Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 05.07.2016.
13:16
Vestionline A
Testovi koje je sprovelo nemačko udruženje za zaštitu potrošača "Fudvoč" pokazali su da "kinder" čokolade sadrže opasnu materiju koja izaziva rak.
Utorak 05.07.2016.14:38
U Srbiji se zahvalite vucicu koji sve i svasta dozvoljava za uvoz, a pride, u Srbiji, svaku kritiku i kontrolu stavlja pod cenzuru - o kojoj on "naravno nema pojma" o cemu se radi. Na srecu, SNS je isto tako pogodjen ovakvim "slatkisima".
Četvrtak 07.07.2016.14:53
"........ Pored Kindera, "pozitivna" su bila i još dva brenda dečjih čokolada. Udruženje je pozvalo nadležne organe da povuku iz prodaje Fererove proizvode: "kinder rigl“, Lindove "fioreto nugat mins“ i Ribecalove "sanrajz klasik čoko hepen“, zbog toga što sadrže "moguće kancerogene supstance.........“.
Četvrtak 07.07.2016.14:58
Управо слаткиши имају своје мјесто баш поред касе на видно истакнутим полицама као веома примамљива ма-мипара за малишане... Често сам свједок када дијете упорно плаче и мољака родитеље за киндер чоколаду...киндер јаје или било који други шарено упаковани отров! Да ли ће можда фабрика у Њемачкој сносити адекватне посљедице за ово горе наведено? Не !!!
Četvrtak 07.07.2016.15:09
ПС: Научно је доказано да конзумирање дувана и пушење у 90% проузрокује рак плућа и других органа, пушачима се постављају грозне фотографије на паклице и повећава цијена цигарета а све у циљу сузбијања пушења. Чак се уводе разни прописи и пушачима се ограничава мјесто гдје могу а гдје не да пуше.....Али ја нешто не прочитах да је иједна фабрика дувана као “Filip Moris” i “Britiš ameriken tobako”, кажњена због производње цигарета а још мање да је затворена...!!!
Četvrtak 07.07.2016.15:23
Sa tržišta su povučene proizvedene se-rije štrudle sa smokvama proizvođača "Žitoprerada DM" iz Novog Bečeja, na koje se odnosila notifikacija Sistema brzog uzbunjivanja o bezbednosti hrane (RASFF) zbog povećanog nivoa ohratoksina A, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede. Notifikacija RASFF-a stigla je iz Slovenije o nivou iznad maksimalno dozvoljenih vrednosti ohratoksina A (tri mikrograma po kilogramu je dozvoljena granica) u proizvodu pomenutog proizvođača. Poljoprivredna inspekcija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije je, po prijemu ove notifikacije, obavila kontrolu proizvođača "Žitoprerada DM"............ 07. 04. 2014
Četvrtak 07.07.2016.15:40
Били би ми најсрећнији када би био само проблем у питању око Киндер чоколадица ! А шта је са увозним свињским и пилећим месом из Бразила , Холандије и питај бога ко зна одакле све не....? Шта је са млијеком пуним алфатоксина увезеним из Хрватске, Мађарске, Словеније, Македоније, Босне..... Рафови су их пуни и купац напросто не може да одоли! Шта је са средствима за личну хигијену за одрасле и дјецу....а мало..мало па у јавности процури како коришћење неке познате марке шампона или купке изазива алергије , болест коже или недај боже..рак ?! Много би се могло још наводити и причи нигдје краја а најгоре је што нам је свима у окружењу тотално срозан стандард па смо многи приморани кришом да отрчимо код Кинеза за багателне патике или тренерку иако знамо да је та роба само смеће....Памтим у оној великој Југи када је била развијена текстилна индустрија: фабрика Ариље из Србије и "Галеб" из Омиша су производили квалитетан памучни доњи веш... Македонци су имали ненадмашану производњу фротира и постељине...итд а данас поред Кинеза сретни смо да набасамо на ко зна какав веш .....made in Turkey !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)