Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 25.03.2016.
12:53
Vestionline A
Iako je izostao komentar srpskih vlasti na jučerašnju presudu Radovanu Kradžiću, na društvenim mrežama Srbi su se organizovali i u znak podrške dele sliku na kojoj piše "I ja sam Radovan".
Petak 25.03.2016.14:43
Каква подршка хероју, ма дал сте ви нормални??? Овде сам ја ЈЕДИНИ херој!!! Јел вам јасно!! Један једини и јединствени!!! Ма бандо незахвална, све ћу вас похапсити, јел вам јасно!!! Тако ми моје демократије, запамтићете ви мене!
Petak 25.03.2016.16:49
Nekritičko osuđivanje Srba i Srbije kao krivaca za raspad SFRJ, a posebno NATO bombardovanje naše zemlje započeto 24. 3. 1999. godine — predstavljaju uvod u današnja dešavanja širom Evrope. Napadi u Parizu i Briselu predstavljaju više nego jasan početak oružane pobune radikalnih islamista, a sve to veoma podseća na slične zločine koje su džihadisti i albanski teroristi činili u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji. Ono što je, takođe, činjenica jeste to da teroristi koji izvode akcije u Zapadnoj Evropi deo svoje logističke baze imaju u mudžahedinskim kampovima u Federaciji BiH, kao i to da u velikoj meri koriste komunikacione kanale koje je uspostavila albanska mafija. Jednom rečju, potpuno je jasno to da postoji akciono jedinstvo terorista na zapadu Evrope i onih terorista kojima je NATO stvorio države na Balkanu. Ovo je posebno važno istaći u danu kada se u Hagu izriče presuda Radovanu Karadžiću, čoveku kome se sudi samo zato što se suprotstavio stvaranju Bosne i Hercegovine po modelu koji je u svojoj knjizi „Islamska deklaracija“ opisao Alija Izetbegović. Ova knjiga svakako spada u osnovnu lektiru terorista koji danas ub,ijaju po Evropi, tako da će za nas biti posebno važno da vidimo kako će presudu obrazložiti rodbini ub,ijenih u terorističkim aktima. Kao predstavnici naroda koji se prvi u Evropi sukobio sa islamističkim terorizmom, a koji tada nije dobio podršku za tu borbu — smatramo da je važno da na dan kada je započeta agresija NATO-a na Srbiju pozovemo sve narode u Evropi da se svi zajedno odupremo zlu koje nas je snašlo, jer ako mi ne pobedimo to zlo — ono će pobediti nas. Mi smo duboko svesni da je samo pitanje dana kada će i u našem regionu teroristički apetiti ponovo početi da rastu, stoga i događaje u Briselu gledamo sa punom pažnjom, a saveznike tražimo čak i u onim zemljama s kojima smo se pre sedamnaest godina sukobili. Naravno, Rusiju doživljavamo kao prirodnog lidera borbe protiv islamističkog terorizma, imajući u vidu činjenicu da je ova zemlja dominatno doprinela tome da se Sirija izbori sa ISIL-om. Zbog svega ovoga, Srbija mora ostati vojno neutralna država i mi ćemo dati sve od sebe da Savet bezbednosti UN podrži našu neutralnost. Istovremeno, Srbija se mora uključiti u borbu protiv islamističkog terorizma, te stoga pod hitno treba realizovati ugovor o nabavci defanzivnog oružja iz Rusije i dati državnim organima RF ista ili veća prava od onih koje uživaju pripadnici NATO struktura.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)