Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 29.04.2016.
15:10
Tanjug, Vestionline A
Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je u petak članove i simpatizere da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta, 4. maja, glasaju za listu DSS i Dveri.
Petak 29.04.2016.15:16
Двери није могао да створи Коштуница јер су Двери настале из црквеног Светосавског покрета о коме ти не знаш ништа. Двери су створили црквени људи са изразитим Светосавским начелима. Двери су на Европу и њен духовни и философски пород гледале и гледају очима Светог Саве, Светог владике Николаја Жичког, др. Марка С. Марковића..
Petak 29.04.2016.15:17
На дан гласања тј. организоване пљачке и фалсификовања народне воље, појављивали су се тзв. допунски празни СНС листићи, разни „бугарски возови“, штосови новчаница за поткупљивање сиротиње раје, специјални аутобуси за превоз само њихових гласача, намигузи који су упућивали људе који број требају заокружити, заштрашивачи који су пријетили неодлучнима да изађу на изборе и гласају за архикловновску напредну коалицију. Било је ту и вишка али и мањка бирачких листића. Зависи од потребе западних газда Великог Циркуса. Гласали су и мртви
Petak 29.04.2016.15:18
Знајући „истинољубивост“ великог кловна и све трикове у великом СНС циркусу, знајући и све форе и фазоне великог западног циркуса званог – избори у окупираној Србији – дио опозиције је отишао да тражи правду у РИК. Шта су друго и могли? А можда су продани Чеда и Борис мало и телефонирали у амбасаду САД јер иако су по свим процјенама и бројањима били слабији од коалиције Двери- ДСС, сад баш ови западни миљеници испадоше јачи од Санде и Бошка. Дио опозиције је у РИК-у чекао још један шареноноси кловновски патуљак и СНС председник РИК-а. Мали уплашени Вучићев потрчко који се можда нашао између три ватре. Или је и он све глумио као и сви кловнови свијета
Petak 29.04.2016.15:18
Пријетио је, пренемагао се, гледао у будућност, брисао зној, отварао нове клозете по школама, бесомучно пљувао по свима ко није његов напредњак. На свакој телевизији са националном фреквенцијом он се скоро непрекидно вртио као покварени грамофон. На свакој напредњачкој промоцији стално исти путујући СНС циркус. На свим малим екранима балавио је кловновски премијер у толикој мјери да се телевизор малтене морао брисати са обје стране од његовог воденастог лагања. Повремено се архикловн љутио на РТС или неке друге медије, који су се врло ријетко, али ипак понекад усудили, да на пар секунди пусте на екран и по којег опозиционара. Са многобројних билборда смијешио се скоро искључиво он. Да ли као најава за циркус који тек слиједи или само као увертира за изборно кловновско глупирање, није много ни важно. Са њим је увијек циркус и увијек будаласто.
Petak 29.04.2016.15:19
Чим је завјеса спуштена почео је следећи дио напредњачког Циркуса. Такозвани ТВ шоу за штеловање резултата и пљување кловнових против-кандидата. Ту се одмах појавио невладин (читај свачији ал српски није) Цесид. Он је био тако ревносан у прављењу Циркуса да се у једном тренутку морало интервенисати и одозго, како се Цесид не би скроз искомпромитовао а Циркус распао и прије завршетка шоу програма. Чак су се и плаћени и доведени аналитичари са дуплом диоптријом збунили толиким Цесид-овим глупостима и лажима. Ипсос је ипак био доста прецизнији али је и он фулао. Појавила се и ЦРТА која умало не прецрта и Цесид и Ипсос.
Petak 29.04.2016.15:19
РИК је сво вријеме „мудро“ ћутао и правио се да једе тулумбе до 1 сат ујутру. На крају, како се штеловање резултата и завршна пљачка на терену ближила првој конференцији за новинаре СНС-а, разлике у процјенама аналитичара и нису биле тако велике, јер главни домаћи задатак за РИК, Цесид и Ипсос као и СНС предсједника РИК-а, тек је требао да се чује. И онда, праћен овацијама осталих патуљака шарених лица и црвених носева, изашао је… Он… не баш раздраган и поприлично љут на остатак човјечанства. Резултати са терена га нису баш радовали без обзира на његов ријетки и лоше одглумљен кисјелкасти осмјех. И наравно, кловн је остао кловн до краја. Пренемагао се, хвалио сам себе и поштење изборног процеса, које није виђено од античких времена; славио побједу демо(но)кратије; обећавао да неће бити меда и млијека у шта му једино вјерујемо; и онда тријумфално засјенио све кловнове свијета рекавши… На основу 77 процената обрађеног бирачког тијела (фали још само 23 процената или 850 хиљада гласова) сигурно је да је СНС изнад 50 процената, а цензус су прешле још само СПС, СРС, ДС и мањине…
Petak 29.04.2016.15:19
Еуфорично тапшање малих шарених патуљака око Великог Кловна достигло је врхунац, што ипак није вратило осмјех на лице малом вођи великих пацера. Знали су и они да није баш тако и да се резултати других изборних штабова драстично разликују од списка жеља нервозног западног кловна са 77 процента партијског узорка. И ДС и Двери-ДСС и СПС и СРС и Ипсос и Цесид и ЦРТА, сви су они имали другачије податке од вучјачки љутог напредњачког кловна. Кад неко навикне да вучјачки лаже и краде, то му постане дивља навика па макар и длаку мијењао, као што је он неколико пута. Овога пута велики кловн се ипак преварио. Није му ту помогло ни празно прозивање вила са Пештера. Знајући „истинољубивост“ великог кловна и све трикове у великом СНС циркусу, знајући и све форе и фазоне великог западног циркуса званог – избори у окупираној Србији – дио опозиције је отишао да тражи правду у РИК. Шта су друго и могли? А можда су продани Чеда и Борис мало и телефонирали у амбасаду САД јер иако су по свим процјенама и бројањима били слабији од коалиције Двери- ДСС, сад баш ови западни миљеници испадоше јачи од Санде и Бошка. Дио опозиције је у РИК-у чекао још један шареноноси кловновски патуљак и СНС председник РИК-а. Мали уплашени Вучићев потрчко који се можда нашао између три ватре. Или је и он све глумио као и сви кловнови свијета.
Petak 29.04.2016.15:22
Што се друге недоумице тиче одговор је следећи. Вјероватно се и србомрзац и амерички амбасадор Скот заиста умијешао да подржи своје фаворите Чеду и Бориса. Али шта је ту чудно? Зар га исти тај архикловн СНС-а не позива сваког дана да се мијеша у све поре живота у Србији? Зар исти тај СНС премијер није мали Фифи и лични кловн америчког амбасадора? Зар он исти није дан пред оставку Владе коју води, потписао као прави амерички кловн и пудлица, да НАТО може да ради шта хоће по Србији а да никоме не одговара кривично. Зар исти тај архикловн Вучко, у маниру Пиночеа, није прије тога на основу само 77 процената гласова дао коначне резултате избора? Да је тај архикловн уопште Премијер Србије а не Фифи америчке амбасаде, зар амбасадора Скота није имао ко прозвати, осим нека новинарка кроз питање у РИК-у? Зар су предсједник Владе и председник РИК-а толике америчке пудлице? Зар су мањих ингеренција од америчког амбасадора Скота чак и у бројању гласова? И зар РИК у ствари није СНС? Зашто онда из СНС-а кукају на опозицију? Или на Скота? Зар СНС патуљци то покушавају да нас уб,иједе да у Вучковом циркусу од државе и избора, управо СНС-овски РИК гони баш исто тог лидера СНС-а и архикловна са премијерском етикетом? Или да потпис на записнике са бирачких мјеста ставља амбасадор Скот? Трагикомедија кловновске Србије!
Petak 29.04.2016.15:50
Karrudijane, znaš li onu: "Zlo govedo, june dovijeka". Koliko neko treba biti ćorav ili glup da spozna da Boška i Sandu plaćaju Britanci i CIA. Sanda je uspješno otjerala Koštunicu a ovi bi novi DOS. Nijesu Srbi glupi kao petog oktobra.
Petak 29.04.2016.16:08
У земљи Србији је је свашта могуће. А биће могуће и још много тога јер је у овом циркусу који је са његовим западним газдама од државе направио Александар Вучић, уствари амбасадор Скот прави премијер Србије, а кловн Вучић само његов Фифи. А Фифи је само Фифи. Јер Фифи и кад режи и лаје на друге никако не смије да се окрене и зарежи према своме газди Скоту. А то му је, поред самог себе, свог неморала, својих лажи и изборних крађа, једина адреса на коју би требао да зарежи и покаже зубе. Но, СНС архикловн је давно остао без морала и послушно шени на Скотовој узици. Миран, офарбаног носа и увијек спреман за нови кловновски спектакл.
Petak 29.04.2016.16:16
Зашто Вучићу у парламенту више одговара јак Шешељ него Двери? – Шешељ је за Вучића позната јединица. Он му је, у највећим делу каријере, био ментор и саветник. По повратку из Хага оштрицу критике усмеравао је према Николићу, а не Вучићу. На другој страни, због процеса у Хагу и свега што се дешавало деведесетих, Шешељ је идеално страшило за Запад. Ако би због неких ауториратности и гушења медијских слобода са Запада долазиле критике у његовом правцу, Вучић увек може да каже – ако вам ја не ваљам, погледајте ко је најјача опозиција у парламенту.
Petak 29.04.2016.16:19
Sram bilo sve srbe koji su poverovali lazima SNSa i na Veliki Petak se svadjaju!!!!!!!!!!!!!
Petak 29.04.2016.17:55
Ne gledajte sve crno i belo kao idioti. vaseljenska.com/politika/clan-dveri-americki-spijun/

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)