Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 17.10.2016.
09:44
Vestionline A
Opozicione stranke u Budvi proglasile su pobedu, navodeći da četiri izborne opozicione liste imaju ukupno 18 odbornika od 33 koliko broji lokalni parlament.
Sreda 19.10.2016.23:23
Samo ubedljivi poraz može da skloni Mila i njegovo srljanje ka NATO, ili da NATO sam kaže da mu ne treba. CG im treba kako bi imali što više piona i meso za mlevenje u eventualnom ratu do poslednjih saveznika sa Rusijom. Sve drugo je samo privremeno zamajavanje i pravljenje računa bez krčm-ara. Zapad neće da štedi, a ni Milo, da se ako treba i kupe pojedinci kako bi ponovo formirao vlast. Do narednih izbora posao će biti završen, ratifikovaće se sporazum sa NATO i posle toga svi u CG mogu da se popnu na Lovćen i slikaju, a onda i na Rumiju i tu zaigraju Oro i Šote. Na ispitu zrelosti su svi politički faktori u CG, a kada ne bi njihove odluke opredeljivala korupcija Milo bi konačno otišao u političku penziju. Njemu naredni izbori nisu bitni, jer, time što sada napravi kupuje za sebe na Zapadu posebni status i zaštitu, a CG ostaje posle njega da se kopr-ca u raljama NATO i hegemonističkoimperijalističke politike istog. Svesna toga opozicija će morati da se oznoji i obezbedi sigurnu većinu.
Sreda 19.10.2016.23:26
Da li su izbori bili regularni? Prvo su ugasili Viber i Watsup. Kompanija viber je sinoć objavila da joj se to nikada i ni u jednoj državi nije dogodilo. Milova kampanja se zasnivala na plašenju birača od velikosrpskog uticaja i uticaja Rusije. Lepo su namestili hapšenje bivšeg komandanta srpske žandarmerije baš u podne i o tome su sve državne televizije trubile, kako su "komandosi" iz Srbije došli da izazovu terorističke napade i ub-iju Mila. Danas je državna televizija CG objavila da nigde nije pronađeno oružje!!!! Sutra će is osloboditi a Mali Legija će za glumu od Mila dobiti nagradu. Nagradu će dobiti i predstavnici manjina ako formiraju vladu sa Milom jer opozicija nema novca. A onda će opet nekom da pukne film i opet ćemo da gledamo suzavac na ulicama Podgorice. Opozicija je pobedila u Budvi i Kotoru pa se pitam gde će sada Milo da letuje?!?!
Četvrtak 20.10.2016.14:58
________ ИЗБОРИ 2016: ПЛАЧ СЕСТРЕ ФАНТОМОВЕ_______ Ајде иксе, не диза се, вита јело, ој...ој...... Зелен боре! С оног свијета, добро доша' међу своје, ој...ој.... За изборе! Зла нафако земље ове, родска муко, ој...ој..... Братски сломе! У списак те убачише, благош' у дом, ој...ој....Наш фантоме! Туђа срећо и нафако, и гласачу без лаписа, ој...ој....Власти блиска! Демократски искораку, убачени елементу, ој...ој...С' овог списка! Не мучи нас премучене, тамо њима, ој...ој....Нема спаса! У вељу си књигу стига', бриго наша, ој...ој.... КОГА ГЛАСА...???
Četvrtak 20.10.2016.15:15
(Лелек Видре Ђуканове на бирачком мјесту бр. 64 у МЗ Квасне Воде, СО Мокри Чвор)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)