Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 21.08.2016.
09:12
Vestionline A
Stariji brat sirijskog dečaka Omrana Dakniša, čija je slika na kojoj je krvav izvučen iz ruševina u Alepu potresla ceo svet, podlegao je povredama nakon što je ranjen u bombardovanju njihove porodične kuće u tom sirijskom gradu, preneo je BBC.
Nedelja 21.08.2016.09:42
Нека је лака земља свим невиним погинулим људима и деци у Сирији .Нека је лака земља и Милици Ракић и свим осталим србима.Нека је лака земља ђацима у Крагујевац.СМРТ фашиистичком окупаторском западу .
Utorak 23.08.2016.19:33
Када сам у Дневнику видјела овај стравичан видео овог несретног дјечака....који од ужаса чак и не плаче.....Снимак ме је ужаснуо и следио !!! Истовремено ме је подсјетио на малену Милицу Ракић, која се спремала да иде на спавање радујући се наредном новом дану и новим причама и играма а коју су НАТО-америчке уб-ице на најзвјерскији начин из мрака послали у вјечни сан....!!! ЗАШТО....???
Utorak 23.08.2016.19:37
Русија се оптужује да су њени авиони у Алепу побили цивиле. Али, сви кадрови су такви да су могли да буду снимљени у било ком разореном граду у Сирији, Ираку, Либији или Јемену; погледајте дете умазано нечим црвеним како, као манекен, седи на полуфотељи. Тако тешко рањена деца не седе. Обратите пажњу на монтажу. Портпарол Мин. одбране РФ, генерал Игор Конашенков, на то је одмах одреаговао: „Више пута смо наглашавали да наши авиони никада не туку циљеве унутар градова и насеља, чак ни оне који су на њиховој ивици !!!
Utorak 23.08.2016.19:40
Немојмо бити заслепљени у нљклоности или љубави према нечему или некоме, тада се ствари и догађаји не посматрају трезвено и објективно, па долазимо у ситуацију апсурда, када од евидентно црног видимо бијело и обрнуто. Тако и овдје. Грађански рат је најсуровији облик рата, а још када се умијешају страни помагачи једној или другој страни, он постаје ужас. Зато немојмо никога а приори ни нападати ни бранити, ова слика ужасне трагедије једне породице у којој недужна дјеца страдају мора да узбуди све нормалне људе. Уосталом, сјетите се "милосрдног анђела" и потресних слика из Ниша, Сурдулице, Алексинца, моста на Морави, Грделичке клисуре, мале Милице Ракић и престаните да брните или осуђујете било кога ко немилосрдно уб-ија невине.....
Utorak 23.08.2016.19:45
Више од 14.700 дјеце уб-ијено је у рату у Сирији од 2011. године, наводи Сиријска опсерваторија за људска права у вријеме када свијетом кружи фотографија окрвављеног сиријског малишана Омрана, која је постала најновији симбол рата у Сирији. Већина дјеце је уб-ијена током бомбашких напада, многи су умрли од глади или због лоших медицинских услова у окупираним подручјима, наводи та опсерваторија и истиче да дјеца страдају и у нападима отровним гасом...!!!
Utorak 23.08.2016.19:48
У Сирији је од почетка рата рођено око 3,7 милиона дјеце, наводи Уницеф и истиче да "та дјеца не знају шта је нормална свакодневица, без пуцања, удара граната, страха и бјежања у склоништа". Према наводима хуманитарне организације "Save the Children" (Спасите децу), 35 одсто жртава у Алепу под опсадом су дјеца. "Потресна слика дјечака Омрана који крвав, покривен прашином и видно збуњен седи на наранџастој столици у колима хитне помоћи у Алепу, постала је најновији симбол рата у Сирији", наводи Дојче веле. Хуманитарне организације истичу да постоје хиљаде сличних прича рањене или уб-ијене дјеце......
Utorak 23.08.2016.19:52
Е црни Колумбо, несретниче који ђаво те гонио преко мора.......?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)