Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 13.12.2016.
02:00
Đ. Barović - Vesti A
Anja Filimonova, naučni saradnik Instituta za slovenske studije Ruske akademije nauka, ocenjuje za "Vesti" da je haški proces protiv generala Ratka Mladića pokazao da je to bilo suđenje srpskom nacionalnom korpusu na Balkanu, istorijskim istinama i međunarodnoj pravdi.
Utorak 13.12.2016.02:28
Haški sud je samo paravan njegovih naredbodavaca, a da bi došlo do revizije presuda potrebna je ozbiljna politička volja. Toga nema, ali se treba nadati da će srpski lideri u budućnosti prestati da budu najslabije karika u sprovođenju nacionalnih interesa - naglašava Filimonova. ....................................Zna zena gdje je nas problem. I ja tvrdim vec godinama a moi prijatelji znaju da to traje vec trecu deceniju kako stalno ponavljam da nam je naj veca opasnost anti srbska vlast u Beogradu( naravno i ona u Podgorici). Ne zaboravite braco ( oni koi ne znaju neka nauce) zasto je Bosna "saptom" pala pod turke. Pokojna Milica se igrala diplomatije ( da ne budem grublji) pa su turci na mala vrata usli u Srbiju. Naravno da nije ona srecna za sve kriva..... Imamo mi i danas puno Milica i Stefana tomasevica ali je nas osnovni problem sto nikako da naucimo nesto iz proslosti. ???
Četvrtak 15.12.2016.22:18
Tacno, gospodjo! Kad im je Milosevic "umakao" u smrt, resili su da sve natovare Karadzicu i Mladicu. Ma i da nisu postojali Karadzic i Mladic uhvatili bi oni bilo koga, samo da sprovedu svoj scenario. Najveca zalosna istina, posle Milosevica, je da su "српски лидери најслабије карика у спровођењу националних интереса"! Ja zivim za dan kad ce presude srpskim herojima biti revidirane, i zlocinci nad srpskim narodom kaznjeni! Pravedni svet, na celu sa Rusijom, to mora da sprovede, inace nema nade za covecanstvo. Zlo ne sme da pobedi!
Četvrtak 15.12.2016.22:29
Hag , Hag i ponovo Hag,--- svi znamo da je Haski 'sud' politicki sud , i kao takav nije legalan niti moze biti pravedan,- nikada nije imao nikakav legalan kredibilitet , a poslije 'sudjenja' i osuda u 90% optuzenim Srbima absolutno je izgu-bio bilo kakav kredibilitet i naj plici 'mozgovi' trebalo bi da su na-cisto da je to jedna velika nakarada i vrlo daleko od bilo kakve istine,-- Nikakve 'dokaze' o Karazjicevoj 'krivici' nemaju ali su ga ipak 'osudili' na 40 godina robije,-- Drzali su Seselja dvanaest godina u "istraznome" zatvoru samo zbog cinjenice da Seselj nije imao niti ima "dlake" na jeziku i da je 'nepodoban' politicki protivnik,-- absolutno pozitivno nemaju nikakvije dokaza o Seseljevim "zlocinima" , ali opet ce mu 'odrezati' zatvor od naj manje 25 godina, -- zivi bili pa vidjeli - nadam se da gresim u Seseljevom slucaju i da ce 'sud' imati bar toliko odresene ruke i ako ga vec moraju 'osuditi' da ne 'rezu' Seselju vise od vremena no sto je proveo u "istraznome" zatvoru , i da covjek prozivi sto mu je ostalo na ovome svetu kao slobodan covjek, -- general Mladic je vojnik, a koliko sam upoznat sa dogadjajima on je vise nego jednom spasao Srpske Muslimane od totalnoga unistenja,-- niko ne govori o tome,-- niti ni jednoga Muslimana da kaze dve reci o istini,-- mozda je tu i bila Mladiceva 'greska' ,

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)