Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 06.04.2016.
14:11
Vestionline A
"Ustaštvo u Hrvatskoj se vraća, prolazi nekažnjeno i postaje gotovo zvanična ideologije i nadam se da će glas Jevrejske zajednice da se čuje."
Sreda 06.04.2016.16:15
A sta je u Srbiji drugacije?? Sa ovakvom vladom u Srbiji je samo malo drugacije -- Srpstvo u Srbiji prolazi kaznjivo i postaje zvanicna i vidljiva ideologija SNS-a i vucica.
Sreda 06.04.2016.16:32
S faš,istima ne raspravljamo, ovo je prostor - pa makar i virtualan - u kojem nema mjesta za us,taše i ostale faš,iste i njihove veličatelje i simpatizere. Takvo ponašanje treba uvesti i u "realnom" prostoru. S onima koji se klanjaju us,tašama na Bleiburgu se ne razgovara. S onima koji veličaju us,taštvo se ne sjeda za stol i s njima se ne pregovara. Za njih postoje ustanove - mentalne i sudske. Takvima se ne ide na noge, pa makar im tepali i "predsjednica", takvima se ne daj legalitet niti im se daje legitimitet. To su opasni ljudi koji vode ovo društvo prema novim pokoljima. Veličateljima ust,aša i onima koji oni ne smetaju treba ostaviti prostor u kojem su im društvo isključivo hansanbegovići i njima sličan ološ, bujanci, švarci, miljci i oni koji danas savršeno predstavljaju Hrvatsku i ono u što se ona pretvorila. Treba veličateljima ust,aša i njihovim simpatizerima, urednicima HRT emisija, kao i faš,,ističkih izmet televizijama kojima je Hrvatska premrežena dopustiti da imaju "čist" prostor u kojem osim katoličke autokefalne proust,aške crkve koja drži mise za Pavelića nema nikog drugog. Treba toj proust,aškoj klerikalnoj ekipi dati da sami u društvu svojih pričaju o čistoj Hrvatskoj, ne treba im biti sugovornik ili debatni trening majstor. Zato pozdravljamo odluku Židovske općine, ali pozivam i sve pripadnike zajednice Srba u "Republici" Hrvatskoj da se maknu od ekipe koja je trenutno na vlasti. Ne sudjelujte na njihovim prijemima, ne sudjelujte u njihovim odborima, ne javljajte se na njihove natječaje, ne fotografirajte se s njima i ne propustite im na svaki poziv odgovoriti s NE. Jasenovac je posljednje mjesto gdje bi se pripadnici Roma, Srba i Židova trebali naći na istom mjestu s onima koji podržavaju Hasanbegovića, Bujanca, Tomašićku ili nakaradnog Tepeša. Svi koji bi sudjelovali u tome bi pljunuli na žrtve koje su od upravo takvih stradali prije sedamdesetak godina. Istih takvih mrzitelja i veličatelja "čiste" Hrvatske u kojoj nema mjesta za nikoga osim onih koje us,taše i katolička crkva proglase podobnim.Svako naslikavanje s ovom ekipom na vlasti je davanje legitimiteta i legaliteta njihovim prous,taškim i otvoreno us,taškim stavovima. Dragi predstavnici žrtava, svi antifa,šisti i humanisti - nije vam mjesto pokraj predstavnika ove vlasti. Neka u čistoći svojih prosutaških stavova stanu u podnožje spomenika u Jasenovcu. Bilo bi najbolje da se tamo ne pojave jer njihova pojava uznemiruje žrtve ust,aškog noža.
Sreda 06.04.2016.16:34
Reforme u "Republici" Hrvatskoj. Cijela "Vlada" u službi prous,taške institucije koja od ratnog zločinca želi napraviti sveca. A vi koji ste nezaposleni, gladni, ovršeni - vi krepajte, to je i bio cilj i plan Tuđmana i žgadije od devedesete. 260 ratnih profitera koji upravljaju gladnom sto,kom sitnog zuba.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)