Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 18.10.2016.
09:54
alo.rs A
Milo Đukanović je, želeći da se održi na vlasti, režiranim hapšenjem 20 građana Srbije koji su lažno optuženi za terorizam dobio nekoliko procenata na izborima, ali je uspeo da poljulja odnose sa Srbijom.
Utorak 18.10.2016.15:23
kako sad to? pa zar niste vi rusopatriote tvrdili da je ovaj dikić veliki srpski patriota, a sad radi za tačija i đukanovića? ovaj dikić je i veliki rusofil, pa ga je vjerovatno putin poslao da hapsi mila jer milo hoće u nato umjesto da bude predsjednik ruske gubernije.
Četvrtak 20.10.2016.15:00
________ ИЗБОРИ 2016: ПЛАЧ СЕСТРЕ ФАНТОМОВЕ_______ Ајде иксе, не диза се, вита јело, ој...ој...... Зелен боре! С оног свијета, добро доша' међу своје, ој...ој.... За изборе! Зла нафако земље ове, родска муко, ој...ој..... Братски сломе! У списак те убачише, благош' у дом, ој...ој....Наш фантоме! Туђа срећо и нафако, и гласачу без лаписа, ој...ој....Власти блиска! Демократски искораку, убачени елементу, ој...ој...С' овог списка! Не мучи нас премучене, тамо њима, ој...ој....Нема спаса! У вељу си књигу стига', бриго наша, ој...ој.... КОГА ГЛАСА...???
Četvrtak 20.10.2016.15:17
(Лелек Видре Ђуканове на бирачком мјесту бр. 64 у МЗ Квасне Воде, СО Мокри Чвор)
Četvrtak 20.10.2016.16:31
Мило Ђукановић је, желећи да се одржи на власти, режираним хапшењем 20 грађана Србије који су лажно оптужени за тероризам добио неколико процената на изборима, али је успео да пољуља односе са Србијом. Цео план су припремиле Тачијева и Милова обавештајна служба, а Братислав Дикић, бивши шеф Жандармерије, и двадесетак равногораца и Срба са Kосова и Метохије, којима је приписано да су хтели да киднапују Ђукановића и заузму црногорску Скупштину, за овај посао су добили новац, открива наш извор. – Цео план су смислили Душко Марковић, шеф црногорске Агенције за националну безбедност (АНБ), и Агрон Селимај, шеф Тачијеве Kосовске информативне агенције (АKИ). Они су преко својих агената на северу Kосова дали новац појединима од ухапшених да оду у Црну Гору, а припремили су и оружје којим је наводно требало да буде извршен крвави државни удар. Цео догађај је био сјајно темпиран, управо на дан избора, и процењује се да је на овај начин Мило намакао додатних два-три одсто гласова, колико га је делило од тоталног пораза на изборима.
Četvrtak 20.10.2016.16:31
Цио догађај је био режиран у тајности, о чему најбоље говори и то да министар унутрашњих послова у Влади Црне Горе Горан Даниловић није ни знао шта се спрема. Да је реч о класичној намештаљци најбоље говори то што се међу ухапшенима, осим Дикића, који је бивши специјалац, налазе углавном старији људи и једва пунолетне особе, међу којима је једна жена, али и неколико малолетника. – Потпуно је неозбиљно и размишљати да би неко са старцима и децом кренуо да нападне државу Црну Гору. Осим тога, Дикић је близак пријатељ бившег шефа црногорске полиције Веселина Вељовића, што на цео догађај баца још већу сумњу. Притом, међу ухапшенима су сви били Срби из Србије, а нико пореклом из Црне Горе, а врло је сумњиво да би неко ко нема везе са овом државом имао мотив да дође у Подгорицу да пуца за било чије интересе
Četvrtak 20.10.2016.16:32
Додатне сумње у позадину овог случаја изазива и то што је за одбрану Дикића ангажован Божина Бановић, отац Мирка Бановића, команданта Специјалних антитерористичких јединица Црне Горе, који је дуго био шеф обезбеђења Веселина Вељовића. Стручњак за безбедност Орхан Драгаш каже за „Ало!” да је овај случај крајње необичан, поготово што након спроведене акције о њој нису обавештени српска полиција и државни органи Србије.
Četvrtak 20.10.2016.16:32
Један од челника опозиционог Демократског фронта Марко Милачић објавио је видео-снимак на којем се види како ухапшени „терориста“ фингира да има лисице. На видео-снимку који је Милачић објавио на свом Фејсбук профилу види се како један од ухапшених најпре држи руке иза леђа, у положају типичном уколико има лисице, да би при уласку у возило спустио руке поред тела. – Зар треба већи доказ да је хапшење „терориста“, Дикића и екипе чиста представа: спроводе их без затворских лисица – пише Милачић. Поремећени односи Србије и Црне Горе
Četvrtak 20.10.2016.16:33
Политички аналитичар Драгомир Анђелковић оценио је да ће хапшење држављана Србије променити односе двеју држава. – Ти односи су, на неки начин, површински били пристојни, а Србија је сигурно нервозна јер се тамо врши идентитетски геноцид над српским народом. Србија је матична држава српског народа и дужна је да штити Србе било где, а у Црној Гори се систематски ради на асимилацији Срба. Србија је, без обзира на то, дуже време покушавала да на мек начин одржи добре односе и да меко, без конфронтације заштити Србе. А сад је овим хапшењем Мило Ђукановић кренуо директно у офанзиву на саму Србију. Ово је типично подметање идеје да Србија стоји иза покушаја државног удара. Ради се о стравичној оптужби, оптужби без преседана у модерној историји, и то заједно са покушајима преливања криминалних обрачуна на Србију, а иза тих криминалних група често стоји црногорска власт, тако да то не може да не изазове опасно погоршање односа. Треба очекивати да сада Србија скине рукавице и много озбиљније почне да се бори за права Срба у Црној Гори на демократски начин, наравно, обраћајући се европским институцијама и разним међународним организацијама – казао је он.
Četvrtak 20.10.2016.16:34
Представници четири највеће опозиционе групације, Демократског фронта, Велике коалиције Kључ, Демократа и Социјалдемократске партије, одржали су синоћ састанак на коме је донета једногласна одлука да не признају резултате избора у Црној Гори! Представници тих странака су се сагласили да не признају резултате избора имајући у виду да су, како се наводи, овај изборни процес пратиле такве злоупотребе „које су по садржају и броју надмашиле све претходне изборне процесе у историји парламентаризма Црне Горе“. „Јасно је, да се у атмосфери државног удара на сам дан избора не могу одржати слободни, фер и поштени избори“, оцењено је на састанку.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)