Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 02.11.2016.
17:24
Tanjug A
"Ratove u Bosni i Srbiji inicirale su Sjedinjene Američke Države da bi njima uspostavili i učvrstili NATO kao globalni ofanzivnu silu", rekao je Dejvid Rasel storibord umetnik mnogih holivudskih hitova u ekskluzivnom intervjuu koji danas prenosi portal Kaleidoskop.
Petak 04.11.2016.23:30
To je vise nego ocigledno. Ratove u Ex-Yu su izazvale SAD zbog opstanka NATO-a. S obzirom da je Americka privreda potpuno pukla, jer vise nista ne proizvode u Americi nego u Kini (osim zita I oruzja), pitanje prezivljavanja SAD je opstanak NATO-a I stalno postojanje lokalnih ratova po svetu. Zato su namerno napravili ovakvu nesrecnu Bosnu kao malu SFRJ, da cim Evropljani pocnu da pricaju o svojoj vojsci, a bez amerikanaca, oni opet izazovu rat na granicama EU.
Petak 04.11.2016.23:31
Svakom pravdoljubivom čoveku je ovo više nego očigledno (a postoje i brojni dokazi), ali je kod nas toliko ukorenjen autošovinizam i nekakav stokholmski sindrom, da je to tužno. Postala je poželjna osobina grliti onog ko te uništava, a samim tim je ovom zemljom lakše vladati, jer ima previše onih koji će u svojoj nesvesti i u nedostatku ličnog dostojanstva (a često i ličnosti uopšte) prodati sebi najbliže za teglu ajvara upravo onome ko te "obogaćuje" osiromašenim uranijumom. Nemajući svoje ja, takvi "ljudi" su savršena meta ovim dobro poznatim zlotvorima, ubicama, pljačkašima i okupatorima. Tako da, dragi moji preostali normalni ljudi, dok god je većina ovog naroda pohlepna, bezosećajna, tupava, prazna, koristoljubiva, nadobudna, bahata, nevaspitana, nema nama ljudskog života. A razni političari (i razne nevladine organizacije) su samo proizvod takvog naroda i neminovno je da će prodati i izdati ovu zemlju jer su i sami takvi. Hvala Borisu Malagurskom što je makar pokušao sve ovo na tacni da nam približi i da osvesti ovaj izgubljeni polusvet, ali čini mi se da je to bilo uzalud.
Petak 04.11.2016.23:31
Ko je huškao aliju i uvlačio muslimane u rat, protiv svojih komšija nego ameri, mogli su da ostanu u zajednici sa srbijom i c.gorom, ali je alija sve odbio i svesno uvukao svoj narod u rat.
Petak 04.11.2016.23:32
Oni koji su stvorili Jugoslaviju oni su je i unistili. Bilo bi glupo i naivno pomisliti uopste da je Tito sam stvorio Jugoslaviju bez icije pomoci. Zapadne drzave su finansirale Jugoslaviju i takva je funkcionisala kao tampon zona izmedju zapadnog i istocnog bloka. Uvodili su sankcije i ratovali su sa svakim komunisticko/socijalistickim rezimom sirom sveta ali sa nama nisu, u Jugoslaviji nema fabrike koja nije imala bar 30% viska radne snage svako ko je ziveo i radio a nije bio zaslepljen propagandom je video to. Novac se trosio nenamenski i po zdravom razumu nista nije trebalo da funkcionise, ali jeste devizama koje su upumpavane u Jugoslaviju. Kada je poceo raspad Sovjetskog Saveza poceli su da pustaju Jugoslaviju niz vodu da bi je na kraju i definitivno rasparcali. Da bi to ucinili morali su da posvadjaju manje sa najvecom drzavom u Jugoslaviji odnosno ostale sa Srbijom, tako da su nama obecavali velike kolicine novca za opstanak Jugoslavije a ostalima su nudili nezavisnost i prosperitet uz njihovu pomoc ako se otcepe od iste. Hrvatima kao katolicima obecavali veliku pomoc, muslimanima etnicki cistu drzavu itd itd. Gurnuli po par miliona tu i tamo u razne dzepove i predvideli da ce uz malo lozenja buknuti etnicka i religijska netrpeljivost. Sada imaju armiju od 20+ miliona bednih koji ce za 300-600 evra da rade poslove za koje bi u zapadnoj evropi morali da placaju 2000-3000 evra mesecno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)