Četvrtak 4. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 10.04.2016.
08:31
Vestionline A
Kupovinom gasa od Izraela EU može da smanji zavisnost od ruskog goriva, smatra američki ministar energetike Ernest Monic.
Nedelja 10.04.2016.09:53
Rusija i Evropa(a Srbija pripada samo Evropi) nemaju niceg zajednickog - NASUPROT !!! ... Morate znati , rusofilski utopisti - Amerika je nastala migracijom Evropljana (Spanaca , Italijana , Francuza , Nemaca , Grka , Poljaka , Britanaca , Srba .....) . Amerikanci tj. ex . Evropljani su najprirodniji PRIJATELJI danasnjim Evropljanima - to je NAJbratskiji narod ... neraskidivo saveznistvo !!! Niko nikog tu NE uslovljava jer za time nema potrebe - SVI su Evropljani !!! A , vecita ceznja Rusije ostace samo san - biti kao Zapad , ziveti kao Zapad , biti bogat kao Zapad .... NISTA od toge , DRUGO je Rusija - to je AZIJA , Rusija je drugi svet - Avari , to su lencuge i neradnici - prava Rusija je parazitska Rusija (korupcija , lopovluk , kriminal , javasluk , alkoholizam .... to su prave ruske "vrline" tj. "vrednosti" na cemu se i bazira ruska ideologija)
Nedelja 10.04.2016.14:04
glup si kao du-pe. Kako može narod-kop-ile da nam bude bratski ? Danas biti evropljanin ništa ne znači. Naravno da smo bliži rusima koji su kao mi sloveni i pravoslavci ! Nemamo nikakve veze sa bagrom koja se doselila u SAD-u. Koliko ima nas srba u SAD-u pa da kažemo da smo bliski te države ? Ako se osećaj bliži američkog nemca, engleza , crn-ca ili meksikanca , onda si i ti kopi-le ali te muči frustracija i nepodnosiš srbski narod koji ima svoju istoriju, slavu, bitku za postanak...Mi srbi kao narod smo civilozovaniji od nemaca , amerikanaca, engleza..jer nikada naša čizma nije sejala smrt , silovala, iskorišćavala , istrebljivala ljude u njihovim državama. A oni su to činili i danas danji čine gde stignu. Ali ako misliš da je progres se voziti u Cadillac ili Mercedes , imati luksusznu kuću, najsavremeniji mobilni i zadnje nike patike , jesti svaki dan u Meku i piti za doručak coca-colu onda si samo prostak da ne kažem mentalać. Možda si zahvalan američkom očuku što te spasio od bede , pa se osećaš dužan da pluješ na srbe. Čovek koji podržava neprijatelja svoga naroda je niš-tak , bez časti i ponosa , običan kolaboracionista koji je u stanju da proda svoju majku za jedan cheeseburger. A ti nisi je ni prodao nego poklonio toliko si nizak. Ne mrzimo te, daleko od toga , samo te sažaljujemo toliko si ja-dan.
Nedelja 10.04.2016.16:28
a to sto ti nazivas bagrom (za vrlo kratko vreme postojanja) postaje svetska sila broj jedan . Dosta nasih naucnika proslavilo se u Americi ... cak i danas rade u NASA-i naucnici srpskog porekla , kao npr :- Dr Milan Maksimovic , Dejan Ilic , Nikola Tepavac ... reci mi jedno srpsko-pravoslavno ime koje se proslavilo u Rusiji , a da nije jedan od brace Karica
Nedelja 10.04.2016.16:45
Ti si od onih suludo mitomanskih Srba koji znaju da se brukaju i tvrde da su Srbi u 12 veku jeli srebrnim i zlatnim priborom , a Germani i Albioni ziveli po pecinamai sumama !!! ??? Usput Oto prvi (najvece carstvo u Evropi ikad) 936 godine postaje Hercog od Saksonije i Kralj istocne Francuske , 951 godine Kralj Italije , a 962 rimsko-germanski Car !!! Dosta vec o srpskim mitovima - Kraljevic Marko (turski verni vazal) heroj Kosovskog boja (jes da je malo pozakasnio) - i tome slicnim "bajkama" !!! Uvek su srpsku istoriju propagirali manipulanti .
Ponedeljak 11.04.2016.07:20
Globalna ELITA ljudi od profesije i biznismena koji su ujedininjeni sirom sveta da bi se bavili humanitarnim pitanjima , podsticali visoke eticke standarde u profesijama i gradili bolje mesto za zivot SVIH gradjana -, a to su naslednici Bildenbergeri , Rotsildovi , Rupertovi , Astori , Kapeti , Rokfeleri , Openhajmeri , Sorosi , Blumberi ... (rotarijanci , masoni , lionci , templari , malteski vitezovi .... rusofili , cinjenica i situacija na terenu govori kojim stadardima ceznu i zelen da se vladaju drzave u svetu :- nemoralnim , neurednim , neodgovornim rezimom Rusije ili ZAPADNIM vrednostima !!! ??? ) koji ce uticajem novca unistiti ZLO i inkubator ZLA zvano Rusija !!! Rusima i rusofilima dobro poznatia "druzina" (zato ih sve vreme satanizuju) jer isti zele da iskoreni crveno-burzujsku korupciju , javasluk , nepotizam , lopovluk ... Zapad je pun ZIVOTA , radosti , sjaja , glamura i luksuza ... a u Rusiji vlada apatija , ni sami ne znaju sta ih spopada i muci .... Niska konkurentnost ekonomije , ZAVISNOST od izvoza sirovina , tehnolosko zaostajanje , visoka zavisnost od spoljnoekonomske konjunkture , nedovoljan obim resursa za kreditiranje , niska investiciona privlacnost zemlje , zaostao finansijski i bankarski sistem , losa poslovna klima , odliv stranog kapitala .... itd itd itd . Sta rece cirko o onoj opseni :- //Potemkinova sela. Rusi nemaju "leba da jedu".//
Nedelja 10.04.2016.13:34
Izraelci su najpodmuklija nacija u istoriji čocečanstva. Ko je najviše radio ka rasturanju Jugoslavije , Srbije, Iraka, Libije , Sirije, Ukrajine ? Cionisti poput Allbright, Soroš, Bernad Henry Levy , Kušner, Rotchildi...Traže izolaciju Rusije razbijanjem njenih ekonomskih (gas, ...) i diplomatskih veza i uticaja (Srbija, ...) u Evropi , i plasiranje njihove robe i politike. Nije tu samo biznis u pitanju kod jevreja nego ima takođe jednu veoma visoku mističku dimenziju : u Njihovom Talmudu i Tori (Staro Pismo) , govori se da su samo oni ljudi, ostali su "gojim" ili " džentile " , osobe nivoa životinje kome je moguće svašta raditi kao ubistvo , silovanje devojčica od 3 godine i uzimanje ljudskih organa (veoma čudno ali istino) ! Takođe piše da je jevrejski narod namenjen da vlada ostalima kojih će biti smatrani kao robovi ! Nije to šala jer su jevreji fanatični vernici , čak i kod najbogatijih. Jevriji se sprdaju javno da kontrolišu Američki kongres preko njihovog lobija AIPAC. Takođe kontrolišu Francusku preko CRIF-a ...Njihovu podmuklost smo mogli da uvidimo 90ih : umesto da stanu uz nas, iako smo delili istu sudbinu za vreme drugog svetskog rata, oni su nas tretirali preko njihovih medija kao da smo na-cisti, fa-šisti , da realizujemo pravi genocid nad muslimana (uh kao da ih oni vole) itd...bave se veoma prlavom politikom ali i ona će im doći glave ! Jevrejsko udruženje je uspelo da dobije od Srbije skoro milion evra godišnje narednih 25 godina zbog jevrejskih žrtava 41-45 godine kao da smo mi krivi za to. Dok naš milion žrtava niko ne ceni ...
Nedelja 10.04.2016.16:13
Da nije licemerno bilo bi :D))) Amerika je vec poodavno pod kontrolom Cionista (Jevreja).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)