Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 30.07.2016.
19:50
Vestionline A
"Postojanje NATO-a u sadašnjem obliku i širenje Alijanse na Istok odgovara, pre svega, Sjedinjenim Američkim Državama, koje žele da održe distancu između Rusije i Evrope", izjavio je u intervjuu za "Figaro" francuski general, stručnjak za geopolitiku i ekonomsku bezbednost Žan Bernar Penatel.
Nedelja 31.07.2016.00:51
Nаimе, gоvоriо је Тrаmp u svојој kаmpаnji svаkојаkе sirоvоsti i о izbеglicаmа, i о Меksikаncimа, i о muslimаnimа, i о žеnаmа, i biо nаpаdаn zbоg njih. Аli, tеk kаd је izgоvоriо јеdnu dvоsmislicu о NАТО – dаlеkо ispоd svојih stаndаrdа grubоsti – tеk kаd је blаgо nајаviо dа stvаri sа tim vојnim sаvеzоm nеćе mоći dа idu kао dо sаdа, tоg mоmеntа cеlо glоbаlističkо nеbо sručilо mu sе nа glаvu. Тај svеt, kојi је istоriјu idеја zаdužiо i tаkvоm bеsmislicоm dа је izdаја u dеmоkrаtiјi nеmоgućа, zаčаs је оdbаciо svоје lјudskоprаvаškе mаglе, nаprаsnо sе оčistiо оd svојih frаzеtinа о gоvоru mržnjе i niје prоšlа ni nеdеlја dаnа, а gоtоvо svаkо kо dо sеbе drži kао dо dеlа аmеričkоg еstаblišmеntа Тrаmpа је оpisао nа isti nаčin – kао „izd*ајnikа“. Hvala ovom Generalu ali americki monstrumi ce ga smaknuti.
Ponedeljak 01.08.2016.21:31
Недавни трагични догађаји у Европи показују Французима и другим савезницима СAД у НAТО-у да ова алијанса никако не помаже Европљанима да се боре против терористичке пријетње. Европљани, међутим, насупрот америчкој неубједљивости и колебљивости, виде ефикасна дејства Москве усмјерена на борбу против ИД-а, што их наводи да поново размисле о савезу с источним сусједом.
Ponedeljak 01.08.2016.21:32
____ Нова подела улога на Блиском истоку ____ Русија је одавно предлагала СAД да ускладе своја дејства у Сирији, али је амерички председник Барак Обама одбио то под изговором да умерена опозиција и даље има потенцијал. На Блиском истоку формира се нова равнотежа. – Русија, која је историјски присутна у том региону, поново се враћа. Кина, што је новитет, активно гура свој нос у регион, а само Француска, која је имала привилеговану улогу посредника, све је изгубила под покровитељством СAД- сматра Пенател. Генерал сматра да Русија и Француска имају потпуно исте стратешке и економске интересе, а у историји двеју земаља постојали су периоди плодоносне сарадње и пријатељства. – Жеља СAД да врате Европу у атмосферу Хладног рата реализује се преко НAТО-а и служи интересима Aмериканаца, као и неделотворним и корумпираним европским политичким лидерима
Ponedeljak 01.08.2016.21:33
То да је НАТО непотребан слажем се...А што се тиче уједињења Европе и Русије се не слажем!. Прво, Француска је здушно подржавала и Енглеске и Америчке интересе, војно интервенисала и против Србије, Авганистана, Либије...До коске се умешала тамо где јој није било место, а ни време, па ни ред бомбардујући и окупирајући своје савезнике и пријатеље из прошлости...Елем, сада би пуј-пике не важи се па смо уз Русију...Да се по обичају извуку као пувањак !...Не господо Французи, ви сте се сетили Русије онда када је ваша земља постала 53 Амерички дистрикт, па када сте видели да полуге власти нису више ваше, онда сте се сетили Русије, баш оне Русије коју сте обилато у прошлости пљували...
Ponedeljak 01.08.2016.21:34
Православљу такви савезници нису потребни. Када сте напали Србију, сећам се како сте мој народ окарактерисали као глобално болестан, и ако смо вам помогли у оба рата да се ослободите од неправде и фашизма, заједно са вашим пријатељима и сатанама Американцима сте нам бацали пестициде, уранијум и графит на главу...То вам нисмо и нећемо заборавити. Увек сте се кроз историју понашали као праве фуњаре. Останите ту где јесте!, циркус који сте у свету закували, тек ће да вам се врати...Тек ће да нам буде лепо када се све те ваше силуждије смање и када буде код вас и у Америци криза, напокон ће мали народи моћи да слободно дишу. Нека вам пријатељи Хашим Тачи и сви остали Ши-птари остану!!, да видите шта је цивилизован Албанац!!...Сви тамо нека оду код вас и нека живе са вама, пошто су бољи од Срба и Руса...Па када вашу децу буду третирали као нашу, онда ћете видети шта сте урадили нама.
Ponedeljak 01.08.2016.21:35
Борис Малагуски филм Тежина ланца 2 ----филм.....ht_tp://w_ww.filmonex.com/publ/s.......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)