Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 24.03.2016.
10:29
Vestionline A
Britanija bi mogla biti bezbednija u slučaju izlaska iz Evropske unije jer bi tada imala veću kontrolu nad imigracijom, rekao je u četvrtak bivši direktor britanske Obaveštajne službe MI-6 Ričard Dirlav.
Četvrtak 24.03.2016.14:09
Nijesu Britanci zatucani nego se smatraju višom rasom. Kad oni prave pobune, ruše, ubbijaaju i pljačkaju po cijelom svijetu, to je za njih O.K. Opravdanje uvijek nađu a ako ga nema izmisle. Svi moraju to da prihvate jer su do sada Britanci sa USA bili jači. To su obične bezobzirne ubice i pljačkaši. Kad njih neko potkači, kada se suprotstavi pljački, otimanju resursa i kolonijalnom robovanju radi konstantne pljačke i otimanja plodova tuđeg rada, tada više nema ni demokratije, ni jednakosti, ni ljudskih prava, ni pravde ni zakona. Jedini njihov zakon je bio i ostao sila i teror radi besomučne pljačke. Danas su izgubljeni jer više nijesu najači a cio svijet se udružuje da im se suprotstavi. Njih jednostavno treba izolovati i pustiti da sami žive od svog rada. Tada će se jasno pokazati koliko su inferiorni u odnosu na sve druge. Njihov najbolji posao kojim se uspješno bave više od 500 godina je gusarenje i pljačka.
Četvrtak 24.03.2016.14:11
Sve ovo potvrđuje zamjenik gradonačelnika Beča. Ono što Austrija priča kao NEUTRALNA, je čvrst njemački stav. Aktivna borba protiv NATO pakta u EU je počela i sve više se rasplamsava uprkos pokazivanja nasilne monolitnosti. Ovi teroristički napadi su pokušaj disciplinovanja EU od strane USA. Neka EU sama sebi odgovori: "Ko je stvorio ISIS i čiji su to "dobri momci" od Kosova, Itaka, Irana, Libije, Afganistana itd...itd... Kad priznaju sami sebi i kada jasno kažu svima da su to "dobri momci" - gusari Britanije i USA koje oni štite, naoružavaju i obučavaju, neće trebati niko ništa da im dalje objašnjava. Na kraju će eEvropljani sami sebi priznati da je ovaj "egzodus" dobro organizovan i još bolje plaćen da bi se EU disciplinovala, potpuno kolonizovala i porobila od strane USA i Britanije. Njemci to odlično znaju i rade koliko mogu. Kad im se svi priključe, ode NATO preko bare a tada će stvarna i realna sloboda, sigurnost i blagostanje ponovo zavladati Evropom. Mnogi misle da sam blesav što ovo mislim ali pred nama je to vrijeme u najbližoj budućnosti. Vidjećemo da li griješim. I nijesam ja kriv što je to tako. Ne ubijajte glasnika.
Četvrtak 24.03.2016.15:18
Od ONOG sto ce doci, nece niko uspeti da se sakrije i pobegne pa tako ni vi. A vasu bezbednost mozete da naabijete sebi u buulju!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)