Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 03.07.2016.
18:25
Vestionline A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je veoma zabrinut da bi raspoloženje u Srbiji moglo da se okrene protiv EU i da odluke, poput onih u vezi sa otvaranjem pregovaračkih poglavlja, podstiču nacionalističke snage u zemlji.
Nedelja 03.07.2016.18:30
Зар вас није срамота, зар се не бојите Бога? Зар су завети предака, за вас правила строга!? Да л' је могуће да Србска крв је џабе проливена!? Са вирусом црног запада ходају поколења! Рођени к'о Срби, храбри млади Православци, више не знају корене, сви делују к'о странци, америчка мајица, кажу то је нова мода, познатим ''србским џелатима'', сад' клања се хорда! Не схватају суштину, да их живо блато гута, Светосавље је Истина, они скренули су с' пута, оставили крсну славу, сада ''ноћ вештица'' славе, недељом нису у Цркви, алкохолом се хране! Не постоји ћирилица, још од основне школе, нови енглеско-србски, сада матарењи се зове, ако не разумеш речи брате, сматрају те лудим, немој бити као они, немој новац да те купи!
Nedelja 03.07.2016.19:31
NAROD niti traži niti želi u EU . To što vlast "vodi narod u EU" je put u potpuno siromaštvo dužničko i svako drugo ropstvo . Vučić je najobičniji zlikovac i marioneta .
Nedelja 03.07.2016.18:30
Пчеле разгони дим, здраве људе трује ''пинк'', ругло неморала сажето у провокатни стих, или баналне се,рије или цео дан ''фарма'', када испере се мозак, нема ни стида ни срама! Манастире не поштују, Православље им смета, као да су масони, па им је то главна мета, али нису свесни, када с' Неба трубе зат,рубе, тада ће све слуге пакла, гледати Небеске Србе! Ил' потомак Светог Саве, и слуга ХРИСТА БОГА, или отаџбини веран, ил' издајица рода, ил' Европа или Прави Пут, сад ставља се пред тебе, боље размисли двапут, пре него што изабереш! Увек Москва, никад Брисел, то запамти сад за свагда, можда њима то су снови, али нама то је јава, храбро брате све издржи, ускоро ће да загрми, зато немој никада да будеш ''МОДЕРНИ СРБИН''!
Nedelja 03.07.2016.18:39
Ништа ту не би требало да га брине. Његово намештење би требало да га овласти да спроводи и каналише искључиво вољу већине, ма каква она била, а не личне жеље и стремљења. Ал то је бајка из неке утопијске приче о нормалном животу...
Nedelja 03.07.2016.18:52
Ajde Vučiću ne kaki ! I sam znaš da bi na referendumu EU u Srbiji prošla ko DS na izborima. Ali mogu da razumem da trenutno imate strategiju da glumimo neki put u EU, da bi nas manje cimali dok ekonomski neojačamo još malo. Isto tako, na ovom portalu nije preneto (namerno naravno) da je Vučić i rekao da će biti referenduma kad se približimo EU sa tim smrdljivim poglavljima. Sve u svemu, referenduma mora da bude i siguran sam da će ga biti - po mojoj proceni Vučić će tada da podnese ostavku, jer odlično zna da bi ga u suprotnom roknuli Ameri ili ovi iz EU ! (Srbija pobeđuje - na penale ).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)