Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 11.12.2016.
17:30
b92.net A
U trenutku kada Brisel priprema teren za otvaranje novih poglavlja, Beograd se sprema za dvodnevnu posetu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.
Ponedeljak 12.12.2016.07:58
Nije problem , naviklo se na rusko laprdanje i lazna obecanja - niti je problem Cep Urin - ovo praznorecje o Lavrovoj poseti , NEGO neka mi rusofili prevedu svrhu ovakvih recenica ruskih zvanicnika ---- " ... a da će teme biti razmatranje globalne situacije , regionalnih pitanja i bilateralni odnosi ..." , " ... da su Srbiji u Rusiji sva vrata otvorena ... " (kao da neki zvanicnik Srbije ide u posetu Rusiji) i neka mi rusofili objasne disproporciju ovih izjava u jednom dahu :- sa jedne strae " ...Sve što Srbija bude tražila od Rusije dobiće, ali pred njom će se naći jedan veoma težak uslov, a to je da Beograd odustane od EU .... " da odmah sa druge strane sledi " ... a što se tiče mešanja, mi to ne radimo i nismo nikad radili. To je principijelni stav Rusije ... " ... na kraju se moze slobodno zakljuciti da od OBECANOG (6 polovno/remontovanih MIG-ova) , kao UVEK do sada u 1000 godisnjoj istoriji "bratsva" (i duzoj) - "SIPAK" !!! Kad su se Tadic i Kostunica utrkivali ko ce vise da pokloni Rusima , danas ostasmo BEZ NIS-a BEZ metra infrastrukture zeljeznice BEZ africkih koncesija - i BEZ Juznog toka (zbog kojeg smo dali NIS i africke koncesije u bescenje) ali zato sa PRAZNIM skladistem gasa (Banatski Dvor) . Imamo tu cast , kad se sete da nam posalju malo gasa ( pred zimu /humani gas/ pa sta ce nam za privredu kada je nemamo) , da ga dobijemo (onako humano) po najvisoj ceni na svetu !!! Nemaju samo Hrvati (ostvaren) 1000 godisnji san , imamo i mi (neostvaren) 1000 godisnji san sa ruskim obecanjima !!!!!!! (verovatno su nasi preci bili mnogo mnogo pametniji od nas kada su odlucili da glavom bez obzira u 9 veku NAPUSTE nasu slavensku "bracu" )
Utorak 13.12.2016.21:07
Надам се да заједница војно неутралних земаља - Србије, БиХ, Црне Горе и Македоније (укључујући и Косово и Метохију као саставни део Србије које би у тој заједници географски било у центру) представља почетак стварања будуће Српске Федерације. Јачањем улоге Русије у свету, оваква држава има велике шансе да се створи и омогући препород свих наведених области у њеном саставу.
Utorak 13.12.2016.21:13
Ово је последња шанса данашње власти да направи правилан избор. Будућност неће чекати на неодлучне и преплашене и уцењене, јалове и безидејне политичаре, који се играју државника.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)