Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 25.04.2016.
19:11
Vestionline A
Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da novu vladu treba očekivati posle vanredne Skupštine Srpske napredne stranke koja je zakazana za 28. maj. Isti slučaj je, kako je naveo, i sa pokrajinskom vladom. Premijer Srbije je istakao da je veoma škrt na pozivima za sastav vlade, a rekao je i da su se u toku izborne noći dešavale veoma čudne stvari.
Ponedeljak 25.04.2016.19:36
Шта је то зачудило Вучића ??? Чуди се како да ни један србин не изађе на протест .
Ponedeljak 25.04.2016.20:00
Vučić je "pobedio" na izborima ali Vladu neće formirati on nego ambasadori . Oni će odrediti pravila igre koja važe za Vučića .
Ponedeljak 25.04.2016.20:05
Formiranje cenzus koalicije može se dovesti u direktnu vezu sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom. Nijedan medij, osim TV B92, nije preneo da je Skot bio u izbornom štabu Demokratske stranke u izbornoj noći.Novinarka B92 uključila se u program iz izbornog štaba DS u 23:30 i prenela da je američki ambasador Skot upravo napustio izborni štab demokrata. Pola sata ranije, tačno u 22:58, informativna služba DS-a saopštila je da će u prostorijama DS-a na Terazijama biti održan hitan sastanak cenzus koalicije. Na jednom mestu ujedinili su se Bojan Pajtić, Boško Obradović, Sanda Rašković Ivić, Čedomir Jovanović, Saša Radulović, a kasnije se pridružio i Boris Tadić. Za one koji posmatraju politička dešavanja u Srbiju znaju da je reč o nespojivim ličnostima. Radulović je tvrdio da Pajtić i DS ometaju njegov izlazak na izbore, dok su Čeda i Radulović vodili rat o tome ko je Vučićev trojanski konj.Pajtić je u toku predizborne kampanje saopštio da ne dolazi u obzir saradnja sa desničarima iz Dveri-DSS. Međutim, kako stvari stoje, ponoćna poseta američkog ambasadora sve to može da promeni. Znajući naše šupljoglave političare, neko moćan je morao da ih ujedini. Ko je moćniji i uticajniji od američkog ambasadora?
Ponedeljak 25.04.2016.20:06
Ako je neko otvoreno i javno vršio pritisak na institucije koje sprovode izbore, to je onda bila cenzus koalicija. Za Radulovića se oduvek znalo da šuruje sa zapadom. I dalje nije jasno koja tačno ambasada je izvršila pritisak na Aleksandra Vučić da Radulovića 2013. godine primi u Vladu Srbije. Nije jasno ni od koga je Radulović dobio novac za formiranje kombi pokreta Dosta je bilo posle odlaska iz Vlade. Pajtić će se prikloniti svakoj stranoj sili samo da opstane na vlasti, Tadić je od Skota dobio podršku pred izbore, dok je sada jasno da su Dveri-DSS ustvari američka tvorevina, kako se ranije spekulisalo. Obradović se više puta pojavljivao na TV N1, ispostavi američkog CNN-a u Srbiji. Kada analiziramo predizborne kampanje svih stranaka koje čine cenzus koaliciju, sasvim je izvesno da su američki stručnjaci organizovali njihove kampanje.
Utorak 26.04.2016.04:24
Razbucao vas covek kao "bugarsku skupstinu" !!! Urnisao vas u paketu ... Definitivno odoste u proslost !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)