Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 06.11.2016.
00:11
alo.rs A
Spremaju se velike promene! Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić održali su sastanak daleko od očiju javnosti i dogovorili se o čistki u službama bezbednosti, a kako „Alo!” saznaje, šef države insistira na tome da u VBA postavi svoje ljude, jer će tako imati čvršću kontrolu nad ovom službom!
Nedelja 06.11.2016.08:34
SVE ovo se radi da bi se Bratislav Gašić KERAMIČAR postavio na čelo VBO . Treba narod da "proguta" tu priču i da to prođe što bezbolnije .
Utorak 08.11.2016.20:35
Председник Николић нема пуно поверење у безбедносне службе и у више наврата је критиковао њихов рад, па жели да поред веће сигурности за премијера осигура и да информације не цуре ни из Председништва, те да премијер буде потпуно безбедан.
Utorak 08.11.2016.20:36
„Председник и премијер сложили су се да су потребне хитне темељне промене у свим безбедносним службама, посебно у БИА и ВБА, и да се случај „Јајинци” не сме поновити. Председник Николић је посебно заинтересован да људе у које има неограничено поверење постави на водећа места у ВБА, како би имао више поверења у рад те службе“, каже наш извор из Владе Србије. „Није тајна да је председник Николић огорчен на рад безбедносних служби, које је чак више пута јавно критиковао, питање је само због чега жели више утицаја у ВБА, када се зна да та организација штити премијера“, додаје наш извор. Према његовим речима, други састанак на којем би се о свему до детаља договорили и на којем би се поменула и евентуална кадровска решења требало би да се одржи одмах након повратка премијера Србије Александра Вучића из Риге.
Utorak 08.11.2016.20:36
„Морају се прочистити страни агенти или људи који раде за стране службе из наших безбедносних структура и да оне поново почну да раде само за Србију. Све друго било би јако лоше. Не сме се дозволити да било ко, па ни председник Србије своје интересе оствари кроз агенције, јер би то било погубно. Безбедносне службе на својим челима морају имати професионалне и одговорне људе, који служе својој земљи, а не да то буду Перини или Жикини људи, само тако ће безбедност наших функционера и земље бити потпуна“.
Utorak 08.11.2016.20:37
„Председник републике није постављен да би контролисао службе безбедности. Он може да, као што то и ради, усмерава и да с времена на време разговара о томе докле су стигли“, рекао је раније о службама безбедности председник Николић и додао да сматра да постоје информације које нису за председника државе.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)