Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 25.10.2016.
13:27
Vestionline, b92.net A
Oko 300 američkih marinaca biće raspoređeno u jednoj vojnoj bazi u Norveškoj od januara, što je potez koji će "uznemiriti" Kremlj, piše Politiko.
Četvrtak 27.10.2016.21:33
Iritantnom je postala taktika političkog zapada i njegovih uposlenika van zapada da "suptilnom" metodom, koju je izmislio čini mi se Gebels, pokušaju da notornu laž provuku kao istinu tako što će je ponavljati ili će ići na to da im se vjeruje i bez provjere. Kad čovjek pročita u komentarima da je Petrograd zapravo bio švedski dok ga onda nisu oteli zli Rusi, šta drugo da kaže? Nema veye što je osnivač grada Petar Veliki. Jer bitno je da se ponavljanjem rasklima stvarnost u ljudskoj glavi i instalira svoja verzija istine. Svjedoci smo da se u zemljama bivše YU koje su van NATO i EU sukobljavaju razni interesi. Jedan od načina borbe je vjerovatno i ovo. Da sadašnjem evroatlantskom estasblišmentu odgovara priča je je Zemlja ravna, mislite li da ne bi bilo likova ovde koji bi to tvrdili? Sve ovo pišem pod pretpostavkom da je "Slaven" bar plaćen za ono što je napisao, a ne jednostsvno neobrazovan i to temeljno.
Četvrtak 27.10.2016.21:35
Norveška direktno, bez Švedske, nije zanimljiva USA i NATO za napade na Rusiju, ali, za kontrolu Baltičkog mora jeste, još više za logistiku i mogućnost instaliranja nekih lansera koji bi Rusiju razvlačili na više pravaca, što bi planeri napada na Rusiju mogli da iskoriste da je oslabljenu na biranim pravcima lakše podele i nastali klin onda šire. Ipak, Norveška ne shvata da se potura i da će u prvom udaru biti razorena, a da time samo obezbeđuje vreme za svog nalogodavca za koga se žrtvuje. U evropskim članicama NATO je sada već preko 200 nuklearnih bojevih glava koje su USA tajno instalirale i koje i same po sebi mogu tim državama doći glave. Neke države bi najradije izašle iz NATO, ali, izlazak iz tog kola bi ih skupo koštao, te su već u panici, a reflektuje se na obolenja EU i bregzit viruse koji je drmaju i zahvaćeni pokušavaju na "fini" način da se izdvoje i udalje na pristojnu daljinu od odgovora Rusije na eventualni napad.Novi svetski neporedak igra svoj poslednji prljavi ples.
Četvrtak 27.10.2016.21:39
Skoro sam na nekom TV programu u Nemackoj vidjela parce dokumentarnog filma, tema je bio Sibir. Od prilike, kao sto Srbija ima kvalitetne zemlje za obradjivanje, a nema ko da radi, tako i u Sibiru ima svacega, ali se Rusima ne ide u Sibir... (Ruku na srce, vazda sam se pitala u cemu je razlika izmedju Kanade i Sibira, mislim klimatski... Ali, Rusi ocigledno nisu uspjeli da tamo izgrade dovoljno naselja udobnih za zivot, pusti komunizam - moj komentar). Medjutim, kazu, Kinezi nemaju problema sa klimom i rade i grade, sa one strane granice, pitanje je dana kada ce legalno ili ne preplaviti i ruski Sibir. E, sad, valjda bi, sa stanovista `Zapada' bila steta prepustiti ceo Sibir Kinezima? Druga novost je, negdje na ZDF u nekom razgovoru protiv `Putina' je izvjesni gost iz Sirije rekao u brk nemackim politicarima da su uzasno arogantni i da se mnogi raduju da Rusi i Kinezi ulaze kao mocne drzave aktivno u politiku i time mjenjaju jednopolarni svet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)