Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 24.06.2016.
07:49
Vestionline A
I konačni rezultati refrenduma pokazali su da su građani Velike Britanije odlučili da, posle 43 godine, napuste Evropsku uniju. Naime, za izlazak iz EU je glasalo 51,89 odsto građana a za ostanak u Uniji 48,11 odsto.
Petak 24.06.2016.08:14
Ovi Britanci izazivaju visok stepen konsternacije kod Mene! I kako sad oni misle da Ja vodim Srbiju u EU bez alternative, po svaku cenu, a Britanci pobegoše?! Moram da popijem lekove pa da razmislim šta mi je dalje činiti... a dotle - ne dam EU!
Petak 24.06.2016.08:15
Sve oko BREGZITA je igranka za narod. Da Britanija izađe iz EU je dogovoreno sa USA da bi kasnije do kraja kolonizovali i opljačkali kontinentalni dio EU. Njemci to znaju a i ostali. Pošto nema više pljačke drugih, za red da bude opljačkan i kolonizovan je došao kontinentalni dio EU. Na sceni je doturanje oružja i trupa u kontinentalnu EU pod izgovorom opasnosti od Rusije. Ne rade Britanci i USA to zbog "zaštite EU od Rusije”, nego dovlače oružje i trupe da bi vojno držali u pokornosti kontinentalnu EU i da bi USA zajedno sa Britancima kolonizovali i temeljno opljačkali svoje NATO partnere. Smiješno je koliko je sve providno ali kupljeni i ucijenjeni "establišmenti" država kontinentalne EU i kompletno ucijenjena administracija EU, moraju da slušaju ili ih neće biti. Boje se “EU glavonje” početka EU proljeća i zakona jer im prijeti “ćuza” za sve što su radili pa budzašto kolonizuju sopstvene države za račun USA i Britanskih neo-kolonizatora. Sretno im bilo ali da znaju, bez puške ih nikada više neće istjerati ni biti slobodni.
Petak 24.06.2016.09:19
Ode EU na doboš ! Hrvatska će u tim transakcijama da se tretira kao najjeftiniji toalet papir !
Petak 24.06.2016.10:37
Nešto se tu čudno priprema. Odavno oni koji nisu ovce znaju da je Velika Britanija desna ruka Washingtona u Evropi . Atlantska elita je dozvolila referendum zato što je bila za exit. Eh sada je pitanje zašto ? Šta je sledeće na redu? Nemojte mislite da SAD hoće raspad Evrope zato što je ona njima neki rival. Suprotno, Evropska Unija je pod dominacijom Washingtona, a sankcije prema Rusiji nje još jedan dokaz za tu poslušnost jer samo Evropa trpi velike gubitke a ne SAD. Možda englezi znaju šta se priprema u Evropi, možda etničke , rat .... , pa sa takom odlukom su sxe zaštitili. Videćemo...Evropa je samo jedna veća Jugoslavije koja postoji dok se svi tolerišu. A taj stepen toleracije je pred kraju...
Petak 24.06.2016.10:48
Drugo nema gore pod-muk-lije , per-ver-zne i ratoborne nacije od engleza , ali možda i pametnije. Sve rade na vreme jer oni sviraju muziku preko "Citia" dok drugi igraju. Čak i Wall Street je Citiov aneks. Znači ako oni izlaze iz EU , to je signal za nas da ne ulazimo , iako su oni nama veliki neprijatelji ! Dal nisu uspeuli da ispostavbe leadership na kontinentu zbog nemaca, neznam, ali uvek treba ih pratiti i uzimati za primer...
Petak 24.06.2016.15:10
Smirite bre dozivljaje - "senzacionalna", vestacka i sa namerom iscenirana kriza u svetu tj. Brexit, hrani samo strah i nesigurnost u ekonomiji sveta, koja je, dobro poznato, na izdisaju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)