Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 12.11.2016.
16:53
Sputnjik, Vestionline A
Neke od demonstracija protiv Trampa u SAD organizovale su grupe koje sponzoriše simpatizer Hilari Klinton i milijarder Džordž Soroš.
Ponedeljak 14.11.2016.20:55
Što se tiče Soroša pitajte onoga ko nam je doveo Tonija Blera i ko je išao kod Klintona, a ne da ovde napadaju preko tabloida naord koji se buni protiv zloupotrebe policije, vojske, sudstva i svih državnih institucija. Tabloidi bliski vlasti napadaju svakog ko kritikuje vlast da je Sorošev plaćenik, a političari iz vlasti sa tim istim Sorošm sarađuju preko različitih zapadnih političara i organizacija. Nisam ni pristalica Trampa, naivan je onaj koji misli da je on mnogo bolji za Srbiju. Da imamo jak lobi kao što nemamo ne bi nas ni interesovalo ko je predsednik SAD-a jer oni politiku ne menjaju tek tako. Albanci koji su manji i siromašniji od nas znaju dobro da se za podršku SAD-a mora debelo platiti i oni plaćaju, a mi ni dijasporu ne možemo da okupimo i organizujemo da lobira za naš interes.
Sreda 16.11.2016.21:39
Proizvođači novca, među kojima je i Soroš, su ubeđeni da je novac sve, da ako ga imaš možeš da kupiš i 100 srca kao rezervne delove, 77 jetri i 177 pluća, a bubrega svih kalibara tonu, te da su ratovi neophodni kao tržišta rezervnih ljudskih organa. Za njih je duševna hrana tuđa patnja i igre sa ljudskim životima i sudbinama. Niko ko je za mir i smanjenje tenzija na svetskoj pozornici, što znači manja ulaganja u naoružanje i ratove, njima je smrtni neprijatelj. Ipak, mislim da ovoga puta Soroš i kompanija mogu doživeti po prvi put veliki debakl, a nema vremena da se na debakle navikne kao naša fudbalska reprezentacija. Tramp je milijarder i poznati su mu svi marifetluci bogataša, a i spletke koje mogu da prave. Očekuje tako nešto i verujem da ima odgovor koji Soroš ne očekuje. Vreme onih koji su najveći perači novca bez pokrića na svetu neminovno prolazi, papiruške će zameniti monetarno zlato i elektronski novac. Kako peru pare? Preko investicionih fondova i podizanja fabrika po svetu.
Sreda 16.11.2016.21:40
Soroš je Hitler novog doba. Školski primer zloupotrebe psihologije i novca. Ovde, srećom, nije uspeo da izazove građanski rat. Nešto srećom a nešto zbog toga što su ovde "nedemokrate" ispale pametnije nego što je on očekivao kada je provocirao, korišćenjem "studenata" i tobožnje elite, miroljubivi i pravični deo Srbije.
Sreda 16.11.2016.21:40
Zbog ovakvih likova,kao gdina Sorosa i gdje Olbrajt,svakom normalnom je jasno da cilj americkih "demokrata" nisu prava Afroamerikanca i useljenika iz Meksika,niti borba za gej populaciju i ljudska prava,nego vlast ljudi iz senke,profit i nametanje Novog svetskog poretka,putem ucena,celom svetu!Srbija se nije toliko obradovala pobedi gdina Trampa,koliko porazu gdje Hilari i nocne more koju trenutno imamo u Srbiji uz njihovu "pomoc"!A mozda se oslobodimo i nasih marljivih sledbenika korumpirane Fondacije Klinton!A toliko je gdin Vucic,strasno zeleo da se sretne za gdinom Obamom!Gdin Tramp mu bas nece ici niz dlaku,s obzirom n a "nepristrasnost" naseg premijera u predizbornoj kampanji!Bas mi ga je ZAO!
Sreda 16.11.2016.21:41
ovaj polumrtvi starac je samo paravan tetka cije a i to bi im bilo poslednje ako bi pokusali jer iza Trmpa stioje radnicke klase kojima je dosta izazivanja krize i trosenja para na pruzje

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)