Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 30.07.2016.
08:57
sputniknews.com, Vestionline A
Ukidanje presuda ratnim zločincima postao je manir u Hrvatskoj. Pošto je ukinuta presuda zagrebačkom nadbiskupu iz vremena NDH Alojziju Stepincu, ukinuta je i presuda Branimiru Glavašu, čoveku odgovornom za mučenje i smrt više osiječkih Srba. U međuvremenu, članovi proustaške Autohtone hrvatske stranke prava, obučeni u crne uniforme, pokušali su da spreče obeležavanje godišnjice početka antifašističkog ustanka u Srbu, piše portal "Sputnjik".
Ponedeljak 01.08.2016.19:14
Када читам коментаре (Хрватски « антифа-шисти » на челу са Месићем који је ’90-их по уст-ашкој дијаспори скупљао чекове, Сорошеви « борци за људска права » по којима су ус-таше исто као и чет-ници па пошто ми имамо че-тнике не би требало да се бунимо против ус-таша, "патриоте" са уст-ашком пропагандом о томе како је Шешељ наводно Хрват па би му било боље да ћути о уст-ашама, "југословени" који су ’70-их преспавали Маспок па су умислили како нас је неко завадио са стране, « нормални хрвати » по којима су у-сташе жртве српског надувавања бројки) јасније ми је зашто се уст-аштво несметано развило у прошлом и овом вијеку.
Ponedeljak 01.08.2016.19:15
Шешељ је опет у праву а друга ствар је економска сарадња и некакве површне и дистанциране релације.Док Хрватска не буде јавно осуђена за геноцид над србима ,јеврејима и ромима у НДХ и кад то уђе у документе УН и земаља целог света тек тада ће се почети дешавати катарза тог народа јер ће увек мислити да им је једноставно ту улогу свирепих и веселих кољача доделила судбина и шта се ту може.
Ponedeljak 01.08.2016.19:21
Политичари, разни идеолози, неки људи из религијских организација и дуги су ти који утичу на формирање јавног мнења народа. Тако они и хушкају народе против народа. Обичан човјек заузет својим свакодневним проблемима тешко би се и сјетио да они други и постоје да увек не постоје они који ће их на то подсјетити и то ће их подсјетити тако да су узрок проблема тог обичног човјека управо они други и када би њих нестало са овога свијета онда би живот тим људима био бољи. На пример у Хрватској многи идеолози кроз медије и на друге начине ревидирају историју говорећи како уст-ашких злочина није ни било и како су то измислили комунисти. И шта ће мислити необавјештен човјек, мислиће да је то стварно истина шта говоре његови . Постоје свакако људи који су по својој природи задојени мржњом и такви ће се увјек и дивити злочинцима. али могу постојати и људи који су обманути страшном пропагандом ревизије историје, то јест лажима и пропагирањем мржње.
Ponedeljak 01.08.2016.19:22
„За Србе је срећна околност да су у Хрватској тренутно на власти отворене ус-таше. За Србију су најопасније прикривене ус-таше који се вербално залажу за пријатељство, помирење, добросуседство или поштовање права националних мањина, а на делу су, како каже, много гори од отворених ус-таша”. За ово је Шешељ потпуно у праву.
Ponedeljak 01.08.2016.19:24
Степинац је драговољно подржавао остварење "тисућљетног сна", макар тај сан остварен по цену злочина (трећину побити, трећину покатоличити, трећину протерати - Срба наравно). Недић је приморан на жртву. При томе није крив Хрватима, нити било коме другоме осим Србима! А Срби кад му суде требало би да имају у виду да је он ону трећину протераних примио, нахранио и спасао. Потомци тих људи имају право да га величају, јер при томе није направио злочин. Степинац и Недић су земља и небо, што би требало бити разумљиво и за птичију памет!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)