Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 07.07.2016.
11:48
Vestionline, Tanjug A
Za razliku od terorističkih napada Islamske države u Parizu, kada je sa njima praktično disao ceo svet, o krvavom pokolju ID na zapadu Iraka se ne govori previše, piše Vašington post.
Četvrtak 07.07.2016.15:03
Ćutite jer ste vi Amerikanci sa Britancima odgovorni za sve zločine, ratove, razaranja i pljačke od 1945. do danas.
Četvrtak 07.07.2016.15:58
Ovako su uradili i kod nas, pa više niko to ni ne spominje... uvek brinemo više i pametujemo zbog drugih... ali nikako da shvatimo jednu stvar, ni mi, ni bilo ko drugi, kod koga se desi isti scenario, latinska amerika, sssr, azija, afrika... kad velike sile odluče da nešto promene, to će i uraditi, milom ili silom, a uvek deblji kraj izvuku zemlje na koje bace oko... i to je to, nema filozofiranja, uvlačenja, pravde, rešenja... hvala
Četvrtak 07.07.2016.15:59
Zna se, SAD, UK, EU, nato, Turska, Saudijska Arabija, UAE, Katar, Bahrein... Uništili su Irak i Libiju zbog navodnog terora i 'diktatorskih režima'. Ipak zna se da je glavni povod svih zapadnih dejstava na Bliskom istoku oduvek bila nafta, nekad i zlato i bogatstvo drevnih naroda i država. To je dobro pitanje koje je postavljeno u Washington Post-u: Zašto se najviše jadikuje kada se napadne Pariz ili kada se desi napad u Carigradu, a skoro da se i ne govori o napadima u N-igeriji, Maliju, Iraku i Libiji, gde samo u jednom napadu ludaka strada više stotina nedužnih? Zar su Afrika i Azija manje vredne?
Četvrtak 07.07.2016.16:35
Svi smo svjedoci kada su u Parizu ub-ijeni skoro svi članovi humorističkog lista " Crarlie Hebdo" kada su teroristi ubili 12 osoba...čitav svjet je disao sa Parižanima i Francuzima! Par dana nakon toga skoro svi svjetski državnici su se sastali u Pariz da bi učestvovali u Maršu mira...!!! Par mjeseci kasnije Pariz je opet bio na meti terorista.... I tada je svijet bio ujedinjen, na društvenim mrežama su svi postavljali na profile francusku trobojku....Po svjetskim metropolama su gradske znamenitosti bile obasjane reflektorima u boji francuske trobojke ...itd Sve se to opet ponovilo i u martu kada je izvršen napad na Brisel....opet belgijska zastava po profilima....opet svjetske znamenitosti obasjane bojama belgijske zastave.......... A kada je u pitanju napad i žrtve u Iraku.....mrtvi u Ni-geriji....gdje su tu svjetski državnici da marširaju ulicama Bagdada i Abudže......??? Dvostruke aršine državnici imaju a jednako je crvena krv i onom nesretniku u Ni-geriji....Iraku....Beliji...Francuskoj...Turskoj....!!!
Četvrtak 07.07.2016.16:37
_____Napad na hrišćane za Uskrs: 65 mrtvih, 280 ranjenih - većina žene i deca_____ Najmanje 56 osoba je poginulo, a oko 280 je ranjeno u eksploziji u gradu Lahor na istoku Pakistana, gde su hrišćani slavili Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, saopštili su lokalni zvaničnici.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)