Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 05.05.2016.
17:21
Vestionline A
"Mi ubiremo plodove lako objašnjivog gneva i negodovanja ruskog naroda, zbog načina na koji smo iskoristili raspad sovjetske imperije. Sami smo odbili ruku prijateljstva koju nam je pružila Rusija, kada smo odlučili da joj nametnemo svoj unipolarni svet, da se igramo `velike imperije` i izborimo se za status `velikodušnog globalnog hegemona`" - smatra američki novinar i analitičar Patrik Bjukenen, a prenose američki portali.
Četvrtak 05.05.2016.20:17
Putinu uopšte ne odgovara da se sankcije dignu. Malo ko zna sadašnje stanje u Rusiji. Dosada uvozno orijentisana prehrambena privreda Rusije se komplrt preorijentiše i prosto eksplodira u prehrambenu proizvođačku industriju. Dižu se veliki proizvođačko-prerađivački kapaciteti prehrambene industrije koji proizvode zdravu hranu koji će višestruko premašiti potrebe Rusije. Rusija ima čistu i nezagađenu zemlju i besplatnu energiju za proizvodnju. Naprosto, niko im ne može konkurisati. Tržište za takve kvalitetne proizvode je obezbijeđeno u Kini, Japanu, Indiji itd...itd. Evropa im uopšte nije potrebna a sama sebi je zatvorila vrata u Rusiji. Sankcijama prema Rusiji, Evropa je nehotično pokrenula rusku proizvodnju koju niko više ne može zaustaviti niti joj može konkurisati. Sada Rusi imaju svoju zdravu hranu i više im monsatovo smeće nije potrebno. Sada će oni propisivati STANDARDE zdrave hrane kojima ni USA ni EU ne mogu parirati. A što se nafte tiče, Rusi mogu samo da zarade. Manje ili više da zarade. Rusima zarada nije bitno jer Rusija je najveći proizvođač nafte u svijetu. Rusi jednostavno imaju najveću i najčistiju zemlju na svijetu plus neiscrpne besplatne izvore energije. Imaju i najbolje oružje na svijetu kojima mogu da brane to što imaju. Zato Rusima ne može niko ništa. EU se teško prevarila i više nikada neće imati šansu da dostigne pozicije u Rusiji koje je do sada imala. Sad RUSI pišu pravila.
Četvrtak 05.05.2016.20:39
Putinu uopšte ne odgovara da se sankcije dignu. Malo ko zna a zapadnjaci neće ni sebi ni drugima da priznaju, sadašnje stanje u Rusiji. Dosada, uvozno orijentisana prehrambena privreda Rusije, se komplrt preorijentiše i prosto eksplodira u prehrambenu proizvođačku industriju. Već su najveći izvoznici najkvalitetnije pšenice u svijetu. Svakodnevno niču veliki proizvođačko-prerađivački kapaciteti prehrambene industrije koji proizvode zdravu hranu. Kapaciteti će višestruko premašiti potrebe Rusije. Zapadnjaci uporno kriju od svojih naroda činjenicu da Rusija ima čistu i nezagađenu zemlju i besplatnu energiju za poljoprivrednu proizvodnju. Naprosto, ako hoće da proizvode, niko im ne može konkurisati. Tržište za takve kvalitetne proizvode je obezbijeđeno u Kini, Japanu, Indiji itd...itd. Evropa im uopšte nije potrebna a “europejci” su sami sebi zatvorili vrata u Rusiji. Sankcijama prema Rusiji, Evropa je nehotično pokrenula rusku proizvodnju koju niko više ne može zaustaviti i niko joj ne može konkurisati ni cijenom proizvodnje, ni kvalitetom ni kvantitetom. Sada Rusi imaju svoju zdravu hranu i više im MONSATOVO smeće nije potrebno. Sada će oni propisivati STANDARDE zdrave hrane kojima ni USA ni EU ne mogu parirati. Što se tiče rudnog bogatstva niko im nije ravan a što se nafte tiče, Rusi mogu samo da zarade. Manje ili više ali mogu samo da zarade. Rusima zarada od nafte nije najbitnija. Rusija je najveći proizvođač nafte u svijetu. Svi polako shvataju i prihvataju činjenicu da Rusi imaju najveću i najčistiju zemlju na svijetu plus neiscrpne besplatne izvore energije. Svi danas shvataju da Rusija nije prijetnja nikome jer Rusima ne treba tuđa zemlja i tuđi resursi jer imaju dovoljno svoje zemlje i neiscrpne resurse. DRUGI HOĆE DA OTMU RUSKU ZEMLJU I RUSKE RESURSE. Danas cio svijet prihvata da Rusima ništa silom ne mogu oteti jer imaju najbolju nauku i najbolje oružje na svijetu kojima mogu da brane to što imaju. Zato Rusima ne može niko ništa. EU se polako trijezni od Britansko-USA pijanstva. EU se teško prevarila i više nikada neće imati šansu da dostigne pozicije u Rusiji koje je do sada imala. Sad RUSI i njihovi saveznici širom svijeta pišu pravila koja će USA, Britanija a i kontinentalna EU morati poštovati ako žele bilo kako poslovati sa njima. Sad će me BOTOVI zapada proglasiti za ludaka ali se ne sjekiram. Istinu mogu sakriti na neko vrijeme od svojih naroda ali je ne mogu trajno sakriti niti je mogu promijeniti. Kada njihovi građani shvate šta su njihove “elite” i zločinački NATO uradili u njihovo ime, kada shvate da se mora platiti puna cijena za zločine, razaranja i pljačku po cijelom svijetu, kod njih će nastupiti “zanimljiva vremena”.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)