Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 02.08.2016.
08:39
B92 A
Kontroverzni hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović izazvao je novu buru u javnosti fotografisanjem sa grupom muškaraca sa ustaškim obeležjima.
Utorak 02.08.2016.09:42
čudna ta nacija koja nema u istoriji ni jednu bitku da veliča nego samo masakr nad civilima i decu...Plus toga uvlače se celog njihovog postojanja u nemačkoj posteljini, i ako je Hitler više cenio srbe nego hrvate koje smatrao kao obične kukavice ...
Četvrtak 04.08.2016.19:17
Занимљиво ми је како смо већ данима пу тем средстава информисања напросто "бомбардовани" свакодневним испадима хрвата са уст-ашким знамењима и поступцима....Са друге стране лете протестне ноте које ови не прихватају....хрвати поново по ко зна који пут разбуктавају успавано ус-таштво.....и на све то вајна ЕУ ћуууути као заливена....?! Ни гласа да писну на све то.....А сваком ко грама мозга у глави има одлично зна да хрвати у свему томе нису сами....да иза себе имају и те како добре менторе.... па нису тек тако и узалуд пјевали .... Danke Deutschland...!!!
Četvrtak 04.08.2016.19:27
Може Јосип Шимунић на фудбалској утакмици своје репрезентације да узвикује уст-ашки поклич ..." за дом...." и да се са тим потезом поноси...! Може хрватска да врши притисак и на оно мало Срба што још опстаје у хр, могу да их туку...да им куће пале...отимају стоку...! Могу Срби да добијају отказе са посла и даље само зато јер су Срби....не могу Срби да се врате на своја вјековна огњишта...не могу да врате отете куће, имања, станове...!!! Најстравичније је што не могу да своје мртве ни након 21 годину да достојно покопају него су им кости остале поред пута....затрављене без ознаке и без достојног парастоса....СТИДИ СЕ ЕВРОПО !!!
Četvrtak 04.08.2016.19:35
Зашто хрват може да каже да је ус-таша и да је за дом спреман....? Зашто хрват може да се дичи и поноси са својом срамотном политиком и још срамнијом историјом и што је у 3 наврата тај исти хрватски народ починио геноцид над Србима.....1914.....1941.....1991...... Зашто Србин не може да каже да је Србин и да је патриота? Одмах га проглашавају нац-ионалистом....?! ЗАШТООО...........????
Četvrtak 04.08.2016.19:42
Јован Дучић ... Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде. ” ...
Četvrtak 04.08.2016.19:40
_____ Јован Дучић: СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ _____ Ти не знаде мрети крај сломљеног мача, На пољима родним, бранећи их часно Китио си цвећем сваког освајача, Певајућ’ му химне, бестидно и гласно. ........ Слободу си вечно, закржљала расо, Чек’о да донесу туђи бајонети, По горама својим туђа стада пас’о, Јер достојно не знаш за Слободу мрети....... Покажи ми редом Витезе твог рода, Што балчаком с руку сломише ти ланце, Где је Ка-рађорђе твојега народа, Покажи ми твоје термопилске кл-анце....... С туђинском си ка-мом пузио по блату, С крволоштвом зв-ера, погане хијене, Да би мучки удар с леђа дао Брату, И уб-ио пород у утроби жене......... Још безбројна гробља затравио ниси, А крваву ка-му у недрима скриваш, Са вешала старих нови коноп виси, У сумраку ума новог газду сниваш. Бранио си земљу од нејачи наше, Из колевке пио крв невине деце, Под знамење срама уз име ус-таше, Славио си Христа, Слободу и Свеце. ........ У безумљу гледаш ко ће нове каме, Оштрије и љуће опет да ти скује, Чију ли ћеш пушку обесит’ о раме, Ко најбоље уме да ти командује....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)