Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 29.08.2016.
19:22
Vestionline A
Ruski šahovski velemajstor Gari Kasparov smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin "neprijatelj civilizovanog sveta" i "najopasniji diktator".
Utorak 30.08.2016.00:17
ТЕЛЕГРАМ - Велики поздрав нашој драгој браћи и сестрама Русима и Рускињама - СТОП - Велики поздрав Патријарху Руском - СТОП - Велики поздрав Баћушки Путину - СТОП - Велики поздрав Војно-командном центру братске Русије - СТОП - Велики поздрав Руском Амбасадору у Србији - СТОП - Живела Божја Србија и живела братска и Божја Русија - СТОП
Sreda 31.08.2016.23:48
Gari, vrati se sahu please, tu si zaista neprikosnoven! Mani se politike, to nije tvoj domen i tu gubis tu sjajnu moc anticipacije koju trazi sah! Pogrijesio si samim tim sto si usao na teren covjeka koji je neuporedivo mocniji od tebe u takvoj vrsti igre! Gari, zavrsit ces kao zadnji marginalac i zaboravljen lik ako udjes u tu neizvjesnu igru!
Sreda 31.08.2016.23:48
Kazu da je od genija do budale samo jedan korak!? Ovaj tip je taj korak odavno napravio!!! Cudi samo,da mu nikada nisu smetali zlocini,masakri i razaranja sa strane SAD ,EU i NATO-a??? Aki si za pravdu i istinu,ako su ti svi ljudi sveta isto vazni,onda osudjujes bilo koji zlocin bez obzira ko ga je napravio,ovako selektivna istina i pravda govore da si jako los covek!!!
Sreda 31.08.2016.23:50
Pa nije sve baš tako crno-belo druže. Za početak, tvoji sponzori i dobrotvori pogaziše mnoge međunarodne principe na primeru Kosova, a i ranije (Helikopteri crvenog krsta naoružavali su neke strane, za vreme primirja, imaš pasoš jedne od tih strana), pa i sama odluka o bombardovanju Srbije donešena je van UN-a gde nije mogla proći, pa nije ni imala legitimitet nikada. O Libiji, Avganistanu, Iraku, Egiptu... nemamo ni kad, a nije ni mesto, samo mi objasni zašto onako završi Gadafi koji se samo 18 meseci ranije grlio i slikao sa Obamom, Sarkozijem, Merkel... da li sebi priželjkuješ takav "civilizovan" kraj? Kako je Hrvatska dobila državu, a i ti pasoš... slične su okolnosti, ali tebe više ne opra ni Sava, a bogami ni Ural ni Volga... Gari od tvog imena i tvoje uloge sada je značajniji puž sunđer Boba, to zna svako dete.
Sreda 31.08.2016.23:50
Meni se veliki sahista zgadio 1992 kada je licno on isterao nasu reprezentaciju sa, čini mi se, evropskog prvenstva zbog sankcija. Smatram da vrhunski sahista ne moze da bude neinteligentan, ocigledno gresim. Robert Džejms Fišer je bio ljudska VELIČINA...!!!
Sreda 31.08.2016.23:52
Putin je diktator jer nije dozvolio svјetskim krvopijama da unište Rusiju. Nije dozvolio da se mat-erijalna bogatstva Rusije presele u trezore V. Britanije i SAD. Kasparov je eksponent onih snaga koje u jakoj Rusiji vide najvećeg neprijatelja. Mislim da je u Hrvatima pronašao srodne duše. I oni mrze Ruse. Bili su čak do Staljingrada pa je možda to taj važni momenat koji je zbližio ova dva zla.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)