Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 21.09.2016.
00:10
Vesti A
Više javno tužilaštvo u Beogradu odustalo je od krivičnog gonjenja Nebojše i Jelene Ognjanović, roditelja osmogodišnje Tijane Ognjanović, za koju su prikupljani dobrovoljni prilozi kako bi se lečila u Americi. Nesrećna devojčica je pre operacije preminula.
Petak 23.09.2016.15:29
"........ Sve su izmislili jedan srpski tajkun poznat po druženju sa atraktivnim pevačicama, koji je svojoj prijateljici iz vrha MUP Srbije tvrdio da to lečenje košta mnogo manje i da je u pitanju prevara. Ona je potom po MUP-u počela da priča kako zna da je u pitanju prevara, da to lečenje košta mnogo manje. Onda su iz vrha MUP-a započeli hajku na Ognjanoviće i u to su se uključili mediji........"
Petak 23.09.2016.15:40
Прочитала сам овај текст......... и дуго размишљала! Нема особе која није својевремено била упозната са овим случајем...и након смрти малене Тијане, све оно дрвље и камење на њене родитеље који су у медијима представљени у најмању руку као најокорелији криминалци...? Писало се овдје годинама ....критиковало....родитељи су стављани на стуб срама.....Медији нису имали милости према родитељима ни макар што им се десила најстрашнија ситуација која може да задеси родитеље....да изгубе своје дијете....ШТА РЕЋИ А НЕ ЗАПЛАКАТИ.....???
Petak 23.09.2016.15:51
И том тајкуну...и његовој пријатељици из врха МУП-а, и свима оним који су учествовали у хајци на родитеље желим да имају све паре овог свјета.....а ни себи ни најмилијима да не могу наћи лијека !!! Гдје је тим особама савјест...морал...страх...људскост...образ.....Зарад чега су овако нешто најгрозније измишљали и покренули лавину лажи и клевета? Да ли се плаше за своју дјецу ако их имају...? .....ЗАШТО.....ЗАШТО.....ЗАШТО..... су ово радили ???
Petak 23.09.2016.16:00
Да је среће сви актери лажних оптужби би били похапшени а сви медији који су учествовали у медијском линчу родитеља након ових нових доказа би у свим ударним вијестима упутили јавно извињење родитељима....мада знам да њима то није ни најмања сатисфакција након свих ових година пакла и лажи !!! Ево јавно се извињавам породици Огњановић јер су ме медији управо својим лажима натјерали да мислим како су били лопови и да вјерујем у све оне страшне ствари.....Срамота ме је што сам подлегла утицају медија.......тууууугооооо моја !!!
Petak 23.09.2016.16:08
Да је правде и права у јавност би се јавно обзнанило ко је тај тајкун...ко је та његова пријатељива из врха МУП-а и ко су актери ове срамне подвале! Јавно, име и презиме и слику у штампи...медијима и на плакатима широм Србије да људи могу у лице да им пљуну !!! Да се једном стане на траг и да се заустави медијска лаж и подвала....јер ово је нешто најсрамније и најподлије. У медијима може да пише шта ко хоће...и коме шта падне на памет....Доста је више!!! Министре Стефановићу почни да хапсиш багру и људски отпад... !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)