Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 21.04.2016.
21:23
Tanjug, Vestionline A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će se kandidovati na predsedničkim izborima sledeće godine jer će, kako je rekao, još uvek biti potreban premijeru Aleksandru Vučiću.
Četvrtak 21.04.2016.21:48
Rešili lisica, magarac i vuk da otvore firmu. Kaže lisica: - Ja sam lukava, ja ću otići u opštinu i srediću nam dozvolu za čas posla. Ode lisica i vrati se sva pokunjena – nije uspela. Onda kaže vuk: - Ja sam opasan i ljudi me se plaše, sada ću ja na brzinu da dobijem dozvolu. Kad, eto vuka – podvio rep, ni on nije uspeo. Tada kaže magarac: - Idem ja da probam. Vrati se magarac posle pola sata sav sretan i vikne: - Dobio sam dozvolu, dobio sam! Lisica i vuk ga upitaju kako, kada oni nisu uspeli. A magarac ispriča: - Odem ti ja u opštinu, pokucam na vrata i uđem, kad ono tamo sve moji školski drugovi.
Ponedeljak 02.05.2016.22:32
ВУЧИЋ ТЕ ЛАЖЕ – док тебе лаже његов кум и рођени брат већ годинама згрћу милионе евра преко својих компанија. У исто време, ти си социјални случај; – док његова деца похађају приватне школе, твоје нема ни за месечну карту; – док теби скида од плате и пензије, страним банкама омогућава да одавде исисавају паре. А ти си у кредиту који никад нећеш отплатити; – док наводно доводи стране инвеститоре, у ствари страним капиталистима омогућава изношење профита и даје им 20.000 евра по радном месту на коме ћеш ти за 200 евра да црнчиш као стока и роб; – док су тајкуни и партијски криминалци на слободи, теби шаље извршитеље за неплаћену струју и комуналије; – док се наводно бори против корупције, његови људи по општинама и градовима пљачкају буџетске паре; – док је наводно буџет у суфициту, јавни дуг је већи за 7 милијарди евра; – док говори о култури, децу ти трује ружичастим ријалити програмима из којих искачу н аркомани, к урве и шљам;- док говори о штедњи, његови министри купују виле на Дедињу;- док наводно опоравља српску пољопривреду, продао је странцима хиљаде хектара обрадивог земљишта. Док наводно повећава српски сточни фонд, омогућио је дупло већи увоз стоке и меса; – док партијске шмизле и д упелисци добијају сталан посао у јавном сектору, твоје дете мора да иде преко границе; – док се склапају уговори за арапске џамије по Београду, теби потапају светињу у Ваљеву; – док се наводно бори за очување Космета, српска лична карта тамо више не важи; – док ти говори о војној неутралности, потписао је Споразум с НАТО пактом по коме НАТО војник може да ти сруши ограду, силује ћерку, у бије сина и да за то не одговара; – док је по ПИНК-у и у Информеру Србија најбогатија у региону, ти из јеловника мораш да избациш основне животне намирнице; – док ти говори о достојанству, од тебе купује глас за кило зејтина и две паштете, јер по њему толико вреди твоје достојанство… И још много је тих ДОК, док ти мислиш да ћеш за две године живети боље. Освести се – ДОК НЕ БУДЕ КАСНО. Јер – ВУЧИЋ ТЕ ЛАЖЕ!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)