Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 28.11.2016.
21:51
Vestionline A
Profesor istorije i član Bošnjačke akademije nauka i umetnosti (BANU), Ibrahim Pašić ustvrdio je da u BiH sve do sredine 19. veka nije bilo Srba te da su svi koji se danas izjašnjavaju kao pripadnici tog naroda, zapravo – Vlasi.
Ponedeljak 28.11.2016.22:22
Kroz falsifikovani popis stanovništva, u kome, poslije pet vjekova, islam postaje dominantna religija u BiH, kako nije bio ni u tursko ni u austro-ugarsko doba, a jedna vjerska zajednica, radikalizovana i izjednačena sa islamističkim naslijeđem svoga vođe Alije – koja se želi predstavliti nacijom, postala je većinska u BiH.
Ponedeljak 28.11.2016.22:22
Muslimanski dio bošnjačko-hrvatske Federacije Bosne i Hercegovine je teroristička baza u kojoj se teroristi finansiraju, socijalno izdržavaju, u kojima se pripremaju i prolaze borbene i neborbene obuke, iz kojih organizuju terorističke akcije u Parizu (Šarli Ebdo i Bataklan) i Briselu; vrše logističku podršku i naoružavanje svih islamističkih i terorističkih grupacija u Evropi. Iz ovih kampova odlaze na ratišta u Siriju, Irak, Avganistan, Libiju i Jemen. Preko 64 klasična teroristička kampa, antiustavna naselja nazvana vjerskim eufemizmom „paradžemati“ i 400 boraca koji su preko ovih kampova i iz njih, direktno, otišli na Bliski i Srednji istok ratovati za ideje i organizacije Al kaide i Islamske države. O tome je u Sjedinjenim Američkim državama objavila svoja zapažanja i saznanja Lesli S. Lebl, savjetnica Komandanta mirovnih snaga u BiH, pod naslovom „Islamizam i bezbjednost“, objavljenu od strane najvažnijih bezbjednosnih instituta, akademija i organizacija.
Ponedeljak 28.11.2016.22:24
Osnivač i vlasnik najveće medijske kuće u Sarajevu, „AVAZ“, lider Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić, rekao je na svjedočenju u slučaju Nasera Keljmendija pred Osnovnim sudom u Prištini da je za ubistvo Ramiza Delalića Ćele, ubice srpskog svata na Baščaršiji, odgovorna bošnjačka državna mafija, a da su ga likvidirali da “ne bi otkrio desetak političkih ubistava. Poznato je svima na koja ubistva je Radončić mislio: svi komandanti brigada i bezbjednjaci ub,ijeni su po nalogu Alije Izetbegovića. Po nalogu Alije Izetbegovića ub,ijeni su Mušan Topalović Caco, Ramiz Delalić Ćelo, Jusuf Juka Prazina, Nedžad Ugljen, glavni ubica i komandant bošnjačke paravojne formacije “Ševe”. – izvršen je pokušaj ubistva komandanta Armije R BiH Sefera Halilovića a ub,ijena njegova supruga i njen brat, o čemu svakodnevno govori Semir Halilović, sin generala.
Ponedeljak 28.11.2016.22:25
akir Izetbegović se dovodi u vezu i sa ubistvom Joze Leutara i to nakon informacija iz Beča o zloupotrebi humanitarne pomoći, trgovini oružjem i krađi novca iz humanitarne pomoći. O tome je uvjerljivo pisao Kridž Hedžis u Njujork Tajmsu. Izetbegovići, Alija i Bakir, stoje i iza prvog terorističkog napada u BiH, kada je pokušano ubistvo poglavara Islamske zajednice Jugoslavije Jakuba Selimovskog. Oni su tada to dogovorili sa Mustafom Cerićem. Zoljama je napadnut Rijaset, a poginulo je četvoro lica; ub,ijeni su unuk i zet bivšeg reisa Naima Hadžiabdića, pogođena je spavaća soba Jakuba Selimoskog, ranjen sekretar rijaseta Muharem Omerdić.
Ponedeljak 28.11.2016.22:26
Bivši visoki funkcioner Stranke demokratske akcije Muhamed Čengić tvrdi da je referendum o nezavisnosti koji je održan 1. marta 1992. godine odveo BiH u rat. „Referendum nije bio zakonit niti ustavan prema tadašnjim propisima SR BiH… Izetbegoviću je rat bio neophodan da se nametne kao bošnjački mesija, uništi kredibilitet umjerenijih muslimanskih vođa i među muslimane usadi trajno neprijateljstvo prema okolnim narodima. Za rat u BiH je kriv Alija Izetbegović. Da nije bilo ilegalnog referenduma, ne bi bilo ni rata“, kaže Čengić. Kakav je bio tretman Srba u ratnom “opk,oljenom“ Sarajevu vidi se iz intervjua Mirka Pejanovića, Izetbegovićevim vlastima ‘lojalnog Srbina“, člana ratnog Predsedništva BiH, koji je za sarajevski list BH Dani rekao da je u Sarajevu pob,ijeno samo u prvim mesecima rata dvije do tri hiljade Srba. Iako su prvi mjeseci rata prema njegovim rječima bili najgori za sarajevske Srbe, zločina je bilo i kasnije tokom 1993. i 1994. Srbi su ubijani na ulicama, u svojim stanovima, na radnim mestima, u mnogim mučilištima. Na Trebeviću su bacali Srbe u pećinu „Kazani“, pre toga ih ritualno ubijali fanatici, a glave zakl,anih Srba izlagali su u Osnovnoj školi na Bistriku.
Ponedeljak 28.11.2016.22:28
Bivši pripadnik Unprofora i podoficir kanadske vojske Džejms Dejvis u knjizi “Kanadski vojnik u jugoratu”, izdatoj u Vankuveru 1997. opisuje bezbroj slučajeva zločina Armije R BiH nad civilima u Sarajevu, počinjenih s ciljem da se za zločin optuže Srbi. Dejvis, koji se u Sarajevu svega nagledao, ne krije gađenje prema vojnicima tzv. Armije R BiH, doslovno ih naziva životinjama jer su ubijali sopstveni narod radi medijske propagande. O tome govori i bivši operativac Izetbegovićeve tajne policije AID – Edin Garaplija. Slično je za sarajevske medije govorio i Zoran Čegar, pripadnik MUP-a BiH, hrvatske nacionalnosti, koji je rat proveo u Sarajevu: ”Imamo mi naše ratne zločince. Po gradu su ubijali ljude bez obzira na nacionalnost, silovali djevojčice, iživljavali se nad njima, pa su ih bacali na ulicu i govorili da ih je ub,io srpski snajperista. Imamo mi naše koji su nas ubijali. Zašto njih ne zatvore?“
Utorak 29.11.2016.08:31
Jeste pamet nema sta?Lupio nesto i ostao ziv!Svaka cast pokazao si kolika si budala!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)