Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 10.10.2016.
04:12
J. L. Petković - Vesti A
Iz Srbije je protekle decenije otišlo oko 175.000 ljudi, najviše mladih, koji u proseku imaju 29 godina, podaci su sa poslednjeg popisa stanovništva iz 2011. godine. Podaci Junkerove Evropske komisije i Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) su još katastrofalniji. Emigracija je galopirajuća, a samo u 2015. iz Srbije je u zemlje OSCD-a otišao rekordan broj naših građana - oko 58.000. Među njima, oko 9.000 sa fakultetskom diplomom i višim naučnim i stručnim zvanjima.
Ponedeljak 10.10.2016.05:58
Да ли је сиромаштво и беда само у Србији ??? У свим државама света где су САД и НАТО изазвали рат долази до сиромаштва , беде и избеглиштва . На Балкану већина људи су добили болест од америчких ракета и бомби . САД , Британија , Француска , Немачка су капиталистичке државе а највише су дужне на свету .Да дивљи запад не пљачка по свету одмах би банкротирали.Капитализам је робовласничко друштво.Многи Срби су били против Социјализма ( комунизма ) и како сада живимо после скидања петокраке ?? Да посетим и ово у Другом светском рату комунисти су се борили против фашиистичке Немачке .
Sreda 12.10.2016.23:19
Србија умире због лоших политичара,који гледају само свој џеп.Прошло је многомгодина како је дошла демократија и гдје је тај бољи живот, сада је гори живот .Политичари пред изборе обећавају мед и млијеко .Политика је највећа куррва на свјету . Када се очисти Србија од домаћих изд-ајника, лопова онда ће тек у Србију да процвјета све .Све док је у Србију присутна лоповска ЕУ све ће лоше бити ..........
Sreda 12.10.2016.23:31
У Србији се на годину изврши око 650.000 абортуса. Сваке године губимо град величине Новог Сада, па и више. Дошла су ђавоља времена. Срби су систематски кроз ратове истребљивани и убијани. Свима је у циљу да ми нестанемо. Зато што смо оваквог менталитета, јаког духа Православног. У Србији се рађа 1.2 дјеце по пару. Да би нација опстала, потребно је минимално 2.2 дјеце у просјеку да се рађа. Када број падје на 1, из дубоке јаме нема повратка. Просјечна старост Српског живља износи око 52 године. Тад се дјеца не рађају. Србија је земља стараца, више се расправља о пензионом него о побољшању услова за "рађање дјеце".
Sreda 12.10.2016.23:32
Од 1900. године до 2000. земље у региону су напредовале што се тиче популације. Турска - за 600% Грчка - 45% Бугарска - 32% Мађарска - 30% Албанија - 700% Србија је у минусу. 1900. године Срби су поред Финаца, били најздравији народ. 2000. године на самом смо дну што се здравља тиче. Пре свега повећане канцерогене болести, болести дисајних путева и остало. На самом смо дну. Америко хвала ти за " Милосрдног Анђела" проклета била ! Рађајте дјецу. Исквари нас запад.
Sreda 12.10.2016.23:48
Далекосежни су чиниоци и фактори који су утицали на овакво поразно стање какво је данас! Индустријализацијом 50-их, села су лагано и непримјетно почела да се празне, млади су похрлили у градове у тада лакши и боњи живот. Њихови потомци су још само викендом и распустом ишли на село код баке и дједа.....Ал'да тамо више живе, НЕ ни за живу главу!!! И тако деценијама...Села су остајала само на старијима и нејакима, посједи су почели да пропадају...села остајала пуста! А заборавили смо сви да је управо село и сељак одржавао земљу, хранио је и јачао...А данас се углавном сви стиде свог сељачког поријекла и свом силом покушавају друге убједити да су рођени "у кругу 2" са златним ципелицама....А опанак...па јао фуј...то носе они сељаци....
Četvrtak 13.10.2016.00:12
Поготово младе цуре, чим стасају пут под ноге па у паланку, море од села 'леба нема...!!! Маме их уче да ће у граду боље се снаћи и зашто да се пате и муче као оне ?! И тако....највећи домет им је рад у неком бутику...кафићу или евентуално код Кинеза на бувљак...као прва помоћ! На селу скоро свака живина језиво смрди...па још нису животиње на толиком степену развоја да саме коке покупе јаја, да сама крава себе помузе и направи сир, да се овце , свиње, ћурке...коначно науче саме да се хране, да и почисте своју нечистоћу...итд Па зар није љепше у хипер-мркету онако скоцкана купити јаја....пилетину...свињетину па онда засјести негдје у омиљеном кафићу са другарицама обавијене облацима дуванског дима.....А КО ЋЕ РАЂАТИ БЕБЕ...?! Јао....ма то је смор, беба те буди да је пресвучеш...нахраниш....јао па још кад се и уккаки?...ко би то пресвлачио??? Неће проћи још пуно времена....ја стално тврдим данашњим цурама какве су...ускоро ће дјецу да им рађају МАМЕ....да оне не би квариле линију ни килажу.......Ужасне ствари се дешавају....зато и јесмо ту гдје јесмо.....!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)