Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 24.09.2016.
13:44
Vestionline A
Kandidat na predsedničkim izborima u DS-u Dragan Šutanovac u obraćanju svojim biračima samouvereno je obećao da će na sledećim izborima pobediti Aleksandra Vučića i tu borbu uporedio sa borbom Davida i Golijata.
Subota 24.09.2016.15:52
Брат Соње Бисерко погинуо је као припадник Збора народне гарде Фрање Туђмана у борбама са крајишким Србима.Њена рођена сестра Љиљана, једно време носила презиме Глигић, живи на Новом Београду, због њене анти-српске хистерије не контактира са Соњом.У јануару 2000. године заједно са Наташом Кандић, на скупу “албанских интелектуалаца” са Косова и Западне Европе, одржала је говор у Женеви којима је окупљеним Албанцима поручила да ”Албанци своју перспективу треба да виде ван Србије„, што је одушевило све присутне.У амбасаду Хрватске улази као у своју кућу. Има хрватски пасош, а за потребе амбасаде њени сарадници по Србији трагају за избеглим Србима из Хрватске, који су пред тамошњим судовима оптужени за ратне злочине и прикупљају све податке о њима.Јавно прича како је осветила братовљеву смрт.Пре бомбардовања НАТО пакта ширила лажи које су потпомогле да до бомбардовања Србије и дође.За време бомбардовања отворено позивала на уби/јање цивила. То је злочин за који се суди у свим демократским земљама, само не у Србији.
Subota 24.09.2016.19:47
Црно море постаће Руско језеро након што буде освојена Турска. (Турска ће бити прва земља која ће на себи осетити руско тајно супер оружје). Пошто наиђу на отпор од стране Турака и журећи да их победе док још НАТО не стигне да пружи помоћ Турској, Руси ће потпуно уништити ту земљу. Још пре тога Руси ће ући у Грузију, Украјину, Јерменију и Азербејџан и потиснути америчке трупе. На северу ће Руси упасти у земље Скандинавије – Финску, Шведску, Норвешку – и освојиће их. То ће се десити зато што ће, иако те земље формално подржавају неутралност, баш са њихових територија бити нанет први озбиљан удар по Русији, чије жртве ће бити цивилно становништво. Казна која ће задесити те земље ужаснуће читаво човечанство. Затим ће Руси ући у Пољску, Чешку, Словачку, Румунију и Молдавију. Становништво православних балканских земаља подићи ће устанак, свргнути своје поткупљене владе и закључити савез са Русијом. То ће бити Срби и Румуни, али не Бугари. После тога Руси ће кренути на југ да помогну својим савезницима – Арапима, посебно Иранцима – у рату са Американцима. До тада ће после жестоких борби Американци завладати читавом обалом Ирана, али неће моћи да продру у дубину земље јер ће се Персијанци очајнички супротстављати. Руси ће прећи по читавој Персији и поразити америчко-натовске трупе. Затим ће упасти у Ирак, Сирију, Јордан, Либан, Кувајт и на крају у Израел. У то време САД и Израел покушаће први пут да примене нуклеарно оружје, али ће их Руси неутралисати. То ће изазвати прекиде енергије и комуникација у читавом свету. Затим ће Руси ући у Египат и заузети Суецки канал.Током офанзиве на Блиском Истоку руске трупе проћи ће кроз Грчку, али Грчкој неће нанети ни најмању штету. Сем тога, трупе ће веома брзо проћи кроз Грчку. Та способност да на велика растојања брзо премештају трупе, велике по бројном саставу, биће значајна предност Руса. То ће бити могуће захваљујући летелицама нове, непознате конструкције, које личе на летеће тањире. Затим ће Руси ући на Балкан да помогну Србима против „натоваца“ који их нападају, а такође и муслиманских и католичких балканских држава, и победиће.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)