Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 31.07.2016.
13:36
N1, Vestionline A
Ministar spoljnih poslova Hrvatske Miro Kovač poručio je srpskim vlastima da se odmaknu od Miloševićeve retorike, piše N1.
Nedelja 31.07.2016.14:45
Krajnje je vrijeme da se Hrvatska konačno odmakne od kriminalnih i neona,cističkih političkih elita koje svoje interese ostvaruju putem blokade sudskih odluka uz pomoć sustava koji bi te iste odluke trebao provoditi. Ministarstvu policije je na čelu upravo osoba iz klerikalne ultranacionalističke strančice (u biti skupa provincijalnih gradonačelnika potpomogunutih Opus dei sektom) "Most" koja sebe predstavlja narodu kao opcija "trećeg" puta, ali upravo oni dokazuju da nisu u stanju provodi niti najjednostavnije sudske odluke. Suprotno svim pozitivnim zakonima ove države policija dozvoljava izvikivanje zločinačkog ust,aškog pozdrava, policija ne uhićuje ljude koji nose ust,aško i neona,cističko znakovlje, policija ne provodi važeću i pravomoćnu sudsku odluku. Pravosuđe ove zemlje ne provodi Kazneni zakon ove države, Članak 325. stav. 1-4 koji jasno govori o kažnjavanju ljudi koji negiraju genocid i koji pozivaju na mržnju. Jasna je tendencija kriminalne neon,acističke političke opcije koja tehnički provodi vlast do novih izbora da podjelama, mržnjom i stvaranjem sukoba s manjinama i manjinskim zajednicama, ali i intelektualnim, urbanim i građanskim dijelom hrvatskog društva ponovno podiže tenzije na čijim su krilima nedavno i došli na vlast. Ponovno se trulim i prožvakanim nacionalizmom zaoštravaju odnosi sa susjednim zemljama i bude najniže strasti sve u nadi da će im se to vratiti kroz probuđeno "domoljublje", a u biti samo potpiruju slijepu mržnju prema drugima i drugačijima, ali i prema svima koji ne dijele njihove zatucane, klerikalne, neonac,ističke poglede na ovaj jadan i opljačkan prostor koji oni nazivaju svojim.
Nedelja 31.07.2016.14:46
„Ove srpske cigane poslaćemo u Srbiju, jedne željeznicom, a druge Savom bez lađa. Nepoželjni elementi biće iskorijenjeni tako da će im se zat,rti svaki trag i jedino što će ostati biće zlo sjećanje na njih. Svu srpsku gamad od 15 godina pa naviše mi ćemo poubijati, a njihovu djecu smjestiti u klostere i od njih će biti dobri katolici.“ Viktor Gutić,
Nedelja 31.07.2016.14:48
Svu srpsku gamad od 15 godina pa naviše mi ćemo poubijati, a njihovu djecu smjestiti u klostere i od njih će biti dobri katolici.“.....reče Viktor Gutić....veliki broj potomaka te srpske dece dolazi da nas posećuje na portalu VOLa pokušavajući da dokažu da su veći hrvati od hrvata....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)