivoscu .... Sugavi kremaljski luftiguz nije ni svestan (a kad je i bio) sta ga ocekuje sa Trampom - buducim PRVIM covekom PRVE i najvece sile , nacije i drzave na svetu - Amerike ... kako vojno tako ekonomski (a tehnoloski da ne pricamo) !!! ... Naspram ruske bede , jada , siromastva , nemastine .... NADA se inkubator ZLA da ce se na brzinu OTARASITI sankcija , inflacije , galopirajuce rublje , odliva stranog kapitala , zaostalog bankarskog sistema , zaostale tehnologije , nekonkurentne ekonomije , niske investicione privlacnosti , preskupog ratnog budzeta , lose poslovne klime , urnisanog budzeta , trece recesije .... ocajanja , beznadja , korupcije , javasluka .... !!! Taj izolovani i usamljeni ulicni spletkaros pokazao je svoju "velicinu" (da je neka velicina nikada tako nesto pominjao ne bi , pa cak i da je istina) tako sto je polaskao sam sebe - pohvalivsi se da je imao udela u izboru TRAMPA ... Tramp ne trpi konkurenciju (a to ce najbolnije osetiti na svojoj kozi klosar Putin) !!! Ulizivao se taj udjiguz Trampu i ranije , prosipajuci se providnim komplimentima i izlivima pompeznih hvalospeva !!! Tramp je od malih nogu je vaspitan da u svemu MORA biti Number One (samo PRVI) - bio , jeste i bice (uvek i u svetu) samo Number One !!! Zivela Amerika ovozemaljski Eldorado - zemlja meda i mleka , zemlja srecnog zivota , zemlja "pticijeg mleka" , zemlja izobilja .... na celu sa brojem jedan u svetu - Trampom !!!
Subota 17.12.2016.22:22
...I ko je nosilac Nobelove nagrade za mir? Tesla je bio u pravu, kada nije želeo da je primi!
Nedelja 18.12.2016.22:32
Obama sada kada odlazi pokazuje hrabrost. Inače sve što je nabrojao da radi Rusije (zastrašivanje disidenata i novinara) radi i SAD samo što ih SAD progoni na prefinjeniji način, tj. ukida im finanije ili ako se neko od javnih ličnosti oglasi i kritikuje režim odmah je proteran iz medija. Ne podržavam ni ono što rade Rusi, ali Ameri su poslednji koji imaju pravo da ikome dele lekcije i za rat u Siriji nisu krivi ni Rusi još manje Iranci (jedna od retkih svetlih tačaka u tom regionu, ali su većinom šiti pa Ameri pomažu ekstrmne sunite, čitajte Saudijce, da ih uništavaju, ali kako objasniti prosečnom Ameru koji je kao i prosečni građanin Srbije ili građanin bilo koje zemlje gde je hrišćanstvo najbrojnija religija obavešten o tome ko su šiti a ko suniti).
Nedelja 18.12.2016.22:34
Amerika nema moralno pravo da dijeli moralne lekcije ostatku svijeta. Optuzuju Rusiju da se mijesa u americke izbore, dok se oni direktno mijesaju u izbore i politicke procese sirom svijeta. "Zgrozeni su" Ruskim napadima na Alepo ali zato ne govore o uzasima koje su sami pocinili sirom svijetav(civilne zrtve NATO bombardovanja Srbije su "kolateralna steta" dok su civilne zrtve Ruskog bombardovanja Alepa "nevine zrtve divljackih napada"). U Rusiji hapse novinare i one koji drugacije misle. U Americi takve " samo" marginalizuju ili ismijavaju, poput Bernija Sandersa kojeg je vlastita stranka izbacila iz trke za predsjednickog kandidata jer njegove ideje nisu odgovarale krupnom kapitalu. A ako nekoga ne mogu usutkati onda ga proglase opasnoscu za nacionalnu bezbjednost i progone (Asanž, Snouden, Bredli Maning). I na kraju, ako je Amerikancima zaista stalo do miroljubive koegzistencije u svijetu to sigurno nece postici vrijeđanjem drugih naroda i drzava.
Nedelja 18.12.2016.22:35
Ovo je tragikomicno. Sve za sta je optuzio Rusiju radi Amerika i to ne samo kroz istoriju, nego i u najnovije vreme. Asanz, Snouden, ub-ijanje cr-naca, prisluskivanje gradjana, emailova, telefona, gvantanamo i sve ostalo. I ovo sa hakovanjem je obicna lazarija, opet traze nacin i povod da pritiskaju Rusiju. To rade u svim sferama, od sporta, medija, politike, ekonomije, do podsticanja ratova na granicama Rusije i dovlacenja raketnih sistema. Ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je gotov period u kome su mogli da rade sta hoce, napadaju nekaznjeno zemlje i ruse vlade, okupiraju i eksploatisu. U Siriji su konacno zaustavljeni, ponovo postoji makar neka ravnoteza i Ameri hoce sebi nesto da odgrizu od muke. To je koren njihove agresivnosti i neprekidnih ataka na Rusiju.
Nedelja 18.12.2016.22:36
Manja zemlja??! Vidi se da ne znaju geografiju pa Rusija zauzima pola planete covece!!! Zanimljiva izjava dobitnika Nobelove nagrade za mir... E jado jadni!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)