Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 31.10.2016.
17:03
Tanjug A
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da veruje bezbednosnim službama u Srbiji, ali da se plaši da će se teško otkriti ko su lica koja su donela oružje u šumu u blizini njegove porodične kuće i u koje svrhe je to urađeno.
Sreda 02.11.2016.14:15
Толико нелогичности у свим вјестима до сада а које вређају здраву логику и памет.....заиста ми није најјасније! ПРВО: Да обични шетач, грађанин је прошао тим путем и примјетио сандуке са зољама, бомбама и другим оружјем и то пријавио надлежним лицима.....?! ДРУГО: Синоћ је министар Стефановић рекао како је забиљежено 97 или 98 "безбједоносно интересантних" лица да су се налазили баш на том подручју дан , два прије проналаска тог арсенала.....баш у дјелу гдје зиви породица премијера.....?! Онда се питам шта је и какав је посао безбједоносних служби? И да ли ико нормалан може вјеровати оваквим небулозама.....? Ја....НЕЕЕ
Sreda 02.11.2016.14:18
ПС:...... него све се плашим да су ове небулозе само маскирано бацање прашине у очи широким народним масама да не питају...." ШТА ЈЕ СА ТРЕПЧОМ....Вучићу".......???
Sreda 02.11.2016.17:17
Где си сада Јане Флемингу? Да видиш наше заплете, а тек расплете! Ти у тренуцима свога највећег списатељског надахнућа ниси могао ово да замислиш! Ти си бре "мала маца" за нашег др. Стефановића и његових помоћника са "Пинка" и "Информера"! Колико смо ми до сада са њима преживели атентата и државних удара, јане Флемингу ти не можеш ни да замислиш!
Sreda 02.11.2016.17:20
Вулин је први споменуо да је ово "покушај атентата на Вучића" у телефонској изјави (ТВ Пинк), што је или дезавуисање јавности или незнање које су касније многи други показали у изјавама за медије. Много је негативних изјава, од политичких коментатора блиских власти до државних званичника, у правцу ресора државне безбедности, што баца сенку сумње да све ово има за циљ свеобухватну смену у ВОА и БИА. Коме је потребна смена? Овај тренд државног удара већ се исплатио у Турској и Црној Гори али су то опасне стазе којима озбиљна држава никада неће кренути јер корист иде у прилог само и једино малобројнима на власти али жртве су увек многобројније на другој страни. Дакле ако падне на испиту било који ресор безбедности паралелно са тим мора да сноси одговорност и министарство на челу са министром као најодговорнијим.
Sreda 02.11.2016.17:21
Дан пошто су недалеко од његове породичне куће у београдском насељу Јајинци пронађени сандуци с оружјем, премијер Србије Александар Вучић поручио је да не размишља о евентуалном увођењу ванредног стања због безбедносне претње. „Не пада ми на памет никакво ванредно стање... Не постоји Србија због мене, нити због министара, већ смо ми ту да радимо за Србију и њене грађане”, рекао је премијер новинарима у Влади Србије, где је представио резултате договора с ММФ-ом. Вучић је прецизирао да није било покушаја атентата, мада је „чудно место изабрано за остављање оружја”. Према његовом мишљењу, ракетни бацач „зоља”, две ручне офанзивне и две дефанзивне бомбе и муницију је неко можда и случајно оставио, што је још већи проблем јер је могло да страда много деце која се ту играју.
Sreda 02.11.2016.17:22
Ако постоји један одсто вероватноће да је неко спремао атентат, Вучић сматра да не би имао никакве шансе да преживи, јер би „са 40 метара и ћорав погодио аутомобил ’зољом’”, пренео је Фонет. Премијер је навео да је његов посао да верује својој држави и безбедносним службама. „Наше службе су показале храброст супротстављајући се највећим светским тајним службама”, рекао је премијер. „Знате како је, једни раде за једне, једни за друге, али се надам да већина ради за нашу земљу. Мада, видите да има оних који су срећни и поносе се радом за другу земљу а против своје”, закључио је Вучић и додао да је код њега био директор Безбедносноинформативне агенције, али да није сазнао ништа ново о оружју које је пронађено.
Sreda 02.11.2016.17:22
Тупави хумор америчких маринаца_______ Упитан за информације о наводној прослави Ноћи вештица у амбасади САД која се одиграла у петак и прича да су амерички маринци били костимирани тако што су на главама носили фантомке, а на себи мајице с натписом „Тим за уништење Савамале” (Savamala demolation team) и узвикивали најружније ствари о њему, премијер је рекао да су га службе обавестиле о томе.„Ако је то тачно, ништа друго није нисам ни очекивао од тупавог хумора америчких маринаца, ништа интелигентније није ни очекивао. Не мислим да то има икакве везе са озбиљним стварима”, рекао је Вучић.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)