Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 11.10.2016.
00:11
N. Jokić - Vesti A
Po ulasku na Kosovo 1999. godine pripadnici Kforove multinacionalne brigade Zapad dobili su nuklearno-biološko-hemijski priručnik na čijoj se naslovnoj strani nalazi mrtvačka glava koja upozorava na radiološku opasnost i na kojoj piše : "KFOR-zapad / MNB-W/ Osiromašeni uranijum / priručnik" (KFOR International Brigade West / MNB-W/ Depleted Uranium /Information book) .
Utorak 11.10.2016.02:02
Treba da se problem rijesava uzemlji Srbiji. Trenutne i bivse vlasti nisu nikada izasle sa podacima o stepenu zagadjenosti i procjenama posljedica. Cak sto vise pojedinci u sadasnjoj vlasti i "ljudi" bliski njima tvrde da osiromaseni uranijum nije radio aktivan. Ne trba ocekivati da ce kravo jahaci da priznaju svoj zlocin ali treba sankcionisati( krivicno goniti) vlast i pojedince koi zataskavaju taj zl//ocin. Oni su prvi koi trebaju da odgovaraju, kao saucesnici u zl//ocinu jer kriju zlikovce i zataskavaju zl./ocin. Kada njih "regulisemo" onda tek mozemo da razmisljamo o pravdi za zlikovce.
Utorak 11.10.2016.07:51
Зашто је Србија бомбардована ?? Па зато што је Слободан Милошевић одбио све ултиматуме Вашингтона и Брисела . Слободан није желео Србију у ЕУ и НАТО . Слободан није дозвољавао да ММФ буде газда Српских плата и пензија .Слободан није дозвољавао Параду поноса у Србији .Слободан није дозвољавао отровну ГМО храну у Србији .Вашингтон је помоћу ДОС и ОТПОР скинуо Слободана Милошевића и све жеље Вашингтона су испуњене .
Četvrtak 13.10.2016.19:30
За разлику од „уважених експерата“ НАТО пакта, прави стручњаци у тој области упозоравају да Србију тек чека пандемија канцера услед бомбардовања радиоактивним уранијумом. Иако већ европски „лидер“ по броју оболелих од рака услед бомбардовања, Србија ће крај деценије и прославу 20-годишњице НАТО агресије дочекати са рекордних 70,000 оболелих.
Četvrtak 13.10.2016.19:31
Према писању „Вечерњих Новости“, у циљу побољшања лечења малигних обољења у Београду је озваничена сарадња ВМА са европском командом оружаних снага САД. Америчка војска ће на престижној војној академији из хуманих разлога лечити Србе од канцера узрокованог „хуманитарном акцијом“ бомбардовања осиромашеним уранијумом 1999 године. Црни хумор на амерички начин је „Меморандум о разумевању у вези лечења канцера“, који су потписали амерички пуковник Роланд Смит и заменик начелника управе за војно здравство Угљеша Јовичић. Потписници меморандума су сложно констатовали „да је пораст малигнитета велики проблем“, без помена о бомбардовању Србије са 10-15,000 килограма осиромашеног уранијума. Радиоактивни уранијум (235, 238) којим су бомбардоване густо насељене области у Србији, укључујући и Винчу удаљену 12 километара од Београда је „донација“ која ће трајати 4,5 милијардe година. Радиоактивни уранијум бачен на Србију је ушао у земљиште, те је преко хране и пијаће воде постао саставни део нашег ткива и узрочник канцерогених обољења епидемијских размера.
Četvrtak 13.10.2016.19:32
Само у Пчињнском округу се годишње региструје 500 до 600 оболелих од рака, што је директна последица бомбардовања осиромашеним уранијумом. Радиоактивни мате-ријал који је ланцем исхране ушао у наша тела угрозио је безбедност читаве нације, те Србији од 2019 године прети права епидемија рака. Водећи се Хегелијанском дијалектиком, фармацеутска мафија помоћу НАТО бомби креира „проблем“ чије је „решење“ пласман експерименталних лекова за третман канцерогених обољења. Наводна хуманост америчке војске само је параван за продају производа и изазивање „реакције“ јавности, неопходне за „решење“ канцерогеног „проблема“ америчких бомби са осиромашеним уранијумом. Америчка војска на ВМА и „здравствена помоћ“ националне гарде Охаја становништву Пчињског округа су део психолошке припреме јавности за електронско чиповање грађана Србије. Новим законом о донорству органа предвиђена је продаја људских органа страном лицу или организацији, чиме је трговина органима не само легална – већ законом обавезна.
Četvrtak 13.10.2016.19:34
Реформа српског здравства поверена је Америчкој Привредној Комори (AmChAm), коју чини ешалон од 180 међународних фармацеутских корпорација. На исти начин као што сада „помаже“ лечење канцера од НАТО бомби од пре 17 година, фармако-мафија ће у наредним деценијама лечити децу оболелу од аутизма као последице вакцинације. Политички некоректне грађане Србије који живе у илузији да су телесни органи њихово власништво, у предности „подразумевано добровољног донорства“ ће убедити европска команда америчке војске и национална гарда Охаја. Уз одговарајућу провизију за „уважене експерте“, који су становнике Србије реформисали у резервне делове Глобалистана..... ( © Анонимни | Anonymous Serbia )

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)