Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 18.11.2016.
19:58
Vestionline, Blic.rs A
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp ima ispred sebe mnogo izazova. Za vreme predsedničke kampanje bio je zauzet govorima o spoljnoj politici SAD, najavama izgradnje zida, ali i suočavanjem sa optužbama za seksualno zlostavljanje, pa izgleda da nije imao vremena da prouči šta sve njegovo novo radno mesto podrazumeva.
Subota 19.11.2016.00:41
Kad su mogli majmuna da nauce da upravla ludom amerikom moci ce valjda i Tramp da ukapira kojesta?
Subota 19.11.2016.05:09
AMERIKA je to ... SILA broj jedan u svetu !!! ... U velikoj je zabludi i politicki nepismen onaj ko veruje da ce Tramp ispraviti nepravdu na Balkanu (i Kosova) BEZ kongresa .... (Putin je do sada , sto se Kosova tice , bio samo nemi posmatrac - bio i ostao !!!) ... Ajd moji rusofili POMODARI i novopeceni TRAMPOLJUPCI da vam objasnim sta sve sme , a i moze predsednik SAD-a (ne bi bilo lose da nadje kvalitetnijeg frizera , a onom iz Kremlja nije potreban) ... "SADA u fokusu , na globalnom planu najvaznije , najbitnije , najprece i na prvom mestu da Srbiji vrati Kosovo ! U krajnjem slucaju da postupi po rezoluciji 1244 i vrati srpski kontigent vojnika i policije" .... "da sa Rudolfom Djulijanijem proseta Skadarlijom i gucne domacu rdju tj. tomovacu" .... "da se Trampu sagradi i dobije jedan grandiozni i velelepni spomenik u Centru Beograda , a onaj Bilijev u Pristini srusi" .... "da se napravi strategija eks Radikalima tj. sadasnjim Naprednjacima - kako da se dobije sesnaest F16 i time odustanemo od Putinovih MIG-ova" ... "pa u planu mu je da zajedno sa Rusima i Srbima pomaze Asadu i obracuna sa ISIS-om (posto to ocigledno Putinu ne ide od ruke) ! Po zavrsetku pravac Kalimantan" .... "naravno neizostavna poseta RTS-u i Pinku u pratnji nasih u svetu nadaleko poznatim ekspertima - te razmotrite trenutno skakljivo pitanje bezbedonosnih sluzbi Srbije" ... "da se otvori Poglavlje 32" .... Red je valjda da na kraju poseti tazbinu i nastavi za Sevnice ... "konacno da neko i za nas brine , konacno smo i mi na dnevni red dosli" .........mastajte , mastajte i sanjajte jadni i bedni rusofili !!!
Nedelja 20.11.2016.21:11
Obama je izmedju ostalog bio dugo godina senator u Senatu Ilinoisa, bio predstavnik Ilinoisa u Senatu SAD, Da ne govorim o tome da je zavrsio vrhunske fakultete i predavao Ustavno pravo Pravnom fakultetu Ilinoisa. Tramp je biznismen i nikada se profesionalno nije bavio politikom.
Nedelja 20.11.2016.21:12
Kao sto je Tramp u drugoj debati rekao Hilari "nije bitno koliko iskustva imaš (30 godina) vec kakvo je to iskustvo i kakvi su rezultati". Obamina rezultati su u najmanji ruku katastrofalni, po obican narod i radnicku klasu, dok su po militantakom pitanju odlični (raspad nekoliko država i skidanje sa vlasti kljucnih ljudi u istim). Toliko o iskustvu.
Nedelja 20.11.2016.21:12
Ni Obama nije imao iskustvo .. Bio je senator. Od iskustva je mnogo važnije ispravno prosudjivanje.. Ne znaci ako neko ima iskustvo da će donositi ispravne odluke..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)