Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 26.08.2016.
14:29
Vestionline A
Predsednik SDP-a Zoran Milanović u petak je na predizbornom skupu u Dubrovniku komentarisao aktuelnu aferu sa tajnom snimkom sastanka sa hrvatskim ratnim veteranima, te je u svom odgovoru predsednika Srbije nazvao "grobarom", a premijera Vučića "ratnim huškačem".
Petak 26.08.2016.15:05
Дошо сам до закључка да је политика преозбиљна ствар да би била препуштена политичарима.
Petak 26.08.2016.15:30
Više imaju mozga "BRANITELJI" nego kompletna struktura vlasti u Hrvata. Posebno ovak klen “Zorangutan” kako ga dalmatinci nazivaju. Počelo je braniteljima “da fali” pa su naprasno progledali. Ne može vama Hrvatima više niko sa strane pomoći a posebno ne Vučić. Za to što vama treba, morate sami da se izborite sa vašim "gazdama" koje ste sami birali da vas vode u “svijetlu budućnost” a oni su vas opljačkali za račun zapada i doveli vas u ropski položaj u odnosu na zapad pa vas sada zajedno sa zapadnjacima temeljno pljačkaju. Vama Hrvatima (kao i nama) treba SLOBODA u pravom smislu riječi koju ste bez metka sa “radošću” predali zapadnim gazdama i neo-kolonijalnim pljačkašima. To što vi imate je privid slobode. To je potpuni kmetovski položaj Hrvatske i Hrvata prema zapadu. Zato vi Hrvati nemate. Zato sve manje imate jer radite u svojoj državi za druge - za strane "vlasteline". Sve što vi zaradite, oni nose u svoje države a vama Hrvatima ostave samo onoliko koliko vam je potrebno da preživite kako biste i sjutra mogli da teško radite i zarađujete za njih. To se zove kolonijalna pljačka. Nravno, NATO je tu da vam isporuči "BOMBU po glavi stanovnika" plus po jedan metak od osiromašenog uranijuma ako se pobunite i budete htjeli da radite za sebe i za Hrvatsku a ne za njih. Svi koji danas vladaju Hrvatima i Hrvatskom su namjesnici zapadnih kolonijalnih pljačkaša. Kod nas je Milo njihov namjesnik koji u ime "Filipa Morisa" i narko bande iz Bond Stila silom pljačka nas i Crnu Goru. Zato, kada vaši namjesnici nemaju vama da daju ono što ste zaradili, kad to moraju da daju stranim gazdama za koje vi radite u svojoj državi, počnu da pljuju po Srbiji i Srbima, okrivljujući Srbe za to što baš oni Hrvate pljačkaju za račun zapadnih kolonijalista i robovlasnika. Besmisao do kraja. Vi samo nastavite da slušajte, idite za njima i brzo ćete preko ivice litice u ambis. To nikada nije bilo drugačije.
Nedelja 28.08.2016.23:25
Na ovaj način možeš da izazoveš samo dve reakcije. Prva da te se odreknu normalni glasači i da izgubiš izbore ili druga, da pobediš i budeš "žigosan" kao neona-cistički premijer jedne evropske zemlje i samim tim srozaš nivo svoje zemlje u savremenom svetu. No naravno, tebe to ne sekira jer ti si samo balkanski političar koji osvajanje vlasti poistovećuje sa ličnim prosperitetom i u tom duhu kao i ostali tvog kova pogrešno interpretiraš krilaticu cilj ne bira sredstvo
Nedelja 28.08.2016.23:27
Milanović želi da zahvati dio desnig biračkog tijela jer zna da je njegovo biraćko tijelo sve tanje i da ne može pob-ijediti bez pokušaja oduzimanja dijela glasova desnici, onoj koja HDZ smatra mlitavim i jugokomunističkim. S druge strane HDZ pokušava uzeti dio glasova lijevog centra jer i oni ne mogu pob-ijediti da sami formiraju vlast.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)