Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 05.09.2016.
09:04
Vestionline A
"Nemačka i njeni saveznici saopštili su da je mir u Siriji nemoguć dok je ona pod vođstvom Bašara al Asada", izjavio je nemački ministar spoljnih poslova Frank Valter Štajmajer u intervjuu "Funke Medijagrupu".
Ponedeljak 05.09.2016.09:15
Nama su ovakve „humanitarne akcije“ u Jugoslaviji došle glave. Putin nije budala da im povjeruje. Ja se ježim od ovakvih "humanitaraca" koji pomažu Asada u municiji. Dostava njihove municije je ekspresna. KROZ CIJEV i na tenkovima. Rusi i Asad su opkolili teroriste i sada počinje uništavanje glavnih snaga i najvećeg problema u Siriji. Nakon toga, nema više CIVILA koji onemogućavaju vođenje pravog rata protiv terorizma. Toga se boje Štanmajer i USA u čije ime traži da Putin "prihvati ponudu". Ko su USA da bilo šta "nude" u Siriji??? Šta je to tamo njihovo pa da mogu da ponude??? Tamo je samo pljačkaški plijen koji zajedno sa islamskom državom izvlače iz Sirije i otimaju od sirijskog naroda. Njih boli što pljasčke neće biti. Koliko su "humani" gledali smo u Afganistanu, po Africi, U Jugoslaviji, Iraku, Libiji, Siriji....
Ponedeljak 05.09.2016.09:23
Не дај брате Асаде да уђе америчка демократија у Сирији.Зашто дивљем западу смета Асад ?? Па зато што Асад не даје своја природна богатства западу.Асад не дозвољава да ММФ буде газда Сиријских плата и пензија.Путине одбрани Сирију.
Ponedeljak 05.09.2016.10:03
Све док Немачка, Енглеска и САД не буду претворене у прах и пепео нема мира на овом свету ...
Ponedeljak 05.09.2016.11:42
Какви све умоболници висе на нету? Страшно. Схватитеви проевропски и проамерички ретарди да се народ ових државица што хрле у нато не пита апсолутно ништа. Ево вам Црне Горе, ушли у нато-пакт искључиво вољом оног хохштаплера Мила, без питања народа, чак су и референдум о приступању забранили, стварно демократски. Ако немате нешто паметно да напишете, боље ћутите него да лупате небулозе и глупости ...
Sreda 07.09.2016.19:26
Nema mira gde vi upetljate svoje prste,gde pronadjete demokratsku opoziciju,gde lazima satanizujete vlast i predsednika drzava,pa i na demokratski nacin izabranog.Video Asad kako je prosao Janukovic,covek koji je svim silama hteo da izbegne krvoprolice,pristao na vanredne izbore promenu ustava i sve to na papiru potpisao izmedju ostalih i sa Stajnmajerom.Verovao zapadnim politicarima,a oni znali da na izborima nemaju sanse,da samo silom na vlast mogu da dodju njihovi miljenici,unapred dogovorili nasilno preuzimanje vlasti i dali zeleno svetlo.U Ukrajini vlada haos,danas je spaljena tv stanica Inter,umalo repriza Odese.Od razbijanja SFRJ,Iraka.Libije,Sirije,Ukrajine,ko vam jos veruje,Masovni egzodusi izbeglica i konacno pada Merkelova,nadam se definitivno.eto mira kad vi odete.I dok svi aktivni politicari iz EU i SAD ne odu u penziju i Evropa se ne resi americkog tutorstva nema mira.Konstantno je spijunirana i prisluskivana od SAD,jadno da jadnije ne moze biti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)