Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 04.10.2016.
22:29
informer.rs A
Evropska unija i Sjedinjene Američke Države pripremaju novi, najjači udar na Srbe i Srbiju, pišu domaći mediji. Razlog za najnoviju zapadnu antisrpsku ofanzivu jesu referendum u Republici Srpskoj i ubedljiva pobeda SNSD Milorada Dodika na nedeljnim lokalnim izborima u BiH.
Utorak 04.10.2016.22:49
Krajnje je reme da ignorišemo EU i aMeriku i da se okrenemo Rusiji.Mi od tog zapada imamo samo štetu i uzimaju nam deo po deo zemlje,pa prema tome to su naši neprijetelji u svakom pogledu.Da im i dušu damo neće nas primiti u EU.Ne znam dokle ćemo se zamajavati i zatvarati oči pred istinom.Ako je Rusija voljna da nam bude saveznik ne razumem zašto mi to nećemo.Šta nam je taj zapad sem z,la i poniženja doneo.aboravimo ih.
Sreda 05.10.2016.07:18
Ovaj svet je pun ludaka koji su na čelu država. Kim Džong Un je među najluđim, opasniji je po građane Severne Koreje od kolere. Nemilice ub/ija ministre, generale, novinare, građane...Filipinski predsednik general Rodrigo Duarte pozvao je 5. juna građane da slobodno na ulici ubi/jaju narko dilere, i u smrt odveo, bez suđenja, više od 150 hiljada Filipinaca. Redžep Taip Erdogan, sledbenik Prorokov, kandidat za naslednika sultana Hamida I, koga je oborio paša general Kemal Ataturk, uhapsio je 150 generala, oko 3.000 sudija, više od 70 akademika, preko 3.000 profesora, učitelja, zatvorio je nekoliko stotina novinara i zabranio rad više od 150 medija...utamničio preko 10.000 Turaka, ne oborivši rekord Čedomira Jovanovića i Bebe Popovića, koji su za vreme zloglasne ''Sablje'' 2003. godine zatvorili više od 13.000 ''po državu opasnih sugrađana''.. Ludaka, na čelu države ima i u nekim afričkim državama (sve manje), ali takvog zlotvora, kakav je srpski premijer Aleksandar Vučić, koji radi na uništenju najmanje tri miliona građana, nema na kugli zemaljskoj.
Sreda 05.10.2016.07:18
Da podsetimo čitaoce, gospodin Devenport je, od kada je šef misije Evropske unije u Beogradu, stupajući u vanbračnu zajednicu sa Markom Blagojevićem, direktorom Kancelarije za pomoć postradalim od katastrofalnih poplava u maju 2014. godine i direktorom Kancelarije za javna ulaganja, uspeo da zajedno sa Vučićem i svojim ljubavnikom, pokrade više od 270 miliona evra od te pomoći, koja je, u tranšama od po nekoliko desetina miliona, pristizala i iz fondova Evropske unije. On je 16. septembra ove godine izjavio da je "...Srbija najveći primalac pomoći iz fondova Evropske unije na Balkanu, a možda i svetu"! Pa gde su te pare, gospodine Devenport?!
Sreda 05.10.2016.07:20
Šta je sve od Vučića, prilikom Bajdenove posete zahtevano? Prvo, Vučić je obećao da će, na sve načine, primerene okolnostima, raditi na ukidanju Republike Srpske, tako što će svađati vođe nacionalnih partija, stalno pretiti Dodiku ubistvom, uskraćivanjem ekonomskih veza, šireći paniku i strah među Srbima u Republici Srpskoj. Ipak, ispostavilo se da Vučić nije uspeo u toj nameri, jer je vlast u Banja Luci dobila podršku Rusije i Izraela, dovoljnu da sprovede referendum, koji, inače, nikom u Bosni i Hercegovini, osim Amerikancima ne smeta, jer oni žele da pokazuju moć da mogu sve zgaziti, i to samo pretnjom. Nije ni čudo što je Stejt Department poslao za ambasadora Kajla Skota, čija supruga je Hrvatica, iz ust-aške porodice, i što usta-štvo postaje opet način života u ovoj republici, u kojoj su, inače, i izuzetno jake građanske inicijative. Vučić je obećao i predano radi na tom poslu, da siromašna Srbija uzme kredit i izgradi put Niš-Priština-Tirana-Drač, kojim će američke trupe da dođu u Srbiju, i odatle napadnu Rusiju. Amerikanci ne žele da to urade o svom, već o trošku jednog od najsiromašniji naroda na planeti.
Sreda 05.10.2016.07:22
Od Vučićeve kamarile Ujka Sem traži da dozvoli ispitivanje eksperimentalnih lekova američkim kompanijama, bez naknade, podsticanu upotrebu lekova u eksperimentu, koje će participirati državni zdravstveni fond. Zahteva se obavezan uzgoj genetski modifikovanih organizama. Inače, zemlje Evropske unije su odbile da ratifikuju Sporazum o slobodnoj ekonomskoj saradnji sa SAD-om, koji je ove zemlje dovodio u ponižavajući položaj, opasan i po njihov opstanak, što znači da genetskoj hrani nema mesta u zemljama Evropske unije. Aleksandar Vučić je obećao Sjedinjenim Državama da će raditi na potpunoj devastaciji Vojske Srbije, da će izvršiti pandurizaciju države, a da vojsku prilagodi potrebama NATO alijanse, i njene oficire i vojnike koristi u napadu na Rusku Federaciju i njene saveznike. Ali, iako Evropska Unija ne namerava da primi Srbiju u članstvo, nudeći nam ulazak u ovo čudovište, Vučić pokušava da promenu Ustav Srbije, da smeni Tomislava Nikolića, da Kosovo i Metohiju izbaci iz Ustava, a da potom prizna Republiku Kosovo, i udari šamar evropskim državama koje to nisu učinile, svaka iz svojih jakih razloga. On u tome ima i podršku srpske opozicije, koju američke diplomate teraju, a i ne treba im neko naročito zalaganje, da se odreknu Kosova, da pristupimo NATO alijansi, da služimo kao pešadija američkim invazionističkim snagama u okupaciji nejakih država.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)