Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 12.12.2016.
10:06
blic.rs A
Zvaničnici Republikanske partije su odbacili medijske izveštaje o tajnoj proceni CIA po kojoj je Rusija nastojala da deluje u korist Donalda Trampa na predsedničkim izborima u SAD, a demokrate traže istragu i tvrde da je Trampov izbor za novog šefa Stejt departmenta "saučesnik" Kremlja.
Sreda 14.12.2016.21:32
Kako se ova zapadna demokratija ne miri sa rezultatima demokratskih izbora. Da li će organizovati i Američko proleće poput onih u Libiji, Siriji, Ukrajini,...
Sreda 14.12.2016.21:33
Amerika je pokusala na svaki moguci nacin da slomi Rusiju ali u tome nije uspela (od niske cene nafte preko svojih satelita kao sto je Saudijska Arabija pa do rata u Ukrajini)...Posto su shvatili da im je plan propao pa cak sta vise i negativno se odrazio po njima (Rusija se priblizila mnogim zemljama koje su opasnost po americkom imperijalizmu...Od Irana, Turske pa do Kine sa kojima ih vezu slicni pogledi na americku politiku)...Zato sada Amerikanci menjaju politiku...Pokusace da se priblize Rusiji i Putinu...Ko je u takvoj idealnoj poziciji da ih "pomiri" nego gospodin Tilerson, koji je "prijatelj" sa Putinom...
Sreda 14.12.2016.21:33
Cilj izabranog predsedniak Trampa nisu signali nego pragmaticna politika sa SAD na prvom mestu. G-din Tilerson imao kvantitavino istu kolicinu kontakata sa Putinom koliko I Henri Kisindzer. Skoro odlikovan od Ruske Fedracije . On nije Putionov sluga. G-din je izuzetan inzenjer i odlikovan je Ordnenom Prijateljstva od strane Ruske Federacije. Na celu Ekson Mobajla a kompanija je u vlasnistvu g-din Rockafelera. Familija Rockafelra je imala "non binding" (ne prevodivo recimo ultimativna ) rezolucija da odvoji fukcije koje G-din drzi objedinjene Chariman-a i CEO (chief executive officer) insistirala je na investiranju u alterantivne energije. Rezolicja nije uspela. G-din je dobio podrsku od ostalih vlasnika (share holdera). Supruga g-dina Tilermana nosi prezime St.Clair za ljubitelja stolara iz Betlehema vrlo znacajno.
Sreda 14.12.2016.21:34
Tramp je već izabran i ući će u Belu Kuću po procedure. Neće ga niko u tome sprečiti. Čak ga u tome i Obama tiho podržava, jer ni on nije mirisao Klintonovu. Dakle ne znam na čemu gradite argument da izabrani predsednik Donald Tramp neće stupiti na dužnost. Ako mislite da će neko izvršiti neki atentat na njega grdno grešite. To SAD ne mogu sebi da dozvole zbog sopstvenog međunarodnog prestiža, bez obzira kliko neki predsednik bio nepopularan. Osim toga i Rusi paze Trampa. Spasli su Erdogana od CIA, spasiće i Trampa ako treba.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)