Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 15.05.2016.
20:57
Vestionline A
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta izrazio je danas nezadovoljstvo i ogorčenje zbog nekažnjavanja naredbodavaca i počinilaca zločina u slučaju "Tuzlanska kolona", kada je pre 24 godine poginulo najmanje 59 pripadnika JNA, a ranjeno njih 44.
Utorak 17.05.2016.22:58
Докле ћете више полагати вијенце и носити бијеле руже по Тузли, одавно је вријеме да се на таквим мјестима изграде меморијални центри ( или бар споменик) који ће моћи да види ко год прође тим дијелом Тузле и увјери се како из тер-оризма настаје ``држава`` коју неки данас зову Босна и Херцеговина.
Utorak 17.05.2016.23:02
Београд се не брине ни грађанству Србије које му је подређено, шта брига врхушку за тамо неку колону која и није била на територији Србије? Тужно, али истинито - то је та филозофија "круга 2јке". Срби се једино могу сами организовати и борити за своју ствар кроз удржења грађана, а од државе која тренутно носи реч српску у називу (не мислим при томе на Р. Српску!), ни "з" од залагања за СРПСКИ народ.
Utorak 17.05.2016.23:04
Вјечна помен невино настрадалим војницима ЈНА, осим још неутврђеног броја поби-јених, сигурно се зна да је тог дана тешко рањена, сад већ покојна Југославија. Ево једна пјесма о тузланској колони (можда се неком не свиди жанр музике, али други нико није ни посветио пажњу страдању наше војске) ht_tp://w_ww.youtube.com/watch?v=XdBYYBy_dWU
Utorak 17.05.2016.23:06
Црвено зло и даље живи у Србији јер да није тако не би једини у свету овако прошли на изборима!!! Само у српском парламенту патриоте су у мањини,и нигдје више!Зато нам се и дешава да након 24 г. од злочина нико није осуђен а у Београду имамо некакве јалове бабе у црном које кукају над судбином наших непријатеља!? ДОКЛЕ.................????
Utorak 17.05.2016.23:08
Андрић је творац чувене идеје да су потурице горе од Турака. Он је примјетио да се они Турци који су настали од Срба код своје старе нације доживљавају као изд-ајници, а њихова нова нација управо због тога издајства у њих нема повјерења. Стога су потурице принуђене да се доказују у свом новом, турском, идентитету како би били прихваћени од Турака. Они то раде тако што снажно одбацују свој стари идентитет, српски, и снажно опонашају свој нови идентитет, турски. Како су изворни Турци малтретирали рају (Србе и друге хришћане) нови Турци (настали од Срба) су их опонашали малтретирајући Србе још више њего њихов узор.
Utorak 17.05.2016.23:18
Био је то дан када је и крв горела! Погледала сам и овај филм у датом тексту и по ко зна који пут ми долази иста мисао да ли је то баш случајност да овај сниматељ снима са ове зграде и има преглед читаве раскрснице и како то баш почиње снимати пред сам пролаз војне колоне?! Да ли је баш случајност и онолике камере и снимање на пијаци Маркале и то баш пред само "гранатирање" и одмах након тога.....? Да ли је на крају крајева баш случајност и снимање оноликог број камера у Њујорку из свих могућих и немогућих позиција у моменту удара оба авиона у СТЦ, 11. 9. 2001...........???
Utorak 17.05.2016.23:30
Колика је то само пропагандна машинерија била, сасвим одлично уиграна и раније припремљена јер судећи по коментару пред крај горе датог снимка несрећни војници су сами себе самоу-бијали, не никако муслимани који су их напали онако мучки и на подли начин. Тако је исто и за Добровољачку у Сарајеву! И никада нико за те зл-очине није осуђен нити је одговарао. У хрватску такође у Бљеску и Олуји Срби су сами себе протјерали са вјековних огњишта. Срби су сами себе натјерали у километарски непрегледне колоне и сами су себе у истој тој колони и бомбардовали....Сами себи на Косову и Метохији руше своје гробове, сами себи бране на задушнице и прилазак разрушеним гробљима! Сами себи бране и свјећу да запале за покој погинулим и уб-ијеним синовима, очевима, браћи....дјеци!!! Нека је лака земља свим невино пострадалим из јединог и искључивог разлога што су СРБИ !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)