Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 21.11.2016.
21:41
Tanjug, Vestionline A
Ambasadorka SAD pri UN Samanta Pauer je u obraćanju u Savetu bezbednosti u ponedeljak zapretila petorici komandanata Vojske Sirije, koji su navodno odgovorni za masovne napade na gradove, stambena područja i infrastrukturu od 2011, da će "jednog dana odgovarati".
Sreda 23.11.2016.22:15
Сирија је последња социјалистичка земља на блиском истоку и њу САД хоће да униште као и СР Југославију. Социјалистичка уређења су за САД и капиталисте крвни непријатељи и САД толерише фа-шизам, чак га и подстиче, а социјализам желе да за-тру. И наравно да је паралела тачна, само прави и једини злочинци су САД. Надам се да ће им доћи време када ће да плате за све од Хирошиме, преко Вијетнама до Србије и блиског истока.
Sreda 23.11.2016.22:16
Екстремни државни теороризам САД-а је оно што никад неће бити заборављено и што је већ дубоко архивирано у колектвиној меморији многих напаћених народа и уништених држава, и што ће бити предмет миленијумских проучавања разних универзитета у свету када он, свет, по претпоставци, једнога дана уистину буде слободан, међународно одговоран и солидаран. Полазећи од патолошко-нарцисоидног самопрепознавања сопственог бића, од пуког сновиђења сопствене, свима надређене изузетности, америчка нација и амерички естаблишмент поставили су се, пуком снагом свог супериорног наоружања, својим незаустављивим милитаризмом као недодирљиви проценитељ свега цивилизацијског, као хегемон целом свету у коме наводно царују остаци застарелих традиционализама, мрачних фундаментализама, мутираних социјализама и национализама против којих је, тобоже самопожртвовано, устао за слободу, људска права и прогрес вазда спреман « фантастичан амерички народ ».
Sreda 23.11.2016.22:17
Америчке успехе видели смо у Авганистану, Ираку, Сирији, Србији, Босни итд. Где год су дошли посејали су тероризам и екремизам. О десетинама милиона избеглица да и не причам. Србија и Срби су чинили ни мање ни више што би свака суверена земља радила: успротивила кршењу Устава (Босна и Хрватска) као и дукоб тероризму (Косово). У Америци те полицајац упуцају ако не урадиш како ти се нареди а овамо смо требали шта са лицима са противоклопним оружјем кријући се у сред села ? Питамо да то не раде више? Резултат њихове улоге у нашим дукобима је да се Хрватска брже празни од Србије а Косово изгубише 10% становника тј 100 пута више него 99! Пропаганди је дошао крај драги Амери.
Sreda 23.11.2016.22:18
Па могла је да код поређење користи сатану због онога што је њена земља урадила Ирачанима, Авганистанцима, Либијцима, самим Сиријцима... Да не помињемо злочин против човечности што је билс агресија на Србију и српски народ.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)