Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 30.07.2016.
08:44
Vestionline A
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je EU i SAD da "gledaju svoja posla" posle kritika prema merama koje je Turska preduzela posle neuspelog puča.
Subota 30.07.2016.15:07
Kako Erdogan lijepo čisti CIA i NATO špijune, to je milina jedna. A ovi dosadašnji prijatelji koji su htjeli njega da ucmekaju a Tursku da razruše i opljačkaju počeli su da mu prijete da "poštuje ljudska prava" i da ne dira njihove agente, pučiste i ubice. Ludo. Erdoganu rade o glavi a misle da će ih slušati kao i do sada. Putin mu je spasio i glavu i državu. Znaće Erdogan to da cijeni.
Ponedeljak 01.08.2016.18:31
Ердоган је био гурнут у конфронтацију са Русијом, баш тако гурнут!Исто тако је гурнут у рату са Сиријом по америчком рецепту али пошто није играо добро зазвонио му је на главом свилени гајтан!Колико год да ми је Ердоган несиптачин ради ново отоманских снова овај Пуч можда је заиста Божји Дар - освијестио је Ердогана и сада се окреће лагано евроазијским пријатељима.Ако Бог да прво Русији!Све ово је добро, да ако се ОСВИЈЕСТИ наш БЕЗАЛТЕРНАТИВНИ утопљеник у атлантске интеграције!Ипак мислим да је Ердоган по интелектуалном капацитету далеко испред нашег Првог Премијера који и даље гусла у истом смјеру...док му Пуч не заигра испред самих врата са ЧЕДОМИРОМ...
Ponedeljak 01.08.2016.18:31
Овај "наш", према народу и слободној мисли подли прогонитељ а према западним газдама слинаво-љигави пуж, то никада не би смео рећи, једино да се договори са њима да му допусте вербално искакање ради преваре његових примитивних и идиотизованих гласача, а урадиће ТАЈНО за своје газде на штету Срба и Србије све што траже.
Ponedeljak 01.08.2016.18:32
Велика главобоља снашла је"запад". Добили су диктатора по својој слици и прилици.
Ponedeljak 01.08.2016.18:49
Не треба Ердогана пратити 15 или 20 година.Заиста,звучи ирационално,али је жива истина.Двије последње недеље сасвим су довољне да се јасно види сва немоћ Запада у односу на Русију па и Турске као званично још чланице НАТО-а. Турска је чланица НАТО-а само формално али у стварности од тога никакве користи. Је ли ви пратите шта се дешава у Алепу и са америчким штићеницима? Истина је да Ердоган дугује огромну услугу Русији али је истина и да Русији војно нико не може парирати. Олег Пешков је досад ко зна колико пута освећен. У јуну је збрисана НАТО база у Сирији. Онда су прозападни медији измислили причу како америчких и британских војника није било у њој јер су је наводно напустили дан прије.Само што нисам повјеровала у ово. Исто као што вјерујем да је Ердоган сам режирао пуч.У овој причи о пучу постоји само једна истина и ниједна више. Руске тајне службе зауставиле су САД у Турској. Амин. Нема даље.Зато се Ердоган жив неће смјети чути по питању РС али ни Си-рије.И овдје вриједи оно АМИН!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)