Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 24.03.2016.
09:56
Vestionline A
Amerika i NATO sprečili su da legitimna borba Savezne Republike Jugoslavije protiv terorizma na Kosmetu završi porazom terorizma, nisu se izvinili za bombardovanje i nastavili su negativnu politiku prema Srbiji, ističe bivši šef diplomatije SRJ Vladislav Jovanović.
Četvrtak 24.03.2016.10:35
NATO operacija"Gladio"po celom svetu se primenjuje jos od 70 godina!Koga iteresuje neka pogleda u net-u!
Četvrtak 24.03.2016.10:38
Operacija Gladio priča je o špijunaži, zaveri i političkom nasilju, koje su na tlu Italije, sprovodile tajne Nato armije. Gladio je jedan od najtajnijih programa koji je ikada postojao, odnosno tajna teroristička mreža, koja predstavlja tipičan obrazac delovanja Nato alijanse u Evropi. Jednom rečju, operacija Gladio prethodnica je američke strategije mrežnog rata za 21. vek.
Četvrtak 24.03.2016.10:38
Prema dosada dostupnim podacima, tajne Nato armije su u okviru ove operacije likvidirale na stotine nedužnih Evropljana, radi realizacije “strategije napetosti” američkih specijalističkih službi. Cilj tajnih operacija, bio je zastrašivanje i kontola političkih klasa, pre svega u Italiji i Belgiji, a radi očuvanja američke dominacije na evropskom kontinentu. Prema izveštaju italijanske Parlamentarne komisije iz 2000-te godine, američke tajne službe, koristile su navedenu strategiju radi sprečavanja dolaska na vlast Socijalističke partije. Organizacija Crvene brigade, korišćena je radi kontrole političkih procesa u Italiji, čija je politička klasa, iskazivala prosocijalističke težnje. Suštinski, iza akcija ove terorističke organizacije, stajala je američka obaveštajna služba CIA, koja je istovremeno finansirala i podržavala i desničarske strukture u italijanskoj armiji.
Četvrtak 24.03.2016.10:41
U suštini, iza svih terorističkih akcija u zapadnoj Evropi, koje su pripisivane ekstremnoj levici, nalazili su se planeri iz tajnih Nato armija. Profesor Genzer ističe da je američki Pentagon, pripadnike tajnih Nato armija, regrutovao iz struktura ekstremne profaš-ističke desnice. Tajne Nato armije postojale su na tlu Italije, Francuske, Nemačke, Belgije, Holandije, Luksemburga, Švedske, Danske, Španije, Portugala, Grčke, Turske i čak neutralne Švajcarske. Sadržaj njihovog delovanja svuda je bio isti. Sprečiti emancipaciju ovih država, od američkog uticaja i kontrole. Dr Genzer tvrdi da ove strukture još uvek deluju, ne samo u Evropi, već i u Sjedinjenim Državama, uz napomenu da se paralelne formacije, danas koriste u “širenju straha od islama”. Teroristički udari od 11. septembra, kao i slične akcije “islamskih terorista” u Španiji, Velikoj Britaniji i Francuskoj, delo su tajnih Nato armija, uz nastojanje da se politički i društveni procesi, stave pod kontrolu moćne “industije bezbednosti”, koja se posle pada komunizma, nalazi u grozničavom traganju za “globalnim neprijateljem”.
Četvrtak 24.03.2016.10:45
Pa sad braco Srbi razmislite ko je ISIS?Je su li to pravi muslimani?Ne verujem to su sve placenici oni nemaju nista sa muslimanima u koranu stoji to je svto pismo muslimana"Ako ubi-jes jednog coveka to je kao da si ub-io ceo svet"!
Četvrtak 24.03.2016.12:44
NATO je sprecio,a blesavi narod je godinu dana kasnije opravdao sve to,noseci NATO-zastave po Beogradu.
Četvrtak 24.03.2016.13:19
Зашто су САД бомбардовале Србију ??? Зато што је Слободан Милошевић 22 марта изговорио НЕЕЕЕ и одбио амерички ултиматум да НАТО војска уђе у Србију а да после три године шииптари имају право на референдум за одвајање од Србије .Слободан Милошевић је одбио тај ултиматум и зато смо бомбардовани .Спорне одредбе преговора су биле војно присуство НАТО у Југославији ( Србија и Црна Гора ) и одржавање референдума на Косово после три године.Од Југославије је тражено да пристане на Устав Космета у чијем стварању није учествовала и на који и накнадно не би имала право да утиче односно не би могла да утиче на косовске законе чак и ако су у супротности са југословенским и српским прописима .
Četvrtak 24.03.2016.13:21
****С**Л**О**Б**О**Д**А**Н*********С**Р**П**С**К**И*********Х**Е**Р**О**Ј**** ........................................................................................................................................ ****С**Л**О**Б**О**Д**А**Н*********С**Р**П**С**К**И*********Х**Е**Р**О**Ј**** ........................................................................................................................................ ****С**Л**О**Б**О**Д**А**Н*********С**Р**П**С**К**И*********Х**Е**Р**О**Ј**** ........................................................................................................................................ ****С**Л**О**Б**О**Д**А**Н*********С**Р**П**С**К**И*********Х**Е**Р**О**Ј**** ........................................................................................................................................

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)