Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 02.05.2016.
08:15
J. L. Petković - Vesti A
Srpska napredna stranka ne može određivati rezultate izbora u Srbiji. Rezultati izbora su onakvi kako su građani Srbije glasali u nedelju, 24. aprila. Cela Srbija zna da su sve velike opozicione liste ušle u Narodnu skupštinu, kaže u intervjuu za "Vesti" Boško Obradović, lider Dveri.
Ponedeljak 02.05.2016.08:26
Srbija zna da su ovaj tobožnji rusofil i Sanda soroševi puleni i da hoće na silu u skupštinski restoran. Lako je prebrojati sve ponovo što će se i desiti. Pa ako imaju glasove, restoran i pare građana su im na raspolaganju.
Ponedeljak 02.05.2016.08:44
Verujem da se sve ovo radi da bi Vučić imao 2/3 većinu za promenu Ustava . Dveri i DSS su protiv promene Ustava i javno se ne odrču Kosova . Uostalom kako će izgledati skupština odlučiće Amerićki ambasador Skot i tu nema pogađanja .
Ponedeljak 02.05.2016.09:17
Odavno je Srbija pod okupacijom . To što niko ne priča javno o tome je normalno jer Srbijom vladaju marionete i špijuni najgore vrste . SVE su uradili da Kosovo bude izgubljeno i samo nedostaje zvanično priznanje i na tome se sada radi . Ako se promeni USTAV sledeća je Vojvodina i potpuni nestanak Srbije . Kome pričati ? Onima koji veličaju Vučića ili Šešelja ? Šešelj je pušten iz Haga da zapečati sudbinu Srbije kakva bolest kaka vak on jednostavno ima zadatak da pomogne Vučiću u razbijanju Srbije .
Ponedeljak 02.05.2016.11:42
Ako ćemo objektivno - Bole i Sanda (vođe cenzus-koalicije) su rešile da po svaku cenu uđu u parlament. Ovo oko "krađe izbora" im je došo ko mali marketing i u neku ruku su uspeli da pridobiju i DS i ovu konjinu Radulovića, da im pomognu u tome. U svakom slučaju će biti interesantnije sa njima u parlamentu. Treba očekivati i da se organizuje "Ultimate Fight u skupštini Srbije" između Šešelja i Boška Obradovića, i sve prikupljene pare sa tog meča uplatiti u neki humanitarni fond.....itd.
Ponedeljak 02.05.2016.12:57
Spobode bez obraza i časti bi da odlučuju o sudbini cele Srbije. Pošto poto u fotelju ...
Ponedeljak 02.05.2016.17:21
Balavče.Nemaš ti pojma o životu a kamoli o politici.Ovo što ste radili je bruka i sramota,može neko pokrast 2 do 3% ali toliko baš ste preterali.Priznajte poraz i ne blamirajte se više ako mislite ozbiljno da dse bavite politikom.
Ponedeljak 02.05.2016.21:07
Mali da Ti nešto iskreni i iz srca kažem.VeruješDS.Pa oni su stare šićardžije.Svojevremeno su iskoristili Koštunicu da bi se dočepali vlasti(nikad Djindjić ne bi prošao kod srpskog naroda da Koštunica nije podmetnuo ledja).I šta je bilo s Koštunicom.Ponizili su ga izvredjali,naravno sve to u znakl zahvalnosti,doveli ga na margione.Šta su uradili S Draškovićem koji je bio najveća opoziciona stranka.Poslali ga u Bar da im piše program,organizovali attentat na njega,naravno to pripisali Miloševiću,ali Draškovića više nema na političkoj sceni.Tebe koriste da bi za sebe nešto ućarili.Ti ideš demonstriraš tuččeš se a oni tvoje glasove uzimaju sebi.Saberi dečko ko je tu ko,pa s ozbičjnošću kreni u politiku još si mlad imaš vremena da shvatiš i sve popraviš.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)