Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 10.10.2016.
20:59
Vestionline, Tanjug A
Lider SDA Bakir Izetbegović najavio je u ponedeljak da će tražiti ponavljanje izbora u Srebrenici zbog nerazjašnjene uloge policije Republike Srpske pri prebrojavanju glasova, a da izbori u Stocu moraju da se ponove kako bi se rešili problemi nakon što je glasanje 2. oktobra prekinuto zbog nasilja.
Ponedeljak 10.10.2016.21:27
Велики поздрав Врање !!! Живела Република Српска !!! Хоћемо на слободу Српског хероја РАТКА МЛАДИЋА .
Ponedeljak 10.10.2016.21:45
Političari nisu kuurve.Kuurvu izjeebeš pa joj daš pare.Političari ti uzmu pare i još te izjeebu ............................. Doktor savetuje dedu: - Gospodine, uz dužno poštovanje, vi imate 92 godine a Vaša devojka samo 20 godina. Morate znati da svaki seksualni odnos vuče rizik smrti za sobom! A deda će: - Ma ko je jeebe, nek' crkne kuurva!.............. Stavlja cura kapi u jedno oko, pa u drugo, pa među noge. Pita je prijateljica: - Što među noge? - A nije ni ona odavno ništa videla!..................... Muškarac i žena leže u krevetu i gledaju u plafon. Misli žene: -"Ćuti. Ne želi razgovarati. Sigurno me ne voli....a možda je našao drugu?" Misli muškarca : -"Muva. Muva na plafonu...Kako se samo drži da ne padne?"................... Razgovaraju dve žene i kaže jedna: - Čula sam da od prevelikog penisa možeš dobiti rak maaterice!! A druga će na to: - A ja sam čula da od malog dobiješ slom živaca!!................... Posle seksa, muškarac ima isti problem kao i posle ubistva! Šta da uradi sa telom pored njega?................... Leže u krevetu baba i deda i kaže baba dedi: - Deda ja još uvek mogu da dignem noge, a na to će deda: - I ja mogu da dignem noge, samo ko će da jeebe?..................... Zove radnik šefa: - Šefe, bolestan sam, boli me glava, boli me stomak, boli me ruka, boli me noga... - Joj, šteta, a baš danas mi trebaš. Znaš li šta ja uradim kad sam bolestan? Požalim se svojoj ženi, ona mi ga popuuši i ja opet spreman za posao! - Dobro, pokušat ću. Sat vremena kasnije: - Šefe, imali ste pravo! Više me ne boli glava, ne boli stomak, ne boli ruka, ne boli noga... i šefe, kakvu lepu kuću imate!........................ Idu dve časne sestre mračnom ulicom, kad ih napadnu ih dva mladića i počnu da ih siluju. Prva kaže: - Oprosti im, Bože, ne znaju sta rade! Na to će druga: - Ćuti, ćuti, Boga ti, ovaj zna!........................ U parku, razgovaraju tri penzionera o seksu: - "Ja MOGU, da kucnem u drvo, jednom nedeljno." - "Ja MOGU, da kucnem u drvo, jednom mesečno." - "Ja MOGU ... da kucnem u drvo.".................. - Doktorice, doktorice imam erekciju 24 sata na dan. Šta mi možete dati? - Stan, hranu i 500 euro mesečno!
Ponedeljak 10.10.2016.21:56
Odmori malo Izmetbegoviću od Srebrenice,dosta ste kukali nad žrtvama kojih nije bilo.Odahni malo pa onda opet leleči uz američke trube.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)