Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 04.09.2016.
13:13
Vestionline A
"Treba otkriti ko su bili pomagači osumnjičenom za špijunažu Čedi Čoloviću, jer nije samo uhapšena jedna osoba, već je reč o otkrivanju cele mreže osumnjičenih", izjavio je bivši direktor Vojno-bezbednosne agencije (VBA) Momir Stojanović.
Utorak 06.09.2016.22:28
Људи мало знају о томе шта ће се десити кад (ако) једног дана постанемо чланица Европске Уније. То ће између осталог значити да ћемо ми на основу те "европске потернице" морати ухапсити било којег нашег држављанина и "испоручити" га у било коју другу чланицу Европске Уније, ако је у њој подигнута оптужница против тог човека за неки злочин. Хрвати наводно већ годинама систематски прикупљају такву документацију и сведочанства о великом броју људи (посебно о официрима бивше ЈНА) и спремају се подићи велики број тужби и европских међународних потерница у моменту кад Србија постане чланица Европске Уније. И то је проблем којег Србија мора бити свесна! И овај Чоловић је зацело део те организоване хрватске мреже за прикупљање информација.
Utorak 06.09.2016.22:29
У току првог светског рата, Србија је била једина земља на свету која није имала шпијуне у редовима своје војске. Шпијунажа се појавила након Осме офанзиве.
Utorak 06.09.2016.22:35
Оно што ви називате БИА је у ствари УДБа која је још педесетих година ушла у канџе ЦИА јер је са НАТО наоружањем, после ИБа, ушло и то зло. Последице су се показале већ седамдесетих год. када је у Хрватској дошло до појаве екстремног шовинизма кроз тзв. Хрватско пролеће и Маспок када су у Сплиту почели да бацају аутомобиле из Србије у море. И то је почетак растурања Југославије у коме су се већ појавили Туђман и Алија. Данас је седиште те УДБе номинално у Београду али сe потези договарају у Подгорици и лети на потезу од Бабиног кука до Ровиња на луксузним јахтама уједињене југо олигархије уз свесрдну помоћ Хрватске владе. Наравно част је радити за СДБ своје земље и многи су мислили, не знајући праву природу те службе, да раде частан посао. Само врхушка је знала ко је прави инспиратор свих потеза и зато није успео до краја ни један атентат на хрватске уасташке звери које су комотно живеле у САДе. Дај боже да је то почетак чишћења Ју/удбе комотно смештене у Београду!?
Utorak 06.09.2016.22:37
За време Првог српског устанка неки Србин Турцима ода положај устаника и Турци их пронађу, похватају и после језивог мучења по-бију, а Србина-изд-ајника награде са неколико златника. Недуго затим преживели устаници некако сазнају ко је изд-ајник, ухвате га и казне тако што златнике које је добио од Турака истопе и онако вреле му саспу у грло. Издаја је озбиљна ствар, а случај са Чедом више личи на фарсу.
Utorak 06.09.2016.22:38
Живо ме интересује шта то један резервни официр Српске Војске Крајине може пренети било коме од НАТО ФА-ШИСТА, а да то они не знају... Па људи моји, од 2000. године у Генералштабу Војске Србије (некад СРЈ или СЦГ) седи НАТО официр... И кога ми то замајавамо??? Све ово је у циљу бацања прашине у очи васколиком становништву земље Србије и скретање пажње са оних животно важних тема као што су општа беда,поскупљење струје, повећање цена многим артиклима и сл...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)